Културиста и Хамстера остават в зандана

От петимата единствено те обжалваха ареста си
29 дек 2009 12:34,
59
Културиста и Хамстера остават в зандана
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд остави в ареста двама от задържаните за участие в престъпната банда за отвличания – Прокопи Прокопиев – Културиста, и Антон Петров – Хамстера.

Единствено те от задържаните петима при спецакцията „Наглите“ обжалваха мерките си за неотклонение.

Според обвинението двамата са част от престъпната група, извършила отвличания.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

За момента не е ясно защо останалите трима – Ивайло Евтимов – Йожи, Любомир Симеонов – Гребеца, и Даниел Димитров – Релето, не са обжалвали ареста си.

Още по темата
29 дек 2009 10:01
103

На 22 декември Гребеца даде обяснения по собствено желание в присъствието на останалите от задържаните в операцията "Наглите".

Тогава от съда коментираха, че неговите показания и евентуалното му сътрудничество с разследващите може да доведе до по-леко наказание.

В ареста са и още авери на „Наглите“, седмица след първата спецакция ГДБОП спретна втора и задържа още петима, които ще могат да обжалват наложените им мерки за неотклонение на 5 януари 2010 година.

Двете операции "Наглите" и "Наглите 2" бяха насочени към една престъпна група, специализирала се в отвличания.

От дни в ход е и трета спецакция за разкриване на полицаи, подпомагали бандата. За момента МВР са установили четири ченгета и една барета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
bullet преди 14 години
predi godini hamstera rabote6e v edin ot ofisite na joro iliev na vtoria etaj na neron i go pra6taha da vzima parite ot reketite na clubovete za [ masaji ] v stolicata i po niakakuv na4in vleze pod kojata na meto ilienski i toi go napravi brigadir na avtokradcite i prez 1998 hamstera is4ezna za malko vreme za6toto be6e skril edni pari ot meto i toi go durja v edna vila v bnistrica samo na hliab i sol i go pusna kato mu naloji globa ot 200 000lv. goliam e maznik ne moga da go ponasiam
58
0
 
2
 
! Отговори
metodiev преди 14 години
darjat gi zashtoto shuma im e pora4an
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
pravitelstvoto napraviha kra4ka napred......pusnaha ribarskite mreji i hvanaha malko drebni ribki,a golemite ribi minavat i kysat mrejata i po tozi na4in pomagat na malkite ribi da izbqgat......
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тези скоро ще платят 13-тата заплата на всс и ще ги пуснат. и виновен ще е кооооойййй.... хер флик
55
0
 
2
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
*** не ги ли оправдаха вече тез???Чудно как така....Бахму и фарса...
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"БАСИИИИИИИИИ ТАШАКАААА ХАХАХАХАХХА" ей, не се научихте да четете, ей! тц-тц-тц. мнооого *** народ в тая държава. и всичките серГЕЙчовци
53
0
 
2
 
! Отговори
xxx преди 14 години
БАСИИИИИИИИИ ТАШАКАААА ХАХАХАХАХХА, от 30-40 ареста само 2ма в зандана хахахахах, до кога беееее, до кога ше лъжете народаа беееее!!!! толкова сте прозрачни, че и слепите ви гледат сеира, баси невъзможната държава!!!
52
0
 
2
 
! Отговори
PATRIOT преди 14 години
na nikoi ne mu idva na uma 4e do sega tezi sa si var6ili prestapleniqta bazproblemno...zamislete se koi e bil vonoven za tova ...
51
0
 
2
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
44-годишен мъж, осъден на смърт за изнасилване и убийство на 11-годишно момиченце, бе екзекутиран снощи в щата Тексас, съобщи Франс прес.Боби Уудс е бил умъртвен със смъртоносна инжекция, след като Върховният съд на САЩ отказа да отмени екзекуцията.Адвокатите му обжалваха неведнъж присъдата с мотива, че осъденият страда от умствено изоставане.През 2002 г. в страната бе наложена забрана върху смъртното наказание на лица със забавено развитие. Въпреки това обаче американците запазиха правото си да преценяват кои осъдени могат да бъдат екзекутирани.Уудс бе осъден за убийството на 11-годишната Сара Патерсън през 1997 г. Тя и 9-годишният й брат бяха отвлечени от дома си. Братът оцеля след отвличането и даде показания срещу похитителя
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
егати прякора.. "Релето". Трябва явно да си много кух да се казваш така
49
0
 
