Кримиконтингентът на ход. Опит за банков обир в София

Разследващите не са установили липси на пари и ценности
15 дек 2009 10:08,
99
Кримиконтингентът на ход. Опит за банков обир в София
Снимка: Булфото

Полицията е обградила клон на "Райфайзен банк" на ул. "Цветан Лазаров" в София, съобщиха от МВР.

Разбита е ключалката на входната врата на клона.

За Dnes.bg от МВР съобщиха, че сигналът за разбитата ключалка е подаден към 8 часа.

Разследващите обаче не са установили липси на пари и ценности.

Същевременно от полицията в Кюстендил обявиха, че неизвестни лица са отмъкнали 19 600 лв. от офис на фирма в Дупница. Парите са били съхранявани в чекмедже на бюро.

Още по темата

В понеделник неизвестни апаши обраха офис на Централна корпоративна банка в Свети влас и отмъкнаха метална каса със 41 671 лева, 2110 евро, 541 американски долара и 160 британски лири.

В края на миналата седмица маскирани разбиха около 190 касети в денонощен трезор в столицата.

И до днес няма информация каква сума пари и ценности са откраднати.

Само за последните 24 часа това е пета дръзка кражба – 2 млн. лв. бяха откраднати от верига магазини "Фантастико", 50 хил. лв. от Търговски център в Люлин, около 50 бона от ЦКБ в Свети влас и 500 лв. от магазин за цигари в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
BALGARINA преди 14 години
DAVAITE MOMCHETA,EVALA TOVA E DARJAVATA NA CHUDESATA PLASHTASH I NE TE ZAKACHAT,I POLICAITE SA GLADNI KATO KOIOTI BOLI GI FARA
89
0
 
0
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Учудващ екшън, от обири! Тъкмо бяха намалели и пак наизлязоха. Това показва, че тези хора са изгладнели. И то не за лев-два, а за миллиони. Така се получава, от диетите - не ядеш, не ядеш, че изведнъж - накуп.
88
0
 
0
 
! Отговори
moni преди 14 години
Нарочно другарите пуснаха приятелчетата си в акции.Толкова дела са правили заедно! Да покажат на Бойко, че и те са опасни. И то точно когато и Ромпой е тука.май вече са напълно отчаяни.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АКО СА ТЕ? Това е най-новия вариант за защита на бандитите. Че ако са теее,че май не са теее? Сега всеки е против бандите...на думи.На практика се извърта с това "ако са те".Тоя дето го застреляха на магистралата може и той да не е той.Докарали са някой обикновен човечец ченгетата и са го застреляли на самото място.Ами за да се докарат пред шефовете си,как защо? Защитавайте си катилите по тоя начин.Тъй страната далеч ще стигне.
86
0
 
0
 
! Отговори
Бербо преди 14 години
Първи неуспех за ДПС, дано така им върви и за напред!Да връщат каквото накрадоха!
85
0
 
0
 
! Отговори
до 84 преди 14 години
Правилно са постъпили , но ако са те !!! Спомням си времето на престъпния червен режим ! Дали са те ,и дали да ги разстрелят , решават няколко души в МВР ,Прокуратура и Съд ,много бързо ,че иначе и тяхното положение не е сигурно. В нормалния свят наказват престъпника. В НРБ и РБ последното не е сигурно. А иначе и аз съм за радикални присъди но в правова държава.
84
0
 
0
 
! Отговори
НЯКОГА И СЕГА преди 14 години
ТРИМА МЛАДЕЖИ НА 20-24 ГОДИНИ БЯХА ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ И РАЗСТРЕЛЯНИ ЗА ОБИР НА БАНКА. ПРИ КОЙТО НАРЪГАХА С НОЖ СЛУЖИТЕЛКАТА.ТОВА СТАНА НЯКЪДЕ В 1985-1988Г. ЗАДЪРЖАХА ГИ БЪРЗО И НИКОЙ НЕ ГИ ПУСНА ПОД ГАРАНЦИЯ. СЪДЪТ ГИ ОСЪДИ ВЪПРЕКИ ВЪЗРАСТТА ИМ. ВЪРХОВНИЯТ СЪД ПОТВЪРДИ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА,А ПРЕЗИДЕНТЪТ ЖИВКОВ НЕ ГИ ПОМИЛВА..МЛАДЕЖИТЕ БЯХА РАЗСТРЕЛЯНИ И НОВИ МЕРАКЛИИ ЗА ОБИРИ НЯМАШЕ.СЛЕД 1878 Г Е ИМАЛО БАНДИ И ТОГАВА ВЪОБЩЕ НЕ ГИ СЪДЯТ А НАПРАВО ГИ БЕСЯТ КАТО КУЧЕТА ПО КРАЙПЪТНИТЕ ДЪРВЕТА.
83
0
 
0
 
! Отговори
Фред преди 14 години
*Централна КООПЕРАТИВНА банка (бел.чит.)
82
0
 
0
 
! Отговори
до 81 преди 14 години
вярно е друже...абсолютно съм съгласен с коментара...не съм в Бг, но тук където живея, бяхме писнали от кражби, дори по улиците...изведнъж секнаха, като отрязани с нож..и то веднага след като вдигнаха заплатите и дадоха премии на полицаите...
81
0
 
0
 
! Отговори
дружка.... преди 14 години
подсигуряват се за новогодишните празници, и същевременно цитирам : "Вдигнете заплатите на полицаите и обстановката ще се успокои. Талкувайте го както искате. Тема за размисъл.... или назначете още един полицай, за да станат трима".изказване на 70, по- красноречив коментар от това?
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Престъпността да не събира финансов ресурс за война?
79
0
 
0
 
! Отговори
МАКЕ преди 14 години
И ДАГИХВАНАТ ПАК ЩЕГИ ПУСНАТ ИМАТ СВОИ ХОРА В ПАРЛАМЕНТА
78
0
 
0
 
! Отговори
охра преди 14 години
Взаимствахме всичко най-лошо от капитализма-проституция,наркотици и престъпност. Преди 10-ти нямаше такава престъпност и наркомания. То това не е демокрация ,а слободия. И рай-банката. Свидат им се парите за деноношна охрана и разчитат на сот.Да не промени закона за ползване на оръжие. Това бандите и крадците знаят и за това стават все по-нагли.
77
0
 
0
 
! Отговори
Добре преди 14 години
Пич, за съжаление иронията ти ще остане неразбрана за много. Стреляй по-примитивно, целта е такава, че сарказмът само не върши работа.
76
0
 
0
 
! Отговори
Арееееееее преди 14 години
Бойковите момчета действат, не всички влязоха в политиката...
75
0
 
0
 
! Отговори
ян бибиян преди 14 години
къде сте чули и видели да плащат за лошо свършена работа или никаква ? дерзайте.
74
0
 
0
 
! Отговори
dadan преди 14 години
Абе много готина снимка сте сложили от немай къде!!!Току- що идвам оттам и трабва да ви кажа, че изобщо няма стълби пред клона !!! Хехехе...***!!!
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Давайте пичове!!!!те данъчните няма как да си приберат от тях данъците та по добре им ги вземете вие ама да ги изхарчите за бизнеса на бедните.
72
0
 
0
 
! Отговори
ben hur преди 14 години
po golemite obiri ,koito sa specove gi pravqt 4engeta ,na koito genite im sa hubavi ,no sa gadni *** i gi natiskat za nqkoq druga igra4ka ili za kola ,mnoo sa tapi bg magete ,elate v london da si otebete......hahahhahaa
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако правителството иска да има силна полиция,ще има!!!Проблема не е в полицаите.