Студентът клан като животно, убиецът – на топло

"Намушкаха ме, много ме боли. Умирам", промълвил Найден, преди да издъхне на улица "Бузлуджа"
30 яну 2009 16:37,
146
Студентът клан като животно, убиецът – на топло
Найден бе открит до мерцедеса, в локва кръв. Снимка: Булфото

Прокуратурата ще поиска постоянна мярка "задържане под стража" за 24-годишния Божидар Диманов заради убийството на Найден Вучков.

Срещу Диманов  вече бе повдигнато обвинение за убийството, което стана около 1,35 часа през нощта на 28 януари на столичната улица "Бузлуджа".

По време на аутопсията разследващите открили по тялото на Вучков няколко прободни рани в тялото и врата.
 
22-годишният студент в Нов български университет, беше намушкан с нож след сбиване и псувни между две подпийнали компании.

Вучков и двама негови приятели били на гости на свои познати в съседна кооперация на бул. "Витоша".

Позабавлявали се, почерпили се и си тръгнали. По улицата младежите си припявали на висок глас песни и си подвиквали един на друг.

Когато стигнали до ул. "Бузлуджа", непознати млади мъже излезли на тераса на съседна кооперация и започнали да се карат с тях защо вдигат шум.

След пререканието слезли да мерят сили на улицата и нападнали Найден и приятелите му.

Момчетата побягнали, но след няколко метра Найден се свлякъл на земята. "Намушкаха ме, много ме боли. Не мога да вървя. Умирам", едва промълвил Найден.

След секунди момчето припаднало. Приятелите му веднага се обадили в "Бърза помощ". Когато медиците пристигнали, Найден вече бил мъртъв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 15 години
СИГУРНО В УШИТЕ ТИ МНОГО БУЧИ МЕТЪЛ,ЧЕ ЧАК НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ПОЧТИТЕЛЕН КЪМ СКРЪБТА НА ХОРАТА? Е МЕДИЦИНСКА ДИАГНОЗА.ВЕЧЕ СИ Я ЗНАЕШ!
124
0
 
0
 
! Отговори
Val преди 15 години
хайде да не обиждаме музиката...
123
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 15 години
сега прочетох оргниалния ти първи пост....*** такова да защитят дома си ? от какво от малко шум ???ууууууу? раздразнително ***, можеби ако не седеше по цял ден пред ПЦ-то щяха да са ти ясни някои неща...затворено комплексарче такова.....Заради няколко по високи децибела Найден заслужав да умре ли бе *** ТАКОВА??? Това, колко си неторелантен към такива неща показва само какво невероятно недоразомение си....хората, които имат норамелн живот, приятели, излизат навънка и тн. знаят, че НИКОЙ не заслужава да бъде убит заради подобно нещо...келешчетата дето слушат метал и "никой не ги разбира" седят и пишат глупости в интернет форуми и смотани теории за "обществото и првилата в него"....искрено се надявам *** да умре, както детето ти (ако имаш такова) както и ти самият....
122
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 15 години
Вие норамлнте ли сте..някой от вас да е познавал Хайден и компанията с която е бил, защото аз съм учил с него 7 години и мога да ви кажа че той наистина е прекрасен човек, който не заслужава такава смърт...защо говорите глупости без да познавате човека и правите някакви плоски предположения ??? ЗАЩО просто не замълчите......Първо:дори да е шумял по улиците заслужава да умре ли ??? Вие нормалните ли сте въобще ? Второ:искам някой, които е на 21....22...23 или колкото е там, да ми каже дали поне веднъж не му се е случвало да се напие с приятели и да вика по улицата ? ако не му се е случвало..съжелвям за вашия мега примерен живот и напълно разбирам защо пишете такива глупости.Трето: защо всички говорите сеедно едвали не те са някви пияни малки гаменчета, които са събудили целия квартал викали са и са правили проблеми ????? Човекът убил Найден си е бил буден и просто се е заял....МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОТНЕМЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ЗАРАДИ ТОВА БЕ ***??????а ти....ХЕВИ МЕТЪЛ, най вероятно си някво задръстено металистче, което само вади теории и се обявнява колко са смотани всички....*** керливо, пиши по форумите глупости и не излизай от вкъщи говнйоПочивай в мир Найдо....
121
0
 
0
 
! Отговори
mi преди 15 години
Така възкликнал непознат за мен човек,когато видял полов акт между животно и човек,Оттогава явно на Българската армия пише -БА,И още нещо-вървяля умница красавица по улицата,Срещнал я БОБИ/полицай-на бългърски,Тя започнала да се провиква-Хей жътвари ,чия е тази столица,"На Маркиз дьо Карабас",Хей мливари -чия е тази столица "На Маркиз дьо Карабас" и нататък приказката я знаем,,,,
120
0
 
