Камион и 4 коли се блъснаха на Цариградско шосе

Един човек е загинал, а трима са ранени и отведени в болница
3 май 2010 07:24,
105
Камион и 4 коли се блъснаха на Цариградско шосе
Мястото на тежката катастрофа. Снимка: БГНЕС

Четири автомобила и камион на фирма по чистота са се блъснали на столичния булевард  Цариградско шосе.

Тежкото ПТП е станало след полунощ на моста над кръговото на 4-ти километър в платното посока центъра, съобщиха от МВР.

При инцидента е починал един мъж, а трима са ранени и отведени в болница.

Полицията разследва причините за тежката катастрофа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
23
 
! Отговори
В. Петров преди 14 години
До С. Изказванията ти издават меко казано ограничен интелект и множество комплекси!!! Как може да делиш хората според месторождението им?!? Да не би Вазов, Ботев и Алеко да са родени в София?!? Или да не би голяма част от десетките хиляди *** във "Факултето" да не са от поколения насам в София?!? Интелигентни и качествени хора се раждат навсякъде и обратното!
29
5
 
18
 
! Отговори
с. преди 14 години
Абе то селяните си хранят постоянно!Да не ти дреме!
28
0
 
17
 
! Отговори
с. преди 14 години
За ПР отдела ми трябва човек!Връзка с медии,мониторинг-такива работи!Искам добър английски.
27
1
 
19
 
! Отговори
с. преди 14 години
В интерес на истината сънувах че връзват щуките и организирам риболов за утре!Че после нали са почивни дни и ще стане навалица!А ти си злобей де!Не от вчера съм обект на завист и злоба и не ми пука изобщо!
26
1
 
19
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Поредният ти глупав коментар доказва, че май имаш още много да растеш!Разсъждаваш като пубертет. Мога само да се надявам, че няма много заблудени хора като теб. Всичко добро!
25
1
 
21
 
! Отговори
смърф софиянски преди 14 години
ДА СЕ ИЗГОНИ ТИТАН ОТ СОФИЯВ събота вечерта огромен камион на фирмата направи обратен завой на мястото на катастрофата и тръгна в насрещното -блокира движението и си помислихме в колата добре,че оцеляхме и не ни натресоха задницата- Е СЛУЧИ СЕ С ТЕЗИ БЕЗХАБЕРНИЦИ УБИХА ЧОВЕК И ЗАТОВА ВЪН ОТ СОФИА НА ТИТАН
24
8
 
20
 
! Отговори
с. преди 14 години
Няма нито една причина да съм толерантен с селяния,задръствания,чалга,простотия и селски еснафски манталитет!От пришълците освен това друго не видяхме!Отделно качеството на живот се влошава тотално и се подбива цената на труда!Правят дъмпинг на всичко!Ето сега в моята фирма ми трябва човек и съм предвидил 1500 чисти стартово!В петъка идваха хора да кандидатстват!Нямат никаква цена за себе си тия!За 900 са навити!Цирк!
23
2
 
20
 
! Отговори
с. преди 14 години
В интерес на истината вилата я купих аз от една бабичка!Беше супер зле и затова направо бутнах старата къща и построих нова!Стана разкош!Живея с жена ми и с един котарак!Родителите ми си живеят в тяхната си къща!Сестра ми също!Имам си бизнес и разчитам на себе си!Така че,не ми говори глупости без да ме познаваш!А по форумите ще си плямпам колкото ми е кеф!Аз съм си шеф и аз си плащам сметките!Така че си е моя работа!
22
0
 
17
 
! Отговори
Аштън Кътчър преди 14 години
AKO BYAHA KARALI VSI4KI S 50 KM /4AS VSI4KI 6TIAHA DA SA SI OK, NO UVI......TRUDNA RABOTAAAA!!!!
21
7
 
