Лазар Колев – убиецът на Роси и Хриси Белнейски?

24-годишният затворник от месец лежи в ареста на следствието, в петък му повдигат обвинението
25 фев 2009 09:02,
90
Лазар Колев – убиецът на Роси и Хриси Белнейски?
Снимка: Булфото

Прокуратурата ще повдигне обвинение срещу Лазар Колев - Гангстера за убийството на сестрите Белнейски в Пазарджик, обяви адвокатът му Марин Марковски.

Повече от месец 24-годишният мъж лежи в килия на националното следствие на столичната ул. "Г. М. Димитров".

Обвинението за убийството на момичетата ще бъде повдигнато в петък.

До този момент Колев е изтърпявал присъда за дребно хулиганство в пазарджишкия затвор.

Марковски обяви пред bTV, че клиентът му въобще не е познавал сестрите Белнейски и категорично отрича да има нещо общо със смъртта им.

Аз лично на моите клиенти не им давам да влизат в стаята с детектора на лъжата, защото там са възможни манипулации. Момчето не го е направило това нещо. Това означава, че има една опасна манипулация“, заяви Марковски по повод наложения на Колев тест.

По думите му клиентът му може да бъде обвинен за убийство по непредпазливост.

В закона е казано – за всеки обвиняем трябва да бъдат представени доказателствата, въз основа на които той е обвинен. В момента те не са събрани. Аз съм убеден, че в петък те няма да ги представят“, бе категоричен юристът.

Досегашната мишена на прокуратурата бе друг пазарджиклия – Васил Телбизов, известен с прякора си Черногореца.

Dnes.bg припомня, че на 31 януари 2006 г. случайно преминаващ овчар откри телата на двете сестри полуголи, със следи от насилие – в местността Грамадите, на 3 км от Брацигово.

Почти тригодишното разследване бе белязано и с още един труп, след като на 17 октомври проф. Стойчо Раданов бе намерен обесен на детска катерушка в столичния квартал "Иван Вазов".

76-годишният професор беше ръководител на екипа от петима експерти, които направиха повторна аутопсия на телата на убитите сестри Белнейски.

Според нея сестрите са били прегазени от кола, а не са били изнасилвани и убити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Naistina e taka kakto kazva nomer 11, vse pove4e se govori za tazi versia
28
0
 
0
 
! Отговори
Новия Ботев преди 15 години
Аз хубаво ще пробвам,но те много охрана имат.А и един няма да може да свърши всичко.Това вече 20 години се трупа и в парламента няма да позволят всичко да се разруши за 1 ден.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
momcheta ne e vinovna dyrjavata .........a tam edni 300 choveka koito tribva da se obesiat i she vidite kak sichko she spre za minuti.........spravka pone 200 sluchai v istoriata ....niama li edin koito da vleze v parlamenta i da gi zapuka sichkite ............toi she e sledvashtia LEVSKI,BOTEV
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изборите наближават , затова сега топят всеки които им е удобен , да покажат на простолюдието че се върши някаква работа.Каде беше 3 години този заподозрян .Първата версия беше че са убити с камани и изнасилини после че ги е блъснала кола и е симулирано изнасилване , кое от тези двете версий ще му пресъдят на този човек.То сигурно ще излезе че няма и кола и книжка.Това не е човека виновен за убийствата , това е изкопителната жертва на комунистите.Самоче в този сайт влизат платени лица и пишат че това е той зада залъжат народа , всичко е една голяма измама .
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
25... вдигни се торберстия . и отлитай на далече.. и никога не се връщай! Лично ще ти купя билета!
24
0
 