0
 
! Отговори
gin4o ot varna преди 15 години
Sorry VE moj. Ne bqh pro4el 83, a samo posledniq. Sq ve4e mnogo ti nabrah. Abe ti trqbwa da umre6 be. Maika ti mnogo lo6o se e izsrala v denq, v kojto si se rodil. Kopelence ne6tastno - kak me kara6 da oskvernqvam pametta na 4oveka, ama mnogo me iznervq misulta 4e si tam nqkyde zhiv. ***! ***! Otidi da se pyrzhi6 v ADA mizerniko - tam sigurno mnogo 6te te izkefi. Siguren sum 4e si adski GROZEN. Navri si onaq rabota v nqkoq ot idiotskite ti butilki. Doprinesi s ne6to kym ekologiqta pone - SPRI DA DI6A6, torba s lajna takava.
119
0
 
0
 
! Отговори
gin4o ot varna преди 15 години
ei, ХЕВИ МЕТЪЛ. Ako mi padne6 6te te udu6a be УВРЕДЕН!
118
0
 
0
 
! Отговори
ПОЗНАВАЩ ГО преди 15 години
В МОМЕНТА ТЕЧЕ ОПЕЛОТО НА НАЙДЕНЧО ,А ВИЕ, СЕ ИЗРЕЖДАТЕ С БЕЗУМИЕТО СИ НА САЙТА!ПРЕКЛОНЕТЕ ГЛАВИ ПРЕД ПОРЕДНИЯТ БЕЗСМИСЛЕНО ОТНЕТ ЖИВОТ НА НЕВИНЕН МЛАД ЧОВЕК!А ЗА САДИСТА ИЗВЪРШИЛ ТОВА ЗЛОДЕЯНИЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА!
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Свидетели сме на отнемане човешки живот!Това е най - голямото провинение , но има и различни гледни точки!Искам да кажа че в духовен аспект непрекъснато се извършват убийства и не само в България а целия свят е пълен със "мъртавци".По всичко личи че така наречената "нова ера"(2009 г. от която сме) , се изчерпа!Просто калъпираното съзнание на човечеството от този период е смехотворно и опасно за бъдещето!Искуството беше подменено от илюзорни догматистични теории в които ставаше ясно че единствената роля на хората е робско послушание и очакване на "въскресение"(не казвам дали е добро или лошо")!Само свободния , естетически способната личност може да бъде щастлив тук и сега!Колкото до този банален спор който сте си свормирали - софиянец или селянин , ще кажа че само потвърждава констатацията ми.София е столицата на България от доста дълго време и това което е важно да се знае е , че в Столицата има два вида хора :" столичани и софиянци".Проблемите възникват тогава , когато обикновенните софиянци се изживяват като столичани.Да по близо са до духовно извисените личности но този факт сам по себе си не означава че са надмогнали глупавото си схващане че с дребни сплетни се раждала истината.Опасявам се че живота ще се влушава все повече и тези случки са само индикаций за предстоящия ураган!Просто Времето и пространството се ....показват отново!!!
116
0
 
