Строежът на "Люлин" взе поредна, четвърта жертва

60-годишен мъж е загинал, след като е бил ударен от чук
21 юни 2010 15:25,
55
Строежът на "Люлин" взе поредна, четвърта жертва
Снимка: БГНЕС

Автомагистрала "Люлин" взе поредната си, четвърта жертва.

Още по темата

60-годишен мъж е загинал по обед, след като е бил ударен от паднал от подпорна колона чук.

Загиналият Борислав Пейчев е работник на турския консорциум "Мапа Дженгиз".

В момента на инцидента загиналият работник е стоял върху стабилизаторите на автокрана и е разговарял с краниста, не е носил предпазна каска.

Инцидентът е станал почти на същото място, където преди два месеца загинаха трима работници при наливане на бетон на една от колоните на автомагистралата край пернишкото село Големо Бучино.

Тогава кофражът не издържа и се откърти, а тримата турски граждани полетяха и загинаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
15
 
! Отговори
Vesso преди 13 години
По"каските" ще ги познаете.На единия строеж, с изпълнител западно европейска фирма, всички работници бяха с каски на главата.А на съседния строеж с изпълнител българска фирма,до всеки работник имаше каска, но не бе на главата му.Това,че сме *** и вироглав народ отдавна сме го доказали.Но както винаги друг ни е виновен.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В случая отговорността за носенето на каска се носи от работника, а строителя е длъжен да му осугури, за което и двете страни се подписват.
25
13
 
13
 
! Отговори
кузман преди 13 години
добре де, в турция нали е много хубаво. там нали дават много големи заплати, тогава рязаната бичкия какво прави тук? ще ви кажа, резнякът краде от моето работно място.
24
3
 
7
 
! Отговори
(fubar) преди 13 години
Брей колко си умен. Нима Сергей ти е виновен, че ти не си носиш каската или че бъркаш в контакта.
23
0
 
22
 
! Отговори
Зайо преди 13 години
Не знам кой е виновен, но знам, че човекът си е оставил дечицата сираци и те никога повече няма да го видят, много жестока и нелепа смърт. Всеки един от нас би могъл да бъде на негово място, или на мястото на близките му, така че според мен всички коментари и квалификации са излишни, пред смъртта всички сме равни....
22
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СерГейчо и Доган ни докараха най-добрите строители
21
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На някои хора инстинкта им за самосъхранение просто не работи. Еми проблема си е техен. Аз като си вървя пред блока се оглеждам постоянно, като ли на строителен обект. Още повече като го гледам тоз куфраж, ми то си плаче да падне нещо от него.
20
1
 
25
 
! Отговори
123 преди 13 години
аз нося каска даже докато чета този сайт
19
1
 
2
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Ти си прото Луд.кой те пусна навън?1
18
19
 
1
 
! Отговори
кузман преди 13 години
на *** само това се полага! те освен да лъжат и крадат , нищо друго не умеят!
17
0
 
18
 
! Отговори
спец преди 13 години
При използване на неквалифициран персонал при строежа на такива сложни и опасни съоръжения винаги съществува риска от злополуки.Навремето имаше строителни разряди по специалности (монтажник, зид. кофражист и др), а сега такива няма.Няма и изисквания за квалификацията на работниците "набрани" на случаен принцип от пазара на труда.Така ще продължава докато в строитрлството не се допускат само специалисти, като за определен вид дейности, трябва да има защита на квалификацията над опред. възраст.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kontrol v Bylgariq NQMA, vsi4ko e samovolie
15
4
 
22
 
! Отговори
Т преди 13 години
Като знам, че тия каски са сигурно за по 5 лева от метро едва ли ще има ефект дори да е имал такава. Тея *** гадни икономисват от всичко. Една свестна каска струва над 100... сами си правете изводите!
14
2
 
12
 
! Отговори
T преди 13 години
Като няма начин да им наложите тежки санкции за тва че закъсняват със строежа и не си спазват договорите, щото СЕР-го и *** така са казали, ето ви причина да им треснете *** ***!
13
0
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Do 10: Naistina ste prava gospojo tezi kaski stoqt tam moje bi zashtoto tuk na tozi obekt nqma Ohrana na truda,a nqkoi si se misli za takav i vzema samo pari dopalnitelno kam zaplatata si.Moqt komentar predi malko beshe pod nomer 6 i tam go sromenah,za firmata na sinat mi.Nqma rabotno obleklo,nqma dqvol,Ohrana na truda im e shefkata, a tq ne se vqsva v firmata s meseci.Zatova Inspekciqta da pravi proverki i kaskite shte sa na glavite,a ne zakacheni nqkade si.KONTROL E NEOBHODIM!
12
1
 
4
 
! Отговори
ми преди 13 години
На въпроса "Колко ли *** трябва да са,,"може да се отговори многозначно,Единият отговор е точно толкоз колкото и учителите им,Вторият е *** колкото Господ и Светците определящи деянията,Остава компетентният отговор на видеокамерите-неподправен разбира се и компютърните навигационни системе които се интересуват само от себе си,Майн фюрер-если я знала то что знал ти я сразу тебе ответила,Понял?
11
2
 
37
 
! Отговори
Д Добрев преди 13 години
Сурови санкции и глоби за мапа чингиз!!!
10
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя чук е такъв мерзавец да тръгне да удря невинен човек сега колко ще му лепнат ми е интересно
9
0
 
24
 
! Отговори
Наблюдателка преди 13 години
В близост до блока, в които живея има 3 строежа и всеки ден по различно време минавам покрай тях. НИКОГА не съм видяла строителите да носят каски! Забелязала съм, че каските стоят закачени на стена в обекта. Друг е въпросът дали този работник би оцелял от удара на падналия от подпорната колона чук дори и с каска- все пак височината е голяма... Жалко за човека...
8
18
 
3
 
! Отговори
чука преди 13 години
Тоя по обяд сигурно вече не е знаел на чии ора е от пиене! Все пак Бог да го прости!