Варненски общинар открит мъртъв с 24 прободни рани

Петър Четников е намерен от бременната си жена
24 авг 2010 12:35,
137
Варненски общинар открит мъртъв с 24 прободни рани
Снимка: Булфото

33-годишният варненски общинар Петър Четников е намерен мъртъв с 24 прободни рани, съобщиха от Районната прокуратура в града.

Той е открит от съпругата си в банята на дома им в събота през нощта около 02.30 часа.

Бременната в петия месец жена подала сигнала в полицията и се обадила в Бърза помощ.

В банята е открит и кухненски нож. Тялото на общинския служител било цялото обляно в кръв, а прободните рани били навсякъде – по шията, тила, гърдите и по главата, съобщиха едва днес от МВР. 

Случаят се разследва. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

При огледа не били открити следи от борба. Окончателните резултати от аутопсията трябва да станат ясни до края на седмицата.

Петър Четников е шеф на дирекция Обществен ред и контрол в районно кметство "Владислав Варненчик".

През 2007 година той е бил кандидат за общински съветник от пратия Свободен избор.

Преди десет дни е сключил брак със съпругата си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: общинарПетър Четников
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
9
 
! Отговори
до 93 преди 13 години
Псувай бе човече. Напсувай ме до 9-то коляно. Само че трябва много, много да си *** за да се засегнеш от един непознат човек от форума. Впрочем същото важи и за Кремена си мисля. Тя ако на всеки обиден пост срещу нея, започне да отговаря...няма да й стигне цялото време на света. Е,аз ти отговарям за пръв и последен път. Извини ме за което.)))
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе стига с тая *** Кремена бе,то само от две думи можеш да разбереш един човек какъв е ,ей майка му стара не ме карай да те псувам шматки
89
1
 
7
 
! Отговори
Dundy преди 13 години
Сега полицията ще открие, че човека всъщност е бил член на секта, проповядваща края на света и това е ритуално самоубийство:)Мир на праха му и дано открият извършителя!
88
0
 
8
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
24 пъти?Малиииии.............
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пич, бъзика не е в това, че тя пише по-този начин и ви принуждава да положите повече усилия за да й разчетете...бъзика е ,че вие я смятате за неграмотна и откачалка, а тя само ви се усмихва на язвителните постове за нея! )))))))
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как така някой влезнал през нощта (с взлом ли?)и имало борба, пък накрая жена му го намерила?и оръжието - кухненски ножто май е ясно...
85
6
 
15
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Да живее българската полиция! Ето затова Веско Маринов ги възпява толкова превъзбудено! Естествено, че се е самоубил! Обаче има нещо в тази статия което е пропуснато да се спомене. Докато е издъхвал във ваната си човечеца е успял и да се застреля два пъти в главата.
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам ей така за да ви опровергае Кремена, да напише един текст на правилен български език. То,обаче ще кажете,че някой друг й е го написал от PC-то й.))).Няма да го направи, защото не иска да я смятате за нещо по-различно от това ,което имате като мнение за нея.))))))
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Егати самоубийството!
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз съм се опитвал да пиша като нея, но много нерви се иска да напишеш текст от 5-6 реда.Много загуба на време също.)))
81
2
 
10
 
! Отговори
недоумяващ преди 13 години
много ми е чудно как може човек да се наръга сам 24 пъти. Тия ченгета ме изумяват всеки ден. Изобщо цялата история изглежда много съмнителна. (относно статията в коментар 73)
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И спокойно, не познавам Кремена, не съм я и виждал никога!
79
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахахаах! По-скоро много по-малко усилия ще й костват да напише текст, като хората. Този неин стил изисква мноого повече усилия.))))
78
0
 
15
 
! Отговори
Той до 67 преди 13 години
А ти и Кака ми Кремена явно пърдите в едни *** щом така я защитаваш. Вярно, че не усещам бъзика й, то коментарите и са садизъм към хората, които ги четат. За теб това, ако е бъзик , за мен това е малоумие и мързел да се напише един коментар като хората и неуважение към родния език, не вярвам в СтЗагора да нямат кирилица.Ти се прецени по +/- -те дали и на другите им е забавно да се бъзикат с тях. Коментарите й са....плю. Къде е твойто чувство за хумор и що ти като усещаш бъзика не пишеш като нея
77
2
 
7
 
! Отговори
Шерлок ряпа да яде преди 13 години
Засега разследването е за самоубийство, но продължават процесуално-следствените действия............
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
срамота!
75
9
 
5
 
! Отговори
Евита преди 13 години
Ей затова ги харесвам българските мъже - силни,красиви,хетеросексуални и решаващи проблемите си я с юмруци,я с нож,я с пистолет......
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И на мен ми е трудно да го чета, но го чета с интерес, едновременно с това обаче разбирам смисъла на думите й. Представи си ,че аз й поправям всички правописни грешки в главата си и текста го трансформирам на кирилица. Можеш и ти да го направиш. Ако ти е трудно едновременно с двете..първо оправи грешките напиши го на кирилица и тогава се заеми да четеш текста.Можеш нещо да схванеш в този случай. Ако не ,съжалявам за теб!
73
8
 
5
 
! Отговори
до 71 преди 13 години
Всеки сам решава на какъв да се прави. По-жалкото е друго- масово тук не разбират, че Кремена има доста акъл и доста информация в главата си и стават за смях, като я обиждат. Чел съм много нейни постове. Смело мога да кажа,че от форума малко хора могат да й съперничат по интелект.
72
8
 
8
 
! Отговори
касапин преди 13 години
Общинар=измамник и далавераджия,когато и да го наръгаш все е късно!