Пияни мъж и две жени в Порше биха ченгета пред столичен клуб

Екшънът се разиграл, след като органите на реда поискали документите на водача
15 авг 2009 14:40,
208
Пияни мъж и две жени в Порше биха ченгета пред столичен клуб
Снимка: Булфото

Пострадал е полицай от първо РУ на МВР при инцидент пред столичния клуб “Червило”, съобщиха от полицията.

Тази нощ към 4.50 часа автопатрул на МВР е проверявал неправилното паркирали автомобили в столицата пред нощни клубове и заведения.

Тримата полицаи видели срещу клуба неправилно паркиран лек автомобил Порше Карера със софийска регистрация, когато от клуба излязли мъж и две жени и се качили в колата.

Полицаите поискали да проверят документите на водача.

Той се опитал да потегли, но един от полицаите му препречил пътя.

Шофьорът започнал да се държи агресивно – отказал да представи документите и нападнал с псувни и обиди органите на реда.

Полицаите поискали да изключи мотора и да се легитимира. Той отново не се подчинил, продължил да ги обижда и пак опитал да потегли.

Като не успял, сграбчил за жилетката единия от проверяващите и я скъсал.

Полицаите успели да му сложат белезници, но тогава от Поршето излезли и двете жени, които се нахвърлили с удари срещу тримата служители на реда.

Повикан е втори патрул и тримата побойници, в явно нетрезво състояние, са отведени към Първо Районно, където продължили да буйстват.

Автомобилът е останал паркиран на място, днес ще бъде прехвърлен на паркинга на Районното за оглед и документиране.

Установена е самоличността на тримата: мъжът – И.П.(36г.) и жените М.Г (21г.) и И.Ц. (28г.), и тримата софиянци, и тримата известни на органите на реда за притежание на наркотици.

При обиска у мъжа е открита марихуана.

Той е отказал тестване за алкохол, както и да му бъде взета кръвна проба.

Също е отказал да подпише какъвто и да е документ по случая.

От съпротивата на мъжа и ударите на жените единият полицай е с охлузвания по главата, едната ръка и скъсана полицейска жилетка.

Извикан е екип на КАТ за съставяне на акт на водача. Образувана е и преписка за притежаване на наркотични вещества и за хулиганство срещу полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
tia policai ne im triabva pistolet, asopa za da si slujat s neia-
207
0
 
0
 
! Отговори
Попа с лаптопа преди 14 години
Ей пикня ти пък не се обаждай! Скапана мижитурка която подражава на лошите батковци. Всички ще умрете!!!
206
0
 
0
 
! Отговори
мен преди 14 години
точно така трябвало е да имат палки и да пребият скапаните полицаи и да им откъснат пагоните за обида!
205
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нямате ли палки бе ... даеба и наглоста им проста ... само бой ги орпавя тея.... ама як :)
204
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 14 години
Цаца, цаца ама риба! Абе, като се има предвид колко от поръчковите убийства и колко от згадъчните побоища над журналисти и други бяха разкрити, а да не говорим пък за случаи, като тези на Емин секретарката на Доган и проф. Раданов патоанатом, то случаи като описаното геройство на полицаите идват навреме за да изтрият срама от челото! Хеле пък, като я подкарат и сбойни патрони нешата съвсем ще се уредят! И нека всяка тигрица си помисли добре (ако може разбира се) преди да се осмели да посегне
203
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Той се опитал да потегли, но един от полицаите му препречил пътя.-супр тъпо юенге,искали са да гепят кинти но не са им дали
202
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Pulnoto ime na zvezdata s Porsche Turbo e Ivo Petkov. Nqkoi slu4aino da znae otkude sa parite za ma6inata?
201
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Hubavo e,4e tova stana taka publi4no. Edva li vuprosniq Ivo e smqtal,4e 6te polu4i svoite 15 minuti slava po tozi smotan na4in. Eto 4e ve4e e zvezva. Vseki, koito vidi bqloto mu Porsche Carrera Turbo 6te znae,4e vutre se vozi nadrusan selqnin!! A otkude sa mu parite az li4no ne znam, no nqma akul i za 4ista4, ako 6te da e zavur6il i Princeton.
200
0
 