2
 
! Отговори
misho преди 14 години
До Анонимния 47 и 43 способен съм, да изкарам парите си извън БГ, но явно много ти бъркам пазвата и това е причината да се палиш. НЕ драги, аз съм тук, работя за родината си и спазвам законите, а това, че си треперя за мястото, е благодарение на "кадърните управляващи". Изобщо не чакам някой да ме "оправя", защото до сега съм постигнал всичко сам, нямам нужда от "оправящи"! Явно си достатъчно *** гербаджия - поддръжник на бившата охрана на Тодор Живков и те е яд, че си гласувал за мафията!
48
0
 
2
 
! Отговори
Комунист преди 14 години
Пичове, аз съм комунист, и не ме е срам от това. Но не "партиец" или "БСП-еец", а чист, радикален комунист, с комунистически мироглед и морални ценности. За разлика от партийците и БСП-ейците, аз съм готов да дам живота си само за идеята, не за пари! Не обиждайте на "Комунист", обиждайте се на "партийци", ДС-ейци, доносници, БСП-ари и т.н., но не и на комунисти, защото не знаете какво точно представлява тази светла и романтична идея, каквато е комунизма.За повече, тук : ***.komunist-bg.com
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами трепериш за работното си място явно защото си некадърник. От начина ти на мислене ясно си личи, че си от тези които чакат някой да ги "оправи" вместо да вземат нещата в свои ръце и сами да си оправят живота.
46
0
 
2
 
! Отговори
misho преди 14 години
Продължение до 43, Трето - няма желание да ме занимават с похитиели, докато треперя за работното си място всеки ден, докато не разбера какво се случва с данъците, които плащам, докато децата ми се чудят как да избягат от България, докато продължавам да гледам как сриват и унищожават България, докато някой не се сети, че България има нужда от добър пиар не тук, а в чужбина! Няма да продължавам, предполагам, че си достатъчно интелигентен, за да ме разбереш!
45
0
 
2
 
! Отговори
misho преди 14 години
До 43Защо ли много грешиш за моята оцветеност...? Първо ще ти кажа, че има далеч по-важни неща, от това да се интересувам от "похитени" богаташи. Второ - какво се случва с обикновения българин, за мен е хиляди пъти по приоритетно, защото ако на теб ти отвекат детето /недай Боже, не го пожелавам/, никой няма да се юрне да ти помага, било то полиция, било който и да е, ами ще ти гледат сеира. Ако тебе те оберат, на никой от ония горе няма да му дреме.
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе вие комунистите сте много незаинтересовани от Наглите!? Съмнително е нещо, дали не сте свързани с тях? От де пари за такива мултимилионни PR-предизборни реклами? То трамваи ли не бяха, сатъри с отрзани глави ли не бяха... И на децата им стана ясно че парите за тези реклами не идват от съмнителни места. Може би от отвлечените 19 бизнесмени? Червени ***, за разстрел сте всички!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ето заради такива като теб България е на такова дередже. Заради такива сиви мишки. Вместо да се интересуваш всяка минута какво става с наглите, докато ги вкарат с присъди в затвора, на теб ти писнало от тях. Защо ли си мисля, че си червен до мозъка на костите си комунист?
42
0
 
2
 
! Отговори
Зоро преди 14 години
МВР да направи изявление , как са заглушавани техните радиостанции, как са заглушавани GSM апарати в районите на отвличане, до колкото знам такава апаратура имат само специални звена в ДАНС, МВР и военни. Тези който хванахта са мижитурките в цялата схема на отвличания, ако не се разнищи цялата верига, след месец два, ще започнат нови отвличания.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
браво 40 най после ти светна и на теб
40
0
 
2
 
! Отговори
misho преди 14 години
Нещо ми писна от тия "нагли", май някой си прави стабилен пиар от тая работа!?! Защо не започнат да се занимават с по-наболелите проблеми....?