22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...

Младежът, пробил охраната на 3 март, е освободен
5 мар 2010 21:21,
160
22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...
Снимка: БГНЕС

Мотоциклетистът, пробил охраната на 3 март пред Народното събрание, ще бъде освободен от ареста срещу 500 лева парична гаранция, реши Софийският районен съд.

22-годишният Симеон Стоянов успя да преодолее охраната на площада пред парламента и премина с мотоциклета си пред събралите се там официални лица за церемонията по случай Трети март.

Прокуратурата е повдигнала обвинение на младежа за нарушаване на полицейско разпореждане.

Пред съда Стоянов заяви, че съжалява за постъпката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
9
 
! Отговори
до 77 преди 14 години
Стига дудна бе зомби. Подиграл се бил - пълни глупости. С празника се подиграват тези на които им се плаща да го организират. Вместо да вложат ум, сърце, свежа идея или нещо грандиозно, то някакви мънкащи политици отегчаваха безумно.А хлапето поне показа това което 90% от българите усещат за присъстващите на това честване. Че са излишен товар за държавата.
69
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички които го подкрепят се гаврят с паметта на хилядите хора загинали за свободата на България и се възхищават на един наркоман, нямаш завършен 8 ми клас! Затова сме на това дереже, защото тук звезди стават като въпросния Симо, простаци и селяци и чалга певици, *** и престъпници!!!!!!!!
68
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво Симо ! Ти показа ,че в тая страна не казвам "държава" защото такава няма всеки може да си прави каквото си поиска!!! И го показа на връх 3-ти март ! Между другото защо не видяхме никой от ДПС на националния ни празника ? Защо на починалите мюсулмани надгробните им плочи не се исписват на кирилица! Нали тия същите са и Бърлгарски граждани! Този ни показа какво ни е нашето себеуважение!
67
0
 
4
 
! Отговори
pfff преди 14 години
... sega sigurno se obru6tat v groba kato gledat tiq kostumirani POMIARI kak se gavrqt s celiq ni narod i samo se usmihvat kato p*tki na kamerite i se podigravat s obiknovennite hora kato teb men i ostanalite
66
0
 
3
 
! Отговори
pfff преди 14 години
Mnogo hitro misli6... tova li spored teb e naj-golemiq gaf pred EVROPAAA. Glupak takuv !!Vednaga drogiran bil kak vsi4ki kato teb razbrahte 4e e bil drogiran ? I nqma li da sprete da fuflite gluposti 4e se pdigral s zaginalite ... podigra se s sme6nata ni durjava i pokaza 4e ot tiq ni6to ne stava. I moga da ti kaja 4e tiq koito sa politici i tn sa se podigrali dosta pove4e s horata zaginali v bulgaro-turskata osvoboditelna voina. Za6toto tezi hora dali jivota si za taq 6ibana durjava ...
65
2
 
17
 
! Отговори
Професионалист преди 14 години
Изключително показателна случка за квалификацията на българския полицай. Това да направи разстановка, да подсигури периметър - забрави. Българския *** с фуражка обичайно е ***, трудно вадещ двуцифрени числа, да не говорим за стратегия на обезопасяване. Единственото за което ги бива е да залягат из преспи и храсти, точещи лиги за някой шофьор забравил да си сложи колана.
64
4
 
3
 
! Отговори
Пич преди 14 години
"Голямо крякане, голямо нещо. Вие всъщност какво искате да направи "охраната" в такъв случай ??? "Абе мани ги тия вечно недоволни. Най-голямото усилие в живота им е да си преместят дебелите *** от дивана до хладиника и обратно, ама иначе много ги разбират нещата. А иначе не знам как с тази мързелива, вечно мрънкаща и бездарна нация, ще можем да построим силна европейска държава. Като вървя по улиците и гледам каква отчайваща пасмина е българския народ, просто се отчайвам.
63
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само че вместо това прокуратурата от сега се почесва умно по главата и се чуди "има ли доказателства за хулиганство или няма". Еми каква охрана искате в такъв случай бе ? Значи ако полицаите нещо му навехнат ръчичката на моториста докато го задържат, ще ги съдят като серийни убийци - а за тоя дрогирания - няма доказателства да е извършил хулиганство ?!??!?. Е?!? Чакайте да има ред и сигурност по тези територии...
62
8
 