0
 
! Отговори
do anonimen преди 14 години
i da ti dam edin primer kak se predstaviat ne6tata"oficialno".naskoro se provede ralli "hebros",koeto triabva6e da e 2 dena.i edinia go otmeniha 6toto citiram"imalo zametresenie predi niakolko dena v plovdiv i zatova otse4kite v plovdivsko se otmeniat.ostavat samo tezi okolo pe6tera."puk te niamali pari prosto horataei takava ni e vsi4kata informacia
199
0
 
0
 
! Отговори
Dany преди 14 години
Я Я Я пред Червило има неправилно спрян автомобил????? О ЧУДО НЕВИЖДАНО!!!!!!!!!! ... и то скъп, е това е НОВИНАТА НА ДЕНЯ, гледам и не вярвам на очите си - ама и са искали да го проверят - е това вече си е световна новина
198
0
 
0
 
! Отговори
do anonimen преди 14 години
6to da ne 6te sigurnost?iska.koi zloradstva?ti vij kak podnasiat informaciata.gledali policaite za nepravilno parkirali avtomobili posred no6t.i
197
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Въобще, като чета коментарите, ми става ясно че българинът, не ще нито ред, нито сигурност, нито справедливост. Той иска да има някой който да му е виновен за всичко, да злорадства, да плюе и да си избива комплексите. Е това искабългарина и го е намерил в лицето на българската полиция, щото е най-сладко да си избиваш комплексите и да се правиш на велик, за сметка на някой, който следва дае облечен във власт. Е, това че българският полицай, е облечен НЕ ВЪВ ВЛАСТ, а в ДРИПИ, е "малка" подробност
196
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като видите поредния демонстративно паркирал където си иска автомобил за над 100к евро - Къде е полицията? Защо нищо не им прави полиицията на "тези" ? Като решат да проверят някой от "тези", ама това ли им била работата на полицията ? Всичката друга престъпност ли преборили, че с това да се занимават ?
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като приложи полицията сила - ама те тези "еничари" можели само срещу обикновените хора "да се правят на мъже", а пред "ония с мерцедесите се на...ирали от страх". Като вземе полицията, че опуха някоя мутра - ама конкретния дебеловрат и дебелогъз добре облечен бизнес мен, всъщност бил хрисим като агънце, пък полицаите го пребили, за кеф, щото му завиждали на благосъстоянието.
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като проверява полицията "лъскавите автомобили" - защо ги проверявала тях, имало нещо гнило. Като ви спрат вас, докато си карате Голф единичката, пак рев - защо полицията "тормозела" само обикновените очукани от живота граждани, а не спирала да провери "ония с дебелите вратове". Като запази пасивно поведение полицията в конфликтна ситуация - страхливи били, за нищо не ставали, като приложи сила - "мръсни биячи и комплексари били".
193
0
 
0
 
! Отговори
Niko преди 14 години
Крайно време е тези с повече пари / обикновено спечелени по-нечестен начин, както е и в случая / да разберат, че не са над закона!Разчитам на бат Бойко да въведе строги наказания за посегателство срещу полицаи и повече права.Престъпността става все по-нагла затова и е необходиммо промяна на законите!
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Айде и тримата в затора - за нападение на полицай в повечето страни точно там отиваш директно. Тука в БГ всеки *** може да скочи на куката и да го пребие а горката кука ако го стрелне със стоп патрона после и тя на съд. Баси абсурда майна.
191
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Тримата полицаи видели срещу клуба неправилно паркиран лек автомобил.." УШЕВ иска кинти , но като няма кой даму и даде глеЙ кво стаа!!!
190
0
 
0
 
! Отговори
кико преди 14 години
" Йебем ви пичку майну наркоманску".*** наглото ***,вместо да си даде документите,тръгнал да се прави на велик.*** с бучка кокаин в носа.
189
0
 
0
 
! Отговори
breiii преди 14 години
kakvo rabotiat policaite.gledat za nepravilno parkirali avtomobili v 4,50 sutrinta.....prestupnostta ia opraihme i sega se 4udim kvo da praim.