21
 
! Отговори
с. преди 14 години
Айде стига!Аз карам Хамър и от опит ще ти кажа че ако се изпуснеш да вдигнеш малко повече и в един момент се наложи да спираш аварийно задницата те влачи яко!Та случая със Стависки е такъв!Превишил е малко скоростта,поднесъл е и ги е помел!Жалко за загиналите и пострадалите!Но това е инцидент!Не убийство!Да не би да е искал да стане катастрофа!Относно превишената скорост-не е редно!Но всеки го прави!Един човек ако ми покажете да спазва правилника дословно ще си отрежа главата!
20
2
 
29
 
! Отговори
X преди 14 години
"Айде бягай да бачкаш за наема или ипотеката господин детайл! "Ми ше бачка за наем или ипотека, а тия като тебе - "кореняците" Софиянци ще живеете при мама и тате до пенсия, щото сте свикнали - "тати носи, мама меси". То да бачкаш не е като да плямпаш по форумите или като да ходиш с "дружинката" на Панчарево във вилата пак на мама и на тати!
19
0
 
29
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Единственото гадно нещо е нетолерантна пасмина като тобе. Немога да рабера - една шепа народ останахме, и пак трябва да се делим на "софиянци" и "провинциалисти". Знаеш много добре, че повечето хора от провинцията идват тук за да си изкарват хляба, а не за да ти дишат въздуха. Убеден съм, че и ти би направил същото за себе си и за семейството си, така че смятам можеш да си спестиш такива *** коментари...
18
0
 
20
 
! Отговори
до 18 преди 14 години
Стига си говорил глупости , когато един човек се блъсне във дарво и эагине съм съгласен със теб , но когато няккакъв тешкар със ХАМЪР катострофира във друга кола , е теэи във колата эагинат , това си е чиста проба убийство , а не "естествено прочиствани"
17
0
 
19
 
! Отговори
hosse преди 14 години
komentarite sa kato podigravka patishtata v balgaria sa mnogo loshi shofiorite besotgovorni koga tova shte se opravi zivota e mnogo kratak sashto da go sakrashtavame oshte s besotgovornost
16
3
 
22
 
! Отговори
с. преди 14 години
Не съм се карал с никого!Просто констатирам някои факти!Хубавото е че описвайки ситуацията доста хора се разпознаха и плякат минуси като полудели!Как тъй тоз нахалийен шоп ша ни забранийава да драпами към Софиййа в нидиййелййиа привиййчийер!Ай тука тъй нали смиййе диймукрациййя и ща свиним и досаждами къдиййету си исками!Жалка история!
15
0
 
25
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
айде пак се скарахте, взехте да се делите на шопи, селяни, racer-и и т.н.
14
6
 
24
 
! Отговори
с. преди 14 години
Това че си решил да се заяждаш е чудесно!Ама не можа ли да измислиш нещо по-оригинално и умно!?Това селяците сте уникална пасмина!Факт!
13
2
 
22
 
! Отговори
Пътна помощ преди 14 години
Нищо ново под небето .Просто това е естествен процес на самопочистване от НЕГРАМОТНИТЕ и НЕТОЛЕРАНТНИТЕ по пътищата ни.За съжаление много семейства плачат след това.
12
10
 
20
 
! Отговори
с. преди 14 години
Сладурче,колкото и да беснееш-все тая!Като съм написал "у" вместо "и" все още спейки голяма работа!Важното е какво искам да кажа!Нали се сещаш!Айде бягай да бачкаш за наема или ипотеката господин детайл!
11
33
 
34
 
! Отговори
с. преди 14 години
Неделя вечер *** пъпли на талази към София подпийнал и натоварен с буркани и дамаджани!Във въздуха се носи смрад,чалга и воня на прокиснал лук!И после що ставали повечко катастрофи по това време!Вчера бяхме с здрава дружуна на вилата в Панчарево!Привечер решихме да се връщаме!Задръстването беше умопомрачително!Прииждат като скакалци тия!И карат като ***!Гадна работа!