6
 
! Отговори
Пич преди 14 години
Замълчете бе ***. Предишното ръководство на МВР повече ли ви харесваше ? Какво искате от Борисов, да щтракне с пръсти и всички проблеми от последните 20 години да изчезнат ? Не става така. Правителството прави каквото може и всички трябва да отбележим, че за момента са постигнати неща немислими при предишното управление - има трима бивши министри с обвинителни актове, бандата която тормозеше държавата с отвличания е разкрита, скандалните заменки се разследват, парите по евро-фондовете са отбл
61
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Голямо крякане, голямо нещо. Вие всъщност какво искате да направи "охраната" в такъв случай ??? Да разстреля моториста на място ??? Е, да в някои държави може би това щеше да се случи, но тук след подобен случай щяха да осъдят полицаите на "доживот".И какво се случи - един друсан гамен навлезе с мотор на площада -> полицията ГО ЗАДЪРЖА. Какво повече искате ? Ако искаме да сме бяла държава сега и съда трябва хубаво да го осъди, та да е за урок на следващия дрогиран ***.
60
4
 
7
 
! Отговори
Срам преди 14 години
Официални лица - номер 1 агент Гоце ! Срам за нас !
59
3
 
12
 
! Отговори
Дзержински преди 14 години
Ало,Цветанов,какво става?Къде си?Вместо да коментираш Президента и да политиканстваш виж си ресора!Ами, ако това беше камикадзе,какво щеше да остане от власта в България????
58
0
 
13
 
! Отговори
sirpich преди 14 години
Стана така защото охраната пак цъкат семки и си приказват за спорт.След този случай надали скоро известна политическа личност ще дойде в България скоро.Хлапак на мотор проби охраната,камо ли професионален стрелец!!!
57
6
 
5
 
! Отговори
до екс преди 14 години
Пак ли полицията виновна?:)Видях да му нанася удар,различно е от това да го бие.Пробвай да направиш ключ да поставиш белезници на някой без удар и се обади,дали си успял,ако не се подчинява и го тресе адреналин.А младежа явно страда от липса на внимание и иска да е интересен.....тъжна работа.
56
1
 
14
 
! Отговори
НСО преди 14 години
Страхотен тест за полицията! Видя се,че само с приказките на Цветан и режисирани акции не става!Можеше да гръмне цялото "партийно" и държавно ръководство.Кой ще ни има вяра сега? А посрещахме и охранявахме Клинтън,Папата,Путин...
55
0
 
15
 
! Отговори
morskiq56 преди 14 години
Спомням си как преди години един 19-годишен германски младеж преодоля противовъздушната отбрана на СССР и кацна със самолета си на Червения площад в Москва.............
54
2
 
14
 
! Отговори
turbosmile преди 14 години
Тодор Кирилов е прав. Охраната е виновна за случилото се. Къде са зяпали, а? Сигурно много им е харесал празника. Добре, че беше това хлапе, че да стане нещо интересно. И ми писна да гледам как полицаи бият граждани. По-добре вместо да бият, да вземат да повишат професионалната си квалификация.
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
,,Прокуратурата е повдигнала обвинение на младежа за нарушаване на полицейско разпореждане."Какво е това смешно обвинение? Трети март е национален символ в НК има доста солен текст за опорочаване на държавни и национални символи.
52
2
 
13
 
! Отговори
Тодор Кирилов преди 14 години
А аз мисля,че трябва да стане точно обратното.Да се накажат истнските виновни,заради това че предохранителните им мерки не струват и пукната пара.Там трябва да се търси вновника,защото ако всичко беше наред нито някой щеше да се подиграва със празника нито нищо.Това е просто една безобидна случка която показва по идеален начин моментната ситуация на подготовката в МВР,и от която следва да се вземат доста сериозни поуки.Това е
51
5
 
11
 
! Отговори
Жо преди 14 години
НА 1 ЮНИ 1980 г. Цветан Килограмски "пробива" охраната на Тодор Живков и се доближава на 5 метра от него. Мледежът не е въоръжен, а носи писмо-молба до бай Тошо. Горилите от УБО го арестуват и момчето лежи 10 години в затвора. Сравнете този случай, с атаката на моториста пред първите хора на държавата и много дипломати. Човек на мотор с шлем, закриващ лицето му, може да е професионален терорист с бомба. Това е платена от някой провокация.