0
 
! Отговори
merkator.blog.bg преди 15 години
Този "пич" ще е пясък в очите на хората! Идват избори, а преди това започна вече да се усеща все по - яко, Кризата! Тепърва ще удари вълна от мизерия!!! Едно безнадежно дело, точещо се от три години и превърнало се, благодарението на некадърността или умисъла на ченгетата, в фарс е иделен повод за отвличане на вниманието от истнските престъпници в "тройката"!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а кой уби проф.Стойчо Раданов?
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МОМЧЕТА,ДЪРЖАВАТ СЕ РАЗПАДА.ВДИГАЙТЕ СИ ТАКЪМИТЕ ЗА ЧУЖБИНА.
21
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Не вярвам той да е убиеца.... толкова време нямаше следа и изведнъж той е... Това е поредния опит да се прикриват истинските убиици
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Открити две полуголи тела със следи от насилие -присъда непредумишленно убийство а кое е умишленно.
19
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 15 години
Марти Шилото е в затвора сега ако не знае6
18
0
 
0
 
! Отговори
кравар преди 15 години
добре ама ако този наистина е убиеца,според мен никои в прокуратурата няма да повдигне обвинение без доказателства.колкото до марковски не мога да го понасям тоя мазен ***.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
от 17 коментара, 15 човека "знаят" ,кой е убиеца , ама не казват... Не знаех ,че всички от МВР пишат коментари в този сайт!...Аман от всезнайковци , айди мълчете..
16
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
АХА..САМО ТОЙ ЩЕ ДА Е ...ЗАТОВА 2 ГОДИНИ НЕ МОЖАХА ДА ГО ЗАЛОВЯТ..ЗАЩОТО Е ГОЛЯМ СПЕЦИЯЛИСТ ДА СЕ КРИЕ..НА ДОЛНИТЕ КУКИ И КОМУНИСТИ Е ИНСИНУАЦИЯ ТОВА..ПРЕДИЗБОРНО СЕ ПРАВЯТ НА ГОТИНИ..ПЪК И МИЛИЦИЯТА ЩЕ ПОКАЖЕ ЧЕ С ТЯХ ШЕГА НЕ БИВА..ВСЕКИ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ УБИЕЦ..УБИЕЦЪТ Е ПОЛИТИК ИЛИ ВИСШ МИЛИЦИОНЕР..А ИНАЧЕ НАШЕТО НЕ КОРУМПИРАНО МВР МОЖЕ И АЛФ ДА ИЗКАРА ВИНОВЕН...
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Марин Марковски е адвокат на най-големите *** и убийци.. Тоя Адвокат не съм го видял един път да адвокатства на честен и почтен човек. И който е защитавал, все го е изкарвал добродушен човечец ,жертва на системата!! Ето обаче истинските лица на жертвите , вижте кои хора е защитавал Марковски: Александър Русов-физическия убиец на Луканов, хомосексуалиста Юлиян Мачанов-за двойно убийство в Свищов-осъден на 20 г. , срещу турци, обвиняеми покрай възродителния процес правили бомби. Марковски защитавал секретаря на групата, която съдили за подривна дейност срещу властта. Той пледирал, че клиентът му е силно вярващ в Аллах и не може да бъде опасен. След като това не впечатлило съдиите, Марковски извадил в залата турски флаг, който секретарят избродирал за знаме на конспиративната група ,Присъдата на атентатора била смекчена. С условна присъда Марковски отърва Марти Шилото - скинарят, който намушка актьора Асен Кисимов. Сега е още по-популярен като един от защитниците на Вальо Топлото. сръбски мафиот Будимир Куйович, който е подсъдим за организиране на наркотрафик у нас и т.н. Сами се сещайте.. Какъв човек трябва да си ,че да ходиш и да защитаваш ***. Сега се опитва да изкара "убиеца" на двете деца ,нещастна жертва ..
14
0
 
0
 
! Отговори
Сергей Дмитриевич преди 15 години
Владо Кузов,педофила е убиеца....прекалено ясно е....
13
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Това е безобразие,което става в нашата държава!Дали така щеше да се действа по разследването ,ако ставаше въпрос за децата на някой политик?........ Безобразие.....
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо долните всезнайковци решиха,че не е той убиеца?!Дане би да знаят нещо повече от МВР?!Или са просто ?
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мислех и едно хоро на площада да дръпна от кеф ... ама ше изгоря с 2500 лв.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като гледам кой му е адвокат,тоя ще да е!