Скандал! 11-годишни булки в пазарджишко село

Младите "невести" в повечето случаи са крадени от "съпрузите" си
16 апр 2009 23:55,
41
Скандал! 11-годишни булки в пазарджишко село
Снимка: Булфото

В пазарджишкото село Ковачево се сключват скандални бракове с малки момичета, съобщава агенция БГНЕС.

Девойките, които са на възраст от 11 до 14 години, в повечето случаи са крадени от „съпрузите“ си.

Кметът Махмуд Салим признава за незаконните бракосъчетания в селото.

Младите жени не отричат, че в Ковачево има съжителство с непълнолетни.

Мъже от селото също признават, че булки в селото се крадат. Те са притеснени за дъщерите си.

Осем мъже от ромския квартал на селото са сключили граждански бракове по законите на Шериата с малки момичета.

Бракосъчетанията са документирани от ходжата на местната джамия.

Районната прокуратура в Пазарджик е образувала досъдебни производства по случая.

Dnes.bg припомня, че българските закони предвиждат затвор до пет години за съжителство с непълнолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Невена преди 15 години
Пфууу, мога да кажа от такива като теб. Ей това е пример за съвременната българска жена - неосведомена, може би недостатъчно необразована, глупава в изказванията си и смешна, че не си затваря устата. На 14 год., миличка, си непълнолетна според законите в Бг, запомни го!!! Чети повечко, приказвай по-малко! ;)
20
0
 
0
 
! Отговори
lambo.blog.bg преди 15 години
мно-о-о-ого да чакаш, това да се промени ...Аз съм един от основателите на Атака. Включихме и точка 11 в програмата на Атака, а именно:"Програма за преодоляване демографския срив сред българите"Атака и с моята помощ влезе в парламента. Почнах аз да чакам, Сидеров да я предложи тази Демографска програма. Няма нищо брате ...Не издържах и му пратих писмо, че съм готов да я напиша аз, и то много бързо. Отговора пристигна след няколко дни. По памет:"Форума на Вестник-Атака е отворен отново и може да се включите там, за да представите идеите си"Регистрирах се във форума като "Observer" и пуснах нова демографска тема. Тя предизвика изкл. интерес и за късо време събра стотици коментари и няколко хиляди посещения. Но от Сидеров ни стон ...Пратих му ново писмо, че съм готов да напиша Демографската програма. Но ... малко след това бях изключен от Форума, без обяснения ...Прати му трето писмо и ... този път бях изключен и от ПартиятаПосле разбрах, че Сидер е син на Сливенски ***. А както знаем "КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА"
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
17-тия, Онбашията .... а ти искаш да имаш харем от 11-годишни деца ли. Или първо ще се взривиш за да убиеш нас неверниците, та да ти даде аллах харем ? Много ти се иска да сме изчезващи, ама няма да те огрее цървулчо, първо прочети някоя книга извън корана и тогава се обаждай зомби такова...
18
0
 
0
 
! Отговори
Vesso преди 15 години
Този търговия със собствените си деца е известна на всички в България, както и експлоатацията им, като ги карат да просят и спирането им от училище. Само че правозащитние организации са заети единствено да им разясняват привилигийте, да разпределят парите ни в тяхна полза и да защитават криминално проявените, вместо да работят за интеграцията им. Ами като се ингрират от какво ще живеят правозащитниците?
17
0
 
0
 
! Отговори
Онбашията преди 15 години
да се женят на 36 и да се влачат по инвитро клиниките, както правят българите ли? айде заминавайте при динозаврите без много шум, който иска да го има след 1000 години не може да си позволи да се прави на цивилизован.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е "цивилизацията" на исляма, носител на истинските цености, дето ще ги изучават в новия ислямския институт. Центъра ще се строй в полите на Витоша и минарето на джамията ще се вижда от всички краища на столицата, по високо от Александър Невски - да се знае, кой командва на Балканите. В историята на това му се казва "вторично подивяване". Евала на продажните ни политици...
15
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Напълно си прав,особенно за детските!За това всяка *** около 18 годишна бута бебешка количка,води едно за ръка а с третото е бременна!Аз ще гласувам за Атака!
14
0
 
0
 
! Отговори
Айнщайн преди 15 години
Наистина толкова ли ви е къса паметта?Не беше отдавна времето когато Димитър Стоянов го каза това в европарламента.Но тогава Комунистическо-турската пропаганда се опита да го изкарат дявол.Е за това си заслужаваме политиците.Щото забравяме.Не че ми харесва този малкия,ама което е вярно,си е вярно.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не, плиткоумнико, като бях пубер, не съмправил секс. Имаше възпитание, дисциплина и закони!Гадни ***, писна ми от вас!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ, след като така ви харесва!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
s. преди 15 години
За сетен път се убеждавам че по-големи *** от българите няма!Пак чета за заговори на ЦРУ,Уолстрийт,*** и Армията за освобождение на Марс!*** са си *** по дифолт!Живеят с разбирания от средновековието и се женят супер млади!Просто са им такива обичаите!Отделно я да ви попитам като бяхте пубери да не би да не сте правили секс!?Навремето като бях на 16 гаджето ми беше на 14!И си беше ок цялата оферта!Е,не се оженихме поради простата причина че според разбиранията ни не беше редно!Ама за *** тия неща са си нормални!Отделно за тях девствеността е супер важна!Така че какви са тия писания не знам!
10
0
 
0
 
! Отговори
lambo.blog.bg преди 15 години
на тези 12-14 годишни деца, досега не само че не е осъден, но и не е заведено нито едно дело срещу такъв ...Но най-срамното е, че според ЗСПД (Закон за семейни помощи за деца) тези 12-14 годишни деца-майки, получават огромни Майчинства, Детски и Помощи за това, че раждат !!!По този начин това престъпление, не само се узаконява,но и се поощрява. Една такава не-пълнолетна *** "самотна майка" САМО като роди първото си дете, си осигурява над 500 лв. чист доход месечно. Всеки месец - редовно, без труд. Няма дъжд, няма вятър, няма фирмата закъсала, няма фирмата фалирала ... Анадънмо ???Само детските на *** са 214 лева месечно !!!А колко са детските на българчето ? 35 лв.месечно, но повече от половината българчета не получават, даже и тази жалка сума, защото родителите им плащали данъци на държавата - тоест имат доход-БРУТО, от над 350 лв.месечно !!!Бялата раса у нас е подложена на тотален демографски геноцид, по заповед на онези банкери от Уолтстрийт.
9
0
 
0
 
! Отговори
grrr преди 15 години
"по законите на Шериата с малки момичета." ??????? марш при маймуните изрудииии!!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А когато Димитър Стоянов каза тези факти в Брюксел го изкараха най-големия фашист. АТАКА ПОБЕДА!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Това е пълно безхаберие от страна на законодателните органи. Но всъщност , достатъчно е да прочетете как се казва кметът на селото...!?
6
0
 
0
 
! Отговори
zz преди 15 години
Малолетен си до 16 не до 14
5
0
 
0
 
! Отговори
jonny преди 15 години
Мило, нещо в час. Това над 14 години НЕ Е педофилия, но това не значи, че можеш да спиш или съжителстваш с непълнолетна/тен без съгласието на родителите им. В цивилизования свят може да отидеш в затвора само защото си говориш за секс насаме с нея.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво да чете - "девойката" очевидно не може. Вижда се, че и писането на го умее, та не знам :)Ще се радвам да разбера по силата на кой закон може да се спи с лица на 14 години.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Procheti pak zakonite
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
законна педофилия