29-годишен задържан за убийството в Овча купел

Арестуваният е с богато криминално досие в МВР
13 юли 2010 16:04,
257
29-годишен задържан за убийството в Овча купел
Снимка: БГНЕС

29-годишен мъж с инициали С. Д. е задържан за убийството на Борислав Райнов в столичния квартал "Овча купел", съобщиха от МВР.

Заподозреният живее в София, но няма адресна регистрация в града.

Той е криминално проявен, с три присъди – две за кражби, една за грабеж, и освен това има регистрация за средна телесна повреда и за измама.

"В момента колегите работят. Това, което имаме към настоящия момент, е, че задържаният е лицето, което явно е причинило смъртта на човека", каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред Фокус.

Още по темата
Според разследващите задържаният е човекът, който последно е нанесъл смъртоносния удар по главата на младежа.

Очаква се резултатът от назначената ДНК експертиза.

Вероятно днес ще бъдат повдигнати обвинения за случилото се, каза директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов.

Борислав Райнов беше пребит до смърт от група роми на 4 юли.

Миналата седмица полицията задържа мъж, който е пробол младежа с нож. Той обаче беше освободен, след като аутопсията показа, че младежът е починал не от прободната рана, а от черепно-мозъчна травма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
20
 
! Отговори
ръца-пръца преди 13 години
"Миналата седмица полицията задържа мъж, който е пробол младежа с нож. Той обаче беше освободен, след като аутопсията показа, че младежът е починал не от прободната рана, а от черепно-мозъчна травма."Значи спокойно можеш да си ръгаш някой с ножа, стига да си уверен, че няма да умре. Яко :)))
160
0
 
23
 
! Отговори
кузман преди 13 години
не се казва група роми - КАЗВА СЕ ГРУПА ***
159
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи вече за умишлен опит за убийство чрез намушкване с остър метален предмет (нож) ги пускаме да си ходят щото човека не е умрял от точно този удар?!?Хора,вие гаврите ли се вече с българите бе!!!Това е предумишлено убийство (всички знаем че ще го изкарате по непрепазливост)!Ами що *** не намушка някой полицай и ако не умре,да го пуснете да си ходи!!!От този цинизъм има само един изход-Терминал 1 и 2 на Аерогара София!Това тук не е държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
158
0
 
18
 
! Отговори
желязко желев преди 13 години
Казвам сеЖелязко Желев.На 14.07.2010г. в Ловешкия съд от 10.30ч Зала105 имам дело като Обвиняем.Опитаха се да ме пребият.Получи се обратното.Полицията ги прикри ,скри и катастрофа с пияните *** които трябваше да се разправят с мен. Катастрофата излезе наяве само защото имаше тежко ранен..Имам нужда от подкрепа.Заповядайте в съдебната зала.Е-маила ми е jelev1***abv.bg .Моля разпространете.Имам нужда от подкрепа Ви намясто.
157
0
 
7
 
! Отговори
asdf преди 13 години
Ах, ама какви сте ми всичките ербапи... по форумите. Но като се замисли човек то си е нормално. И преди повече от сто години е било така (справка "В механата" на Ботев) и сега е така. Та, ако наистина няма да предприемета нещо, спрете да ръсите огън и жупел по форумите. Не помагате с нищо.
156
0
 
6
 
! Отговори
1111 преди 13 години
А като е с богато криминално минало, какво прави5 на свобода? Нима БЪЛГАРСКИЯТ живот струва колкото този на куче, или пак адвокатска намеса и пълен портфейл.
155
0
 
9
 
! Отговори
ЕДИН 45 калибър преди 13 години
Господа всичко това ще има някакъв край и на това се отговори с ТОЯГА както е казал народа ЗЪБ ЗА ЗЪБ ОКО ЗА ОКО тогава ще има мир...
154
0
 
14
 
! Отговори
gtf преди 13 години
Не ни пазите в същото време не ни давате сами да се пазим. Подкупни некадърници сте всички министри и депутати - всичките сте за Белене барабар с *** орда.
153
0
 
15
 
! Отговори
gtf преди 13 години
Какво значи, че не е починал от прободната рана ? Е*ти логиката - аз ако намушкам *** ще ме пуснат ли ? Къде и в коя нормална държава ще се получи така - тва си е опит за убийство. Значи г-да некадърници сте пуснали един потенциален убиец на свобода ! А г-да депутати ако срещне утре същия този ваш син или дъщеря ?
152
0
 
18
 
! Отговори
Мен преди 13 години
"Миналата седмица полицията задържа мъж, който е пробол младежа с нож. Той обаче беше освободен, след като аутопсията показа, че младежът е починал не от прободната рана, а от черепно-мозъчна травма."КАКВО ????????????????Значи ще се съберем 50 души, първите 49 почти ще го убият накрая ще пуснем някое 5 годишно дете да му бъркне в окото - ще умре от бъркането а нас ще ни освободят !!!
151
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"полицията задържа мъж, който е пробол младежа с нож. Той обаче беше освободен, след като аутопсията показа, че младежът е починал не от прободната рана"хайде да ходим да бодем *** с ятагани тогава. Щом като не се брои за престъпление какво чакаме още? От малък искам да стана хирург ама не ме приеха медицина и това се отрази много зле на детската ми психика :-))))
150
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заподозреният живее в София, но няма адресна регистрация в града.ЖЕЛЮ КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕМАХНА АДРЕСНАТА РЕГИСТРАЦИЯ И ОТТОГАВА КЬОРАВО И САКАТО ДОЙДЕ ДА ЖИВЕЕ В СОФИЯ!!!
149
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
закарайте танковете там.имаме няколко самолета които могат да летят-ще пуснем и тях.тази *** трябва да я няма.
148
0
 
37
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Срам ме е да живея в такава държава с такава полиция и съд!
147
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
estestveno che e s bogato dosie i oshte po-estestveno e che e na svoboda )))) ili pone za bulgaria de
146
0
 
24
 
! Отговори
Тодор преди 13 години
Надявам се, че няколкото останали милиона българи в България най - накрая ще се вземем в ръце !
145
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Квае тая съдебна система - намушкал и го пускат от ареста щот набил и му дават сигурно и нож да ходи пак да мушка, даже дело не са завели....да го web-a и държавата.....кой знае къв мутрински син е тоя *** или ша го пишат "информаор" на полис
144
0
 
3
 
! Отговори
edem das seine преди 13 години
...съгласен съм!
143
0
 
6
 
! Отговори
Sod преди 13 години
toq kude go e narugal go pusnali nema griji, *** durjavata na oligofreniqta i ciganiqta,osven da po4neme da rugame nared *** to ne e opit za ubistvo v mangalistan, ,tupa durjava,tupa policiq ,tup sud tva e , *** SA SI NAI-DOBRE , NESTIGA 4E NI GRABQT EMI NI I IZBIVAT. NE E ISTINA DO KUDE STIGNAHME, POD MAGALSKO ROBSTVO
142
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецко ,ако бъдат осъдени на максимална присъда - ще ви кажа браво!Само тогава!