Студентът клан като животно, убиецът – на топло

"Намушкаха ме, много ме боли. Умирам", промълвил Найден, преди да издъхне на улица "Бузлуджа"
30 яну 2009 16:37,
146
Студентът клан като животно, убиецът – на топло
Найден бе открит до мерцедеса, в локва кръв. Снимка: Булфото

Прокуратурата ще поиска постоянна мярка "задържане под стража" за 24-годишния Божидар Диманов заради убийството на Найден Вучков.

Срещу Диманов  вече бе повдигнато обвинение за убийството, което стана около 1,35 часа през нощта на 28 януари на столичната улица "Бузлуджа".

По време на аутопсията разследващите открили по тялото на Вучков няколко прободни рани в тялото и врата.
 
22-годишният студент в Нов български университет, беше намушкан с нож след сбиване и псувни между две подпийнали компании.

Вучков и двама негови приятели били на гости на свои познати в съседна кооперация на бул. "Витоша".

Позабавлявали се, почерпили се и си тръгнали. По улицата младежите си припявали на висок глас песни и си подвиквали един на друг.

Когато стигнали до ул. "Бузлуджа", непознати млади мъже излезли на тераса на съседна кооперация и започнали да се карат с тях защо вдигат шум.

След пререканието слезли да мерят сили на улицата и нападнали Найден и приятелите му.

Момчетата побягнали, но след няколко метра Найден се свлякъл на земята. "Намушкаха ме, много ме боли. Не мога да вървя. Умирам", едва промълвил Найден.

След секунди момчето припаднало. Приятелите му веднага се обадили в "Бърза помощ". Когато медиците пристигнали, Найден вече бил мъртъв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тука има едни, с интелект на амеби като 37-мия, които ако пръднат - турците ще са им виновни. Да имаше как и за това убииство да обвинят "турците"... 37-мия ... прекаляваш със Скат май ... това не е добре за твоето психично здраве (очевидно)
44
0
 
0
 
! Отговори
рупи преди 15 години
Гадното е че е отишал в кухята взел е ножа и е слязъл да го заколи.Ненормално гадна лудост. Жалко за убития и близките му.
43
0
 
0
 
! Отговори
31 преди 15 години
Много е различно,много. Национално -освободителните движения не се причиляват към анархиите. Българското население никога не е признавало турската власт и се е чуствало поробено. Жалко,ако и Вие се чуствате така. В края на крайщата у нас устройството на държавата е демократично и се променя чрез избори. Не бих искал някой да идва на власт,използвайки анархистите за ракета-носител. Не е читаво,някяк си.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като гледам на студентите не са им проблем "мутрите" в студентски град...май те са си виновни...Иначе жалко за момчето!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поднесете го по тактично, касапския език.Ако заколят някой от вас пак така ли ще го напишете.
40
0
 
0
 
! Отговори
laynovoz преди 15 години
*** скапани, смешни псевдоредактори със заслужени дипломи (ако въобще имате такива) вие сте жалки бе, как може такова заглавие да слагате, какъв ви е акълът!?!?!? а утре ако се случи на ваш близък, дали ше е такова заглавието?!?! смешници! всичките умрете!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
bate Goiko преди 15 години
Мистър, а ти защо оставяш детето си без надзор на компютъра, по твоята логика и порно сайтовете не трябва да има, но ги има.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Значи да ви обясня как стоят нещата, първата мярка по законите ни ВИНАГИ е 24 часа след което прокурора има право да я удължи до 72 по негово усмотрение. През това време от първия час до 72 рия лицето се намира ВЪВ следствения арест. След изтичане на тия 72 часа има гледане на мярка в раионния съд (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) със или без адвокат и съдът постановява дали мярката ще е постоянна или не дали ще е гаранция или нещо друго. Ако съдът постанови задържане след 5 дена адвоката ви може да обжалва и делото отива в градски съд, ако той потвърди се връщате в ареста и адвоката ви има право на ново обжалване след още 15 дена, всеки път срока в които може да обжалвате става все по дълъг. А сега да ви кажа и защо не ги прибират за нарушаване на обществения ред. Много е просто .. няма място. 2 милионния град всъшност разполага сумарно с 2 ареста (тук не говоря за смрадливите 2-3-5 килии в раионните) а за следствени арести. Тези ареси МНОГО одавна са пълни на 100% тъй като там лежат хора с години и чакат делото им да се придвижи или обжалва или изобщо да се случи нещо. Къде точно предлагате да приберат всички който нарушават обществения ред ?
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако дедите ни мислеха като вас,то още щяхме да ходим с фесове... Наистина ще стане лошо но лошото ще е за престъпниците и няма от какво да се плашите освен ако не сте един от тях...
36
0
 
