Доживотен затвор за убиеца на Радостина

Зверското убийство бе извършено в нощта срещу 6 март 2009
26 фев 2010 11:50,
233
Доживотен затвор за убиеца на Радостина
Георги Цветанов. Снимка: Булфото

21-годишният Георги Цветанов бе осъден на доживотен затвор за убийството на студентката Радостина Евтимова.

Присъдата му бе постановена от Окръжния съд във Варна, който го призна за виновен за убийството й.

Още по темата
Зверското престъпление бе извършено в нощта на 5 срещу 6 март миналата година, като по тялото на Радостина разследващите откриха над 50 прободни рани.

По-късно срещу Цветанов бяха повдигнати две обвинения – за изнасилването й и за убийство, извършено по особено жесток начин, за да бъде прикрито изнасилването.

Нееднократно Цветанов отхвърляше обвиненията, че е убил Радостина, твърдеше, че е имал тайна връзка с момичето.

В хода на процеса бяха изслушани близо 20 свидетели, бяха назначени и представени съдебномедицински експертизи, както и психиатрична, биологична, дактилоскопска, трасологична и ДНК експертиза, които доказаха, че именно той е убиецът.

Нееднократно състудентите и приятели на Радостина излизаха на шествия в центъра на Варна, за да поискат максимално строга присъда за убиеца, както и бързо разглеждане на делото.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Апелативния съд във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
има има справедливост ! водят го с ПРАНГИ на краката. куцук куцук.. с пранги !!!!да види баща му - син с пранги на краката.
179
1
 
16
 
! Отговори
SS преди 14 години
Каквото и да си пишем справедливост няма - Радостина е изгнила вече в гробищата,а Георги е жив и ще си бъде жив още много дълги години като го гледам и което е най-лошото след около 15-20 години ще излезе на 40 и ще харчи парите на баща си .Само смърт за смърт иначе оправия няма да има!Сега какво - ние всички ще го храним и ще живее!
178
0
 
21
 
! Отговори
н1 преди 14 години
Това е физически жив но душевно мъртав човек без морални ценности жалко че е толкова млад.
177
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРАВО!!!
176
3
 
3
 
! Отговори
Dimiter USA преди 14 години
Dobre, edin prestupnik osuden, ostavat 99999999 prestupnici samo v BG.Ami kakvo shte napravite s Maslarova-ta? Sas Mario Nikolov i tem podobni deto sa otkradnali milioni ot durjavata? Ami za prestupnicite-ubiici sas protejeta deto gi zadurjat za 24 chasa a sled tova sadat gi puska pod domashen arest? I sled tova poluchavat 5 godini uslovno za ubiistvo, a??? Dragi mi gospoda? Do kade go e podkarala nashata latino amerikanska durjavica, narechena Bulgaria? Gospod da pazi Bulgaria!
175
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Той е изгнил отвътре в сърцето като гной. Смрад и гной...
174
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
mlad 4ovek jivota beshe pred nego-sega samo moje da se obesi
173
0
 
7
 
! Отговори
13 преди 14 години
леле, човек, ти си голям *** :)а това театрално "дааа" ме смачка просто :) за ония мъже дето кълцат - не ги поставяй на едно място с оня дето ще презира или с другия, който ще се напие:)имат си имена, пич-убийци :) това че има жени парцали не оправдава убиеца, напротив прави го по голям ***!аман от комплексари,които само така се доказват :)а за него-вярваш ли че ще издържи в затвора?дали ще излезе..само след година бой и мъжки ласки ще му се иска той да е умрелия
172
0
 
22
 
! Отговори
Тони преди 14 години
УРА!!!Най-сетне един *** в затвора! Бял ден да не види, дано!
171
1
 
9
 
! Отговори
:) преди 14 години
dano mn go nasilvat v zatvora
170
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
175 само че това не е филм... на екран/ Я се постави като жив човек на мястото на жервата.! Убивана е като от инквизитор в мрачното средновековие. Помисли си добре как се умира след 50 ръгания с нож...... на 21 г. Между КОЛЕГИ !!!
169
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тва е като във филма Американски психар. Само дето крисчън бейл е мно по елегантен :)
168
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
170- ''satvor'' каква е тая дума...да не е затвор? аааа чакай да го напиша на твоя език че аз владея 2 -zatvor
167
25
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 14 години
Играла си е с огъня и е изгоряла ! Някой жени си мислят, че могат да си играят с по няколко мъже едновременно, да ги използват и да ги правят на маймуни ... Дааа, ама не всички мъже са еднакви - един ще я презре, друг ще се напие и ще я забрави, ама има и такива, които ще я накълцат ! Психопат или не, Господ да го съди ! Тя също не е била цвете за мирисане ! И пак да ти кажа : Момчето е младо. Ще полежи може и 10, може и 15 години, а може и повече, но ще излезе ! Умрялата няма да се върне !
166
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 168 >присъдата на Г.Цветанов е обективна. Въпросът е какво значи доживотна - с право на замяна ?_! Трябва да има една граница, за размера на наказанието в годините на изтърпяване, под която не бива да се слиза по никакъв начин на влияние ! Иначе този е изгнил отвътре. Върешно е изгнил като гной.
165
0
 
4
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Еми чудесно
164
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ti 161.golqm komentar.ot satvor se islisa,ot grob ne.mnoogo si inteligenten.sigurno si priqtel na taq mi6ka,deto ubi devoi4eto,i sa4erni semeistvoto i.arogantna.kakvo sna4i tova.kakvo e bilo vinovno momi4eto 4e taq mi6ka georgi e psihopat.kato go gleda6 ne moje6 da kaje6 4e moje pile da sakoli a ,toi hladnokraven ubiez.nikoga dano,da ne vidi svetlina.v satvora da isgnie dano.
163
1
 
5
 
! Отговори
13 преди 14 години
откога арогантност до степен цинизъм се "наказва" със смърт..и не е ли арогантност до степен цинизъм да се изживява, който и да е, като съдник за поведението на друго човешко същество и да го убива...намирате си майстора?!?арогантния тук си ти...ако това беше твоя край, въпреки видимо болните ти егоцентрични разбирания, нима твой близък нямаше да те "похвали" като светец?може би нямаш такива?като мислиш някой за ***-ми не се занимавай с него..от гроба не се излиза, но ти си по мъртъв от нея
162
0
 
1
 
! Отговори
ВОС преди 14 години
до 167 : ами именно и аз това обяснявах на някакъв мисля че е номер е коментар 2, тъй като в коментара си човека твърди че от години не бил чувал за доживотна а аз му цитирах поне 2 такива за последните месеци само. П.С Прокуратурата ще протестира, а апелативния съд има много сериозни съдии в наказателната колегия. Но едва ли ще я изменят с по-тежка. Съмнява ме. Сигурно щи потвърдят
161
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Манчо и ученика имат доживотна - без право на замяна.