Спипаха плевенски прокурор с 23 бона подкуп

Бизнесменът Илиян Михайлов бил посредник при предаването на рушвета
23 окт 2009 20:35,
82
Спипаха плевенски прокурор с 23 бона подкуп
Снимка: БГНЕС

Георги Велков от Окръжната прокуратура в Плевен е задържан с подкуп от 23 000 лева, съобщава БТА.

Прокурорът е искал подкупа от лице, срещу което е заведено наказателно дело от общ характер, съобщиха от МВР.

Бизнесменът Илиян Михайлов е бил посредник при предаването на подкупа.

Съвместната акция на МВР, ДАНС и Софийската градска прокуратура е извършена около 17.45 часа.

По-късно в петък прокурорът от Софийската градска прокуратура Георги Тафров съобщи в Плевен, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Тепърва предстоят процесуални действия, задържани към момента няма дотолкова, доколкото няма повдигнати обвинения, каза Тафров.

Тепърва след анализи на събраните доказателства ще бъдат повдигнати евентуално обвинения, допълни Тафров.

БТА съобщава, че прокурорът Велков е забелязан от журналистите в Плевен в отцепен от полицията район пред магазин за дрехи втора употреба на улица "Сан Стефано", където престоял с белезници до около 21 часа, след което е отведен в служебен автомобил. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
hmmm преди 14 години
Някак си не ми се връзва , прокурор дето ходи на работа с колело и раничка , да е най-корумпирания...Дали пък не е най-подходящия за отчитане на дейност?Хем излага прокурорите, хем добрите дето го заловиха, знаят, че е ничии, в ничии територии няма да нагазят..
80
0
 
0
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 14 години
Още колко прокурори и съдии трябва да се осерат пред целият свят за да се разбере едно-всички до един в съдебната система на Корумпестан са в тинята до ушите.
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Между другото брат ми е учил в Симеоно с Бойко навремето и каза, че като са ги водили на баня, Бойко никога не се е събличал гол - къпъл се е с гащите (тогава нямаше и слипове). Веднъж му направили мечка и му ги свалили и той веднага си сложил ръцете отпред. Оказало се че крие миниатюрна ***. Може би оттам идват и комплексите му, които избива с много празнодумство. Та и твоята крива *** ли викаш била 7см. Няма ли някоя по-нормална в Банкя. Всичките ли сте такива импотетни комплексари.
78
0
 
0
 
! Отговори
357mag преди 14 години
Повече такива прокурори и съдии трябва да има заловени,но нали се видя наглостта на онези *** от ВСС които са си гукали с някакъв черен субект от Плевен и са си плащали за постовете,след което се сещайте как са избивали сумите.
77
0
 
0
 
! Отговори
;)) преди 14 години
Tia glupaci zashto rabotiat s kesh. Ne razbraha li che gi hvashtat kato pileta. E, kraino vreme beshe tapite otgovorni lichnosti da se razkarat. ;))
76
0
 
0
 
! Отговори
Националист преди 14 години
Представяте ли си каква радост за затворника би било да е съкилийник с прокурор. Хахаххаха, чи и крадлив на всичкото отгоре.Направо не ми се мисли.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
sega e red na 4ASTNITE SADEBNI IZPALNITELI,i tqh da gi hvanat s potkupi za6toto te prekrivat mnogo ne6ta t.e. osadenite dlajnizi az samiq sam potarpev6 ve4e 3-g. nemoga da polu6a ne6tata ot osadeniq .4sp.M.I..mi kaza dai mi no6te 290lv. i togava 6te po6na da sabiram daljimite sumi ot dlajnika .taka se jivee v bg. s potkupi i izmami ot vi6i magistrati .
74
0
 
0
 
! Отговори
345 преди 14 години
Добро утро, ти откри топлата вода.Приказките за лекари и митничари бяха и все още са, за да не се гледа колко прибират прокурорите.
73
0
 
0
 
! Отговори
пепо преди 14 години
Прокурорите май ще надминат лекарите и митничарите.Дерзайте мошеници!Държавата вече е разядена от корупция!Късно е за всичко-трябват радикални мерки-смяна на столицата,извънредно положение и т.н.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
в интервю по нова тв татяна дончева каза че ще работи като адвокат и то за този който и плаща по-добре.Няма правосъдие има интерес-този който плати повече ще бъде невинен.
71
0
 
0
 
! Отговори
Лаик преди 14 години
Значи хващат прокурорчето с кинтите и образуват дело срещу неизвестен извършител мухахахаха
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
че то останаха ли земеделци?Само имитиращи земеделие "бизнесмени",чакащи субсидий,за да си купят някоя колица след това да се правят на тарикати.Пълни смешници
69
0
 
0
 
! Отговори
Лаик преди 14 години
Какво престъпление е трябвало да се прикрие? Напишете, та поне мутробизнеса да не влиза в излишни разходи, иначе кой знае колко ще им поискат на следващия път! А и те са хора, семейства хранят :D
68
0
 
0
 
! Отговори
Националист преди 14 години
Оййй завалията, айде сега да го осъдите и да пуснете колегата си в дранголника ,да му направят халкицата като канална тръба :))))
67
0
 
0
 
! Отговори
NERON преди 14 години
Iskam sudebna sistema kato v amrika!!! naima proshka za nikoi dokazan prestupnikVijte Bulgari kak politici i sudebna sistema se podigrava s vas!!! Tova sa stulbovte na Durjavata.v Bulgarai ima anarxia i nikava durjava .Vlast imashtite se gavrqt s nas.Kade e BOIKO-OTVORKO-nali mnogo znaeshe sega mal4i kato posran -Naroda da se vdigne i da gi izmete tezi bokluci dokato ne vazcari pravdata po nashite zemi kato v evropeiska durjava.Boiko i sie se podigraxa s vota vi-Dokazano-nqma nikoi v zatvora
66
0
 
0
 
! Отговори
Кой колкото може преди 14 години
Значи докторите с 400 лева а прокурори и съдии с 24000 лева. А на земеделците палки по главата.
65
0
 
0
 
! Отговори
хм преди 14 години
има обаче една истина:1. дай ми 5000лв или ще оставя да те осъдят, знаеш че си виновен.2. дай ми 5000лв или както си невинен ще наклоня везните срещу теб.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много правилно беше казано от преден потребител- Докато има даващи, ще има и вземащи.П.с Бих добавил единствено, че докато си пренуден да даваш ще се взема. А нали именно вземащите те принуждават да даваш. Ако знам, че в България има принципи и един адекватен и морален закон за всички, никога не бих дал. Но повечето от нас знаят, че винаги нещата се извъртат така, че ако дадеш ще си помилван, а ако не дадеш ще усетиш цялата тежест на закона, който е такъв само в този случай!
63
0
 
0
 
! Отговори
P.djuf преди 14 години
не съм фен на сегашната власт, но напоследък заслужават моето уважение за това, че първи и единствени от 20 години бръкнаха в гноясалата рана, наречена "българско правосъдие".там е толкова гнило, че омириса цяла Европа.За 20 години "селекция" там свестен човек, необвързан със "схеми" и с рушвети -няма.Изхода е само един-уволнение завсички и нови назначения.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хайде стига сте плакали.Докато има даващи ,ще има и вземащи.Сега се възмущавате но когато се сблъскате с правосъдието хуквате да търсите близки ,познати и връзки на кой да бутнете подкупа та да ви се размине или да се реши във ваша полза.И после далия по-малко подкуп реве ,че системата била корумпирана