Доказано. Стоян убит с ритници в главата от двама

Магистратите бистрят дали да не задържат и втория обвиняем за смъртта на студента
16 дек 2008 10:10,
108
Доказано. Стоян убит с ритници в главата от двама
Лобното място на Стоян Балтов в Студентски град. Снимка: Булфото

Разследването категорично е установило, че двама души са ритали до смърт убития в "Студентски град" Стоян Балтов.

Днес Софийският апелативен съд ще се произнесе дали и вторият обвиняем за смъртта му  Александър Данаилов ще бъде задържан.

Магистратите заседават по исканото обжалване на мерките, наложени за убийството на студента.

Вили Георгиев обжалва постановената му мярка "задържане под стража", а прокуратурата протестира срещу наложената  парична гаранция от 500 лв. на Данаилов.

От прокуратурата все още очакват експертизата, която ще каже дали отпечатъците от обувка по главата на Стоян съответстват на грайферите на обувките, с които Александър Данаилов е бил в нощта на убийството.

Засега и двамата младежи са обвинени в неумишлено причиняване на смърт след телесна повреда.

Междувременно студенти и инициативни комитети в цялата страна продължават с протестите си срещу убийството на 20-годишния младеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ама и наркоман да е... и дилър ако ще да е... никой не заслужава такава смърт. това е нелепо. животните са по интелигентни от нас.. как може да има *** убийци. и аз се напивам и се друсам ама никога няма да го направя тва нещо.. просто характера ми е такъв.. не съм агресивен човек.. на къде върви тоя скапан свят??? към своя край......
107
0
 
1
 
! Отговори
Мишката преди 15 години
Възможно ли е едно дете да таи токова много злоба и гняв. Как може с лека ръка да се подминават подобни трагедии. Как може да се опитват управляващите и адвокатите на обвиняемите да изкарват Стоян Нарко дилър или наркоман. Това абсолютна ПОРНОГРАФИЯ. Ние не сме хора, ние сме ***, тъй като това което се случва около нас не ни прави жпечатление. Как може онея които ние сме поставили или поне така си мислим, че сме поставили, да ни управляват са се освободили и са си тръгнали без да изчакат студентите. Какво? Страх ли ги е? От какво? Явно има от какво! понякога се срамувам от това че живея в България. Как може да оставяме бъдещите лица на България да се избиват по между си без капка сувест. Ние сме една безчувствена и студена нация. С лъжи до къде стигнахме. Не петнете паметта на това дете с ГНУСНИТЕ СИ ИНСИНУАЦИИ И ПРОСТОТИИ. Него вече го няма, за съжаление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
106
0
 
0
 
! Отговори
do 70 преди 15 години
е бащата на убиеца като е толкова важен и какво ми да ги убием и ние 6-мата след като така се прощава на убийци още малко и извинение ще искат тия а случайно да сте прочели че другия задържан преди време е прегазил момиче и е избягал и какво стана?нищо ми дайте да почнем да се избиваме явно в нащта държава УБИЙСТВАТА СА ЗАКОННО И НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ ЩО НЕ?
105
0
 
0
 
! Отговори
от нана до 35 преди 15 години
вярно ли е това?аз не познавам момчето но като отидох на мястото и като видях колко близко е до входа на тая дупка а тя си работеше и беше пълна не повярвах на очите си 100пр.съм убедена че не са предизвикали с ништо тези *** и знаеш ли срам ме е да се нарека бълкарка като гледам как го изкараха дилър момчето много сме прости хората не уважават мъката на близките а тези които са викали по силно утре може би ще имат деца и ще се молят това да не стане и с тях
104
0
 
0
 
! Отговори
nana преди 15 години
ти откъде знаеш и кой ти дава правото да казваш че е наркоманска свада дръж си ти устата затворена ти си от доказателствата колко прости сме българите не стига че си отиде момчето ами и му опетнявате паметта ти явно си същия като тези който го убиха
103
0
 
0
 
! Отговори
стар преди 15 години
Малко са смелите хора. Ако поне 3-4 адвокати защитаващи мутри и убиици бъдат причакани в тъмен час и ритани в главата поне 11 пъти и по същия начин се постъпи поне с двама съдии, формулата хеумишлено причиняване на смърт ще изчезне завинаги от речника на бг. съдилища.
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
qvno takiva neveji kato tebe sa go pisali toq NKv bg nai-lo6o ot ABS vsi4ki sferi si vyr6at rabotata slujitelite v pravnata! za ni6to ne stavate. Ima stroiteli, ikonomisti, injeneri, programisti, koito probivat kato ni6to v 4ujbina, no za uspql bylgarski pravist ne sym i 4uval nikyde po sveta da ima.
101
0
 
