Съветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец

Юрий Галев се нахвърлил върху охраната. Отказала да пусне сина му без билет
31 яну 2010 20:25,
198
Съветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец
Снимка: Булфото

Общинският съветник от "Атака" и президент на "Рилски спортист" Юрий Галев и компанията му снощи пребили двама души от охраната на лифта на Боровец, съобщи бТВ.

Причината е, че не пуснали сина му да се качи без билет. Побоят е станал малко след 18,00 часа в събота на пропускателното устройство на лифта Мартинови бараки на Боровец.

"Цялата работа се касае за 17 лева, което е нощната тарифа за каране, за 17 лева", каза Добри Александров, ръководител на звено "Лифтконтрол".

Видеокамерите са записали как Юрий Галев-младши се опитва да мине пропускателното устройство и да се качи на лифта без билет или карта. Записали са как бащата Галев и компанията му пристигат и нападат охранителите. Битите момчета с в болницата в Самоков и са подали жалби за побоя.

"От побоя имам синини по лицето, травми по главата, нанесени щети и тук едното ребро ме наболява, но не е нещо счупено. Снощи колегата ни ни пусна, след това дойде баща му с човека, първо нападнаха Ванката, разби пропусното, нападна моя колега и аз скочих да ги разтървавам, налагаха ни, аз се отбранявах и се предпазих, впоследствие разбрах от колегите, че бил Юрий Галев", разказа Христо Маринов.

"Дойде младо момче, искаше да му отворя служебния вход, той отказа да си купи билет, каза, че миналата година не е плащал и тая година няма да плаща, вдигна телефона и след три четири минутки изскочиха, разбиха го, почнаха мен, включи се и третият колега. После разбрахме, че това бил Юрий. Каза: „Не че не мога да си купя карта, но не искам", спомня си и Атанас Стефанов.

От полицията в Самоков издирват Галев-старши заради побоя.

Това не е първият побой в биографията му. Един от най-популярните му "подвизи" е през 1995 година, когато влиза в бара на хотел "Рила" и открива безразборна стрелба с "Калашников", тогава полицията събира 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
0
 
! Отговори
zzzz преди 14 години
Не одобрявам постъпката на тези от Атака, но когато комунист или ДПСар направят такова нещо трябва да го приемаме като нормално, а когато атакист го направи е най-голям престъпник.
37
1
 
0
 
! Отговори
unknown преди 14 години
Няма ли кой да махне такива *** - измислени и поставени Общински съветници пионки на някой които си мислят че всичко им е позволено и то за 17 лева,мизерници като този трябва да ги изхвърлят и от Общински съвет и от всякъде !!!
36
1
 
0
 
! Отговори
анти мутра преди 14 години
Българино, как допусна да те тъпчат бандити и ниско морални, ниско интелигетни, арогантни и мислещи се за всевишни ***! Как може да продължаваме да търпиме просташкото и цинично поведение на хора като този Юрий Галев! Тази *** гад трябва да бъде осъден и махнат от поста общински съветник! Как може съветник в община да бъде човек с такава ниска култура! Мръсни гадове, само трепане за вас. Дано момчетата да го осъдят този арогантен ***!
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нищо ново - *** от ''Атака'' в действие ...
34
1
 
0
 
! Отговори
до 33 преди 14 години
хахахахах, леле, баси майстора си. Нарисувал си я свастиката като истинска
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
####_______###################_______###################_______####________________####_______####________________####################################################____________####___________####____________####___________#################___________#################___________####
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
комунистите се оливат да пишат пък и пари си изкарват.Само защо се правят че са забравили че от Перник на лидера на местната структура на бсп синът стана убиец и то не на един човек.А МАЙКАТА ИМАШЕ НАГЛОСТТА ДА ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДА УБЕЖДАВА ВСИЧКИ ЧЕ СИНЪТ ИМ НЕ БИ ИЗВЪРШИЛ УБИЙСТВО.В сравнение с тях този *** от атака е направо смешен.Той явно си е скандалджия.БСП преди да хвърлят камъни да погледнат себе си.
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някой познава ли "Лидера" на Атака в гр.Стара Загора , на който Сидеров е кум? Успя да разбие цялата организация и да настрои всички против себе си и тази измислена партия.А някой да има спомен от преди около две години гогато Чуколов се беше насвяткал като кирка и псуваше полицаите в Русе и ги заплашваше ,че като стане министър ще ги разкатае отвсякъде ! Така , че нищо ново под слънцето
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко, ние гласоподавателите искаме този самозабравил се господин утре в ареста !!!
29
1
 
0
 
! Отговори
такъв е живота преди 14 години
Съветник от "Атака" преби служители на лифт в БоровецАми кво да го прави,като не слуша.хахаха
28
1
 
0
 
! Отговори
ХЮ преди 14 години
КАКЪВ ТО ИМ Е ЛИДЕРА ,ТАКИВА И СА ХОРАТА МУ.ЩЕ СТАВАТ БСЕ ПО НАГЛИ.
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Смях в държавата, егати оправията, едни бият, други скрито се коалират с турците, а трети продължават да си крадат ! Това ако е държава, здраве му кажи !!!
26
1
 
0
 
! Отговори
7777 преди 14 години
само между очите оправа нещата в БГ
25
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Кво стана с баш лидера на тая партия преди да влезе в управлението много говореше сега не се вижда по една камера. Едно изказване да направи поне за проявата на подчинения му където иска без пари да се катери по лифтовете сина му !!!
24
1
 
0
 
! Отговори
Салахадин преди 14 години
Забравих да добавя,може би просто на тази фамилия "Галев"Не и върви при която и да е власт:)
23
1
 
0
 
! Отговори
Веселин преди 14 години
Това с калашника обаче е брутално...бил играчка хахахахахахахаха ехх как искам и аз една такава играчка ,малко да си поиграя в парламента :D
22
1
 
0
 
! Отговори
Хей преди 14 години
Тоя от Атака да не е ***? Пари ли няма или така се е научил много бързо - на келепир като е от парламента. Браво бе - на времето лъжехте хорицата за спаведливост, равноправие, спиране на *** популация. Каква стана тя - дружки с бат ви Бойко сте сега.
21
1
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Юри Галев , Слави бинев само Жоро Илиев и Карамански ги няма - пардон те са мъртви ! Чудна партийка са си спретнали - във Варна даже за спонсор си имат Дънката ! А и подкрепят Боко ! С такава подкрепа далеч се стига ! ! ! !Само ми е любопитно , колко струва да станеш съветник или депутат от АТАКА ! ? !
20
1
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Оправдан е, защото автоматът бил играчка. Ами те фашистите от деца си играят само с "Калашников". Ето кой прави мнозинството в Парламента.
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Това не е първият побой в биографията му. Един от най-популярните му "подвизи" е през 1995 година, когато влиза в бара на хотел "Рила" и открива безразборна стрелба с "Калашников", тогава полицията събира 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка."---ХАХАХААХХАХААХХААХАХААХАХХАХА