0
 
! Отговори
an преди 15 години
mnogo molia administratorite da iztriat polovinata i poveche ot mneniata v tozi forum...otvratitelno e da stava platforma za izkazvaneto na vsiakakvi gnusni komentari po povod na edna TRAGEDIA..zashto ne zakriete forum-a? zashto se dava pole za nai-razlichni predpolojenia i gavra s choveshkia jivot! mnogo molia gospoda jurnalisti , osuznaite se , profesiata vi ne e nad vsichko i vie triabva da imate moral!!!
115
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Бате пак ти казвам,пожелавам ти някой да се качи горе и с стъклата от собствените ти бутилки да те направи на пастарма и после да ти се изпикае отгоре! Застанал да ми говори за норми в града!? Ти *** *** знаеш ли,че застрашаването на човешки живот (ТОВА КОЕТО ТИ ПРАВИШ БЕ ) е криминално престъпление... за какви норми говориш бе *** долен... най-мъчителната болест да те хване дано... мръсно болно *** долно..
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След като така твърдиш,че трябва задължително да се спазват всички правила и законови норми! Кажи ми къде точно се вписва замерянето с пълни стъклени бутилки и саморазправа с тези така наречени правил и норми,прилично държание и уважение към околните !!!??? "На балкона съм приготвил няколко бирени бутилки, пълни с вода и внимателно избърсани от отпечатъци. Последния път, когато чух след полунощ някакви гoвeда да реват на улицата, сложих предварително приготвените гумени ръкавици и запратих по тях три бутилки. За съжаление успях само да нарежа крака на единия с осколките.."-------> "о, моля ви, осъзнайте, че в града има правила и норми на поведение, които трябва да бъдат спазвани от всички. Задължително. Едни такива елементарни неща, които се усвояват още в първите 7 години. Прилично държание. Уважение към околните" Аз мой човек съм от София,но честно казано ме е срам от такива като тебе и от факта,че има още много като теб! И когато някой ти крещи и бучи под балкона си има съответниете органи,които да се заемат със случая,а не да слезнеш и да го заколиш и да се прибереш вкъщи !
113
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 15 години
Първо искам да кажа , че съм роден на до хотел Плиска. Навремето , когато бяхме тинейджъри се е е случвало да попадам в такива ситуации , но те се решаваха с реплики и някой друг шамар , какво означава да заколяш някого като животно??? За тези , които са родени в т.нар '' идеален център'' винаги се е ширело твърдението , че са най-отворените и най-големите наркомани , защото всичко е на една ръка от тях , защото са богаташки синчета и всичко ще им се размине безнаказано , защото са деца на бивши партийни величия и съответно имат протекции навсякъде .... Предполагам , че въпросните убиици са гледали филма RockNRolla преди случката, където един наркоман уби човек , като го намушка с молив на улицата , защото му каза , че е наркоман и окрилен от този *** е решил да приложи същия метод на бул.,,Бузлуджа'' .......Моето мнение е , че този *** трябва да лежи поне 20 години ............. Мир на праха на момчето
112
0
 
0
 
! Отговори
Lili преди 15 години
ZA TAKUV SAMOZABRAVIL SE UBIEZ SAMO POKAZNO BESILO ZA NAZIDANIE NA DRUGITE VUZGORDQLI SE GRAJDANI - I AZ SUM OT SOFIA NO NIKOGA NE SUM OBIJDALA HORATA OT PROVINZIATA OT KUDETO IDVA HRANATA NI - NALI VSICHKO V SOFIA PO MAGAZINITE E PROIZVEDENO V PROVINZIATA - SAMOZABRAVIL SE ***-UBIEZ!
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво! Точно хората като тебе ще наследят тази територия (, която 'народа' наивно нарича 'държава' ) след като гяурската *** се избие помежду си! Дай Боже повече хора като тебе! Дори и да не мяташ бутилки, а само да даваш идея, отношението важи! Толерирането на пропадналите морално индивиди води до самопораждаща се простотия! Не правителство, не комунистите, не мутрите, не османските турци са виновни за битието ни! Виновни сме самите ние!
110
0
 
0
 
! Отговори
do METALISTCHETO преди 15 години
EI SELOOO ZA RAZLIKA OT TEB NAIDEN I PRIATELITE MU SA MINIMUM 2RO POKOLENIE SOFIANCI!A NA TEB TI POJELAVAM I TI DA UMRE6 PO SU6TIA NA4IN....GAD MRUSNA......KAK TAKA 6TE SE UBIVA NQKOI SAMO ZA6TOTO SE E POZABAVLQVAL MALKO A?
109
0
 
0
 
! Отговори
darky преди 15 години
порядъчен .. като си мислят всички като тебе как очакваш да се оправи положението ?? Носи си пистолета.. така като гръмнеш ти някого и теб ще те четеме в новините.. А това не е първия случаи въобще да си припяват силно такив акомпанийки ... нищо ново под слънцето.
108
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
posle za6to da ne se razkarvam s orujie.. da ne dava gospod.. takvia oligofreni ima.. v tazi 6ibana darjava nz ot kade 6te izko4at.. pistoleta v teb i tova e..
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
triabwa da se wywede test za wseki selianin iskash da doide w stolicata - da izgowaria prawilno dumite i da ne mieka, che mi se powryshta kato wyrwia iz sofia i chuwam samo mekashti individi s prostowati fizionomii!
106
0
 
0
 
! Отговори
Pilota преди 15 години
Металистчето,добре боравещо с клавишите Alt и Shift,наистина звучи "културно",като възмездие за вдигнат уличен шум отнемане на човешки живот.Твоят партайгеносе Адолф,отнемаше живот и за по-невинни провинения,като това да си евреин,*** или славянин!Но помни,че който нож вади,от сатър умира!