0
 
! Отговори
Ivanfva преди 15 години
Na6ite upravliava6ji taka 6te naprabiat ,4e 6te ostanat *** i tursite da upravliavat v jazi prekrasna strana, za6toto gospod daval ,daval ta se zabravil ,oba4e te 6te i mamata. prizovavam - NE POZBOLIAVAITE HORA- ZA BOGA!AZ sam maika i STA6NO MNOGO OBI4AM SINA SI
100
0
 
0
 
! Отговори
ivanova преди 15 години
az sam maika na student koito e v tehni4eskia v Sffia , iskam da u4i , givee i edin den da ostane da givee v Balgaria, a ne da hodi pri sestra si v Germania
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Адвокати, съдии-сичкото ***
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на европейското Давид Вия непредумишлено ритна топката 4 пъти и стана без да иска гомайстор, за което не бе награден защото го е направил неволно. Удар с крак, или ритник, означава, че не си искал да удряш, че няма умисъл в действието ти. ти не знаеш, че ще убиеш човек. да- това е възможно но само в Бугаристан
97
0
 
1
 
! Отговори
Котаракъ преди 15 години
Милостта към виновните е предателство към невинните.
96
0
 
0
 
! Отговори
xxxxx преди 15 години
Аз да ви кажа един друг случаи в БГ преди години по голям абсурд от този.:) Пак за убийство става дума по непредпазливост 18 намушквания с нож.Това е отсъдил съда че е било по непредпазливост .И лицето получило около 6-7 години че дори и по малко .Наща държава по просъдна система е една от наи абсурдната на земята , не в Европа а на Земята.Кадего има туи нещо крадеш шоколади за 30 лв вкарват те в затвора за 2 години и нещо . :) Крадеш 50 милиона лева , дават ти медал и те правят депутат .
95
0
 
0
 
! Отговори
Никола Зигич преди 15 години
по-добре пръв тракторист, отколкото *** юрист ...и голям за всички адвокатчета мекерета, които за кинти защитават най-голямата *** на България ...
94
0
 
0
 
! Отговори
Гражданските арести преди 15 години
Ех тия граждани и при нас ги има - оня с колелото и колегите му - не се излагай младежо!!!Не е въпроса да задържиш убиеца, а да предотвратиш убийството!!Иначе за другите неща си има полиция и други подобни служби!!Не сме в летаргия, а сме мъртви душевно!!! Всеки гледа да оцелее, което е голямата глупост на живота! ЩОТО ДА МУ ...... и ЖИВОТА!!!
93
0
 
1
 
! Отговори
Спондж преди 15 години
Като мислиш, че не е предумишлено, я ми кажи защо не отидоха да ядат , ами отидоха да ритат момчето в главата до смърт???Ще ти кажа, че НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ!!! ИМА СИ ХОРА, ИМА СИ И МЯСТО!!!! Да ходят да ритат топка и т.н., а не човешки глави до смърт.
92
0
 
1
 
! Отговори
brata Galev преди 15 години
...tqh nqma li da gi sudqt? Ostanalite 3 mom4eta sa sau4astnitsi, te trqbva da si ponesat nakazanieto.Su6toto vaji i za ohranata na zavedenieto. 100% ima nqkoi institu, koito da kriminalizira tqhnoto prestupno bezdeistvie.kogato 5ma politsai ubiha 4orata, polu4iha vsi4kite prisudi ot po 10-12 godini. za ubiistvoto na dete po-malko li se dava, otkolkoto za ubiistvo na mafiot?
91
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Абе ти, като си такъв голям специалист, що не вземеш да обясниш на ЕС, колко добри сме в правосъдието! Аман от тая Ганювска надменност! Човек, когато не е специалист се вслушва поне в общественото мнение! А за Европа то се изразява в мнението на Европейската комисия, която, кой знае защо няма твоето ласкаво мнение!Не съм сигурен но мисля, че обвинението за УМИШЛЕН побой, довел до СМЪРТ на пострадалия е доста по-тежко от "неумишлено" (според точния израз от статията) убийство.
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
запази си правната реторика за беседи със състуденти,тук пишещите имат и други професии и истината се изразява просто ВИНОВЕН -НАКАЗАН!
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
отивам да се ИЗСЕР.А