МВР подпука "Сладурите" и "Регистраторите"

А от снощи тече спецоперация "Терористите" в Казанлък
28 апр 2010 08:39,
156
МВР подпука "Сладурите" и "Регистраторите"
Снимка: БГНЕС

МВР започна три полицейски операции срещу престъпния контингент –  „Сладурите”, „Регистраторите” и „Терористи”.

Първата акция се провежда на територията на Стара Загора и Раднево.

Тя е насочена срещу хора, които търгуват резервни части на специализираните трактори, с които се работи в района на мините „Марица-изток”, Раднево и Гълъбово.

Досега са задържани петима души. Освен че извършвали доставки на завишени цени и ремонти на завишени цени, участниците в „Сладурите” са били свързани със свои „партньори” във Варна, които на основата на завишените цени са източвали ДДС от държавата.

Втората акция на МВР е в София и е насочена срещу фалшивите регистрации в КАТ и ощетяване на бюджета на държавата. Досега в хода й са задържани петима.

В Казанлък пък се провежда операция „Терористи”. Става въпрос за разследване на група, която се занимава с незаконно производство и продажба на оръжия.

В момент на сделка са задържани 5 автомата „Калашников”, арестувани са 7 души.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
1
 
! Отговори
za 147 преди 14 години
ами това е била програмата им за управление на другарите....... сега са на вълна капитализъм
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всеки арест на бандит докарва ком-помиарите до истерични писъци ,значи правителството е на правлиния път.Ураааа.
136
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Докъде стигнахме... Вече се дават високопарни имена на най-обикновени полицейски акции - само и само да има какво да се пусне в новините и да се внушава, че някой нещо прави - вече ги мързи дори и да симулират или да измислят нов сценарий...А ученик е ограбил 200 лева от каса за дарения - само дето МВР късно разбра, иначе щеше да му направи засада, да викне спецотрядите и да нарече акцията "Учениците". А после да плюе по съда, че не вкарва в затвора малолетен...
135
1
 
9
 
! Отговори
До само БСП преди 14 години
Браво, най-сетне показахте истинската си същност. Същността на ***, която е характерна за всеки комунист/социалист/ в България.
134
0
 
1
 
! Отговори
Angel преди 14 години
Лелееее, колко безработни хора имало, а иначе се плаче, че нямало работа и не се заплащало достатъчно!!! Абе Вие друга работа нямате ли бе хора???
133
1
 
4
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Много е провокативен този текст !!!! По скоро обслужва интересите на ГЕРБ а не изявява позиция на трезвомислещ !!!!! Със подобни текстове озлобените се озлобяват още повече, и се превръщат във крайно мразещи което е опасно....
132
7
 
0
 
! Отговори
само БСП преди 14 години
хихихи. колко забавно. а забавно ли ви е като при комунизма са ви отнели всички имоти и земи и са ви оставили без стотинка наследство? мухахахха. или когато жалките ви роднини са похабили здравето си бачкайки като кучета в трудовите лагери. или като са избивали роднините ви без съд и присъда. мухаххаа. май сега нещо не ви е толкоз забавно а? мухахахаа. къде са ви роднините, къде? хахахха май сега не ви е толкова забавно вече, нещастници. хахаххавместо по цял ден да пишете поръчкови коментари и да хленчите комунистите това, комунистите онова, по-добре идете прекопайде гробчето на роднините ви. хахахха. пролет е, тревата е изникнала. хахахах и не си мислете че като хленчите за това какво били направили комунистите постигате нещо. само показвате колко сте жалки и безсилни, защото ДА те са направили това и онова, ама никой няма да им търси отговорност и няма да има наказание. хахахах доста сте жалки, доста.
131
1
 
8
 
! Отговори
Незнайко преди 14 години
Кво значи "на завишени цени". Всеки определя сам цената на продуктите си. Сега очаквам акция "Магазинерите", където ще изловят 90% от хипермаркетите, защото не продавали сиренето по 3.40лв. а по 3.50.
130
0
 