0
 
! Отговори
do 32 преди 15 години
ne moje za vsi4ko da se obvinqva policiqta,siguren sam 4e e imalo pone edin 4ovek svidel na slu4aq.za6to ne se namesil,ili pak da se obadi v policiqta.do koga vse za vsi4ko drugite ni sa vinovni
35
0
 
0
 
! Отговори
баща преди 15 години
Не ви ли е срам да публикувате статия с такова заглавие???!!! Дъщеря ми плаче сега, заради вашата несъобразителност!!! И деца могат да влязат в този сайт, не помислихте ли???!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Онбашията преди 15 години
много мразя когато пияната *** ми пее посред нощите и хулиганства. жалко че доблестния гражданин прочистил нацията от тая *** няма да получи медал.
33
0
 
0
 
! Отговори
korleone преди 15 години
Само един страхлив човек може да направи такава ... нямам думи да го определя ! Напълно съм съгласен с нр.25,да отиде във факултета да го направят момиченце,убииците и изнасилвачите най-много се котират в пандото,те стават най-добрите любовници,обличат си ги с роклички с чорапогащници червило.Много е кофти да те мине целия отряд.Пък и кофтито на никой няма да каже,защото е с надзирателите.За това честито на печелившите ! Жалко за момчето,млада младина!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Живеете в беззаконие и смрад ! Саморазправа и гнусотия ! КЪДЕ Е БИЛА ПОЛИЦИЯТА И КАКВИ СА НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И ПРАВА В БГ?
31
0
 
0
 
! Отговори
антианархист преди 15 години
Анархията не е донесла никому нищо добро. Струва ми се,че мислещите хора няма да го допуснат. 27-ми,идете на избори.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** мръсно
29
0
 
0
 
! Отговори
x преди 15 години
Kak mojete da ozaglavite statiqta taka, pone malko uvajenie kam choveka pokajete.
28
0
 
0
 
! Отговори
Кирилица преди 15 години
какво като не ги чете,да не мислиш,че са написали кой знае какво.Самият факт,че не правят усилие да пишат на кирилица е достатъчно красноречив
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мислите ли че нашите закони трябва основно да се ремонтират? Какво значи при наличие на явно престъпление и при това УБИЙСТВО да се говори за задържане под стража за 24 часа... после за 72 часа...после за незнам какво си решение на съда ...пускане под гарация... До кога ще търпим това безумие на законите, това протакане на делата докато на потърпевшите им писне и кажат-карай да върви-то такава ни е държавата... ДЪРЖАВАТА-ТОВА СМЕ НИЕ ! И много скоро ще се наложи да започнем сами да раздаваме правосъдие... без "задържане за 24 часа...за 72 ...без гаранции и адвокати"
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Случилото се е пример за разпада на обществото в момента. Общество няма. Има един механичен сбор от овълчени един срещу друг същества, готови на убииства и всякакви мръсотии за да оцелеят. Никой не разчита на ред, закон, полиция ... всеки оцелява сам на принципите на джунглата. Това тръгна, всъщност отгоре, от политиците. Няма как обикновените хора да са нормални, при положение, че знаят че ги управляват откровени крадци и хайдуци. В такова общество всеки е враг на всеки. Като добавим и безнадеждната бедност и простотия (следствие на "отличното" ни образование) и ... ето го резултата - убития го имаше на снимка в нощен Труд, наистина беше заклан като животно.