4
 
! Отговори
player преди 14 години
boiko trqbva da padne ot vlast grehka golqma golqma nai golqmata mutra i sas qsno tamno minalo g oizbrahme za takav visok post ludi li ste be hora sega shte izcisti vsichki drebni prestapnici i shte premahne konkurentite ot po golemite igrachi koito ne mu varshi rabota shte e v zatvora i shte si ostane samo toi i togava tejko ni gorko pomnete tezi dumi we will see this progress
129
0
 
2
 
! Отговори
za 130 преди 14 години
Другарят Колт го устройва............... друг е въпросът че го плащаме всички ние
128
1
 
6
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Защо ме обвиняваш във нещо което ти сам си написал ?????Е не си единствения тук който се занимава със частен бизнес... Ако въобще се занимаваш със нещо !!! Само човек който го е страх от нещо крие кой е !!! Може би и ти си от приближените на МУТРАТА със ТЪМНО МИНАЛО !!!!!А аз не съм привърженик на никой и мразя да гласувам, но това правителство ме докара до там че БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ВСЕКИ РАЗЛИЧЕН ОТ ГЕЙБ !!! Дори за Костофффф бих гласувал ????
127
0
 
4
 
! Отговори
кеш преди 14 години
ДО-БЪЛГАРИН0359-скоро нама да имаш бизнес с тези умници ще останеш без кеш,бъди сигурен,като фалираш друга песен ще запееш
126
0
 
6
 
! Отговори
maxim преди 14 години
По-нагли от "циркаджиите" няма!
125
1
 
6
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Престанете да оприличавате със ЧЕРВЕНИ всички тези който пишат против БОЙКО.По същата логика аз мога да те опоределя като БОРЕЦ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ОТ *** ТИП тъй като си подръжник на КОСТОФФФФФФФФФФФ ....А може да си от ХОРАТА НА МЕТИ ДОГАН И ДА ИНИЦИИРАШ ПРОВОКАЦИИ !!!!
124
7
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН0359 преди 14 години
До Смях: Ей,смешен, 1во, не съм от Трън,а от Варна. Второ, не вземам 400 лв, занимавма се със собствен частен бизнес (въпреки че пиша по форуми) и в джоба си имам повече кеш от цялата ти улица взети заедно. Това за 400те лв в Трън беше ироничен текст,а и да не показвам на лекетата на оня Бурсук Станишев които пишат по форуми, кой съм. Еми привърженик на Герб съм, и ще галсувам пак за тях барабар с цялата си рода,защото се покриха много мошеници които вирееха около мен по времето на Станишев.
123
0
 
7
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Проблема е че тези операции са една голяма ПУШИЛКА !!!!И си прав че там трябва да влизат ИКОНОМИСТИ а не КАЧУЛКИ ако искаме реални резултати...
122
6
 
2
 
! Отговори
за 134 преди 14 години
един червенушко плаче за демокрацията................ха ха
121
6
 
3
 
! Отговори
123456 преди 14 години
Какви имена им слагат на акциите:) Иначе браво, така трябва да се действа! Дали са дребни или едри няма значение, защото като ти се случи на теб, няма да мислиш много за едрите. И който си мрънка, нека си мрънка, не пречи, поне на мен.
120
6
 
4
 
! Отговори
+++ преди 14 години
Като ви дразнят новините за действията на полицията не ги четете, има толкова много други теми............ а в ТЕЦ-овете мирише здраво, друг е въпросът, че екип от икономисти би се справил по-добре от качулките...........но може и да има такъв, не зная
119
3
 
14
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Къде е видя тази демокрация ???? Аз от полицеийщината нищо друго не мога да видя !!! Хубаво полицията арестува престъпник, НЕОБХОДИМО ли е всеки арестуван да го въртят 24 часа във денощието 7 дни във седмицата... Не смятам че сега полицията работи по добре от преди 10 месеца, защото няма внесени нови кадри по скоро във момента ПОЛИЦАИЙТЕ ГИ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ РЕАЛИТИ ЗВЕЗДИ !!!!!!!