Върнаха в ареста младеж, обвинен за убийство в Борисовата градина

Апелативният съд в София реши Александър Георгиев да остане на топло
2 сеп 2010 22:15,
17
Върнаха в ареста младеж, обвинен за убийство в Борисовата градина
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд върна в ареста Александър Георгиев, обвинен за убийството на Михаил Стоянов в Борисовата градина.

Преди дни Георгиев бе пуснат срещу 2000 лева гаранция от по-долна инстанция, но днес магистратите прецениха, че престоят му зад решетките досега не е бил твърде дълъг, с оглед на това, че е обвинен в убийство.

В мотивите си съдът записа още, че ако той излезе от ареста, има опасност да извърши друго престъпление или да окаже натиск върху свидетели.

20-годишният Александър Георгиев и 19-годишният Радослав Кирчев бяха арестувани в началото на юни по подозрения в убийството на студента Михаил Стоянов през 2008 г. в София.

25-годишният мъж бе открит мъртъв в Борисовата градина, а по-късно стана ясно, че е починал от задушаване, след като е нанесен побой, при който е счупена костта под езика му.

Георгиев и Кирчев нападнали и били Михаил Стоянов, защото им приличал на хомосексуалист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Edin ot tqh преди 12 години
Xaxaxa est 4e shte gi bieme, ne sum sujalqval nito za sekunda! PPP@ koi si ti ot vsi4kite oligofrenino, 1v1 shte te sreshna, ako oshte mislish za agresiq...
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей сега в панделат и те ще заприличат на хомосексоални, а може и да им хареса
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз не харесвам ***, ама чак до такива работи не трябва да се стига!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямам думи - приличал им на хомосексуалист, затова го били до смърт и го душили.Сега се надявам в затвора да им покажат кой е хомосексуалист. Надявам се и никога да не излязат от там, макар да знам, че в България няма съд.
11
0
 
15
 
! Отговори
PPP преди 13 години
И на мен така ми скочиха на бой преди 5 години в Борисовата градина десетина младежа. Не можаха да ме набиат защото се съпротивлявах. Странното беше, че идваха двама от охранителите на парка от "Егида", които им казаха да продължават да ме бият ако съм наркоман или гей. Не можаха, защото им избягах, ама такива пикльовци да скачат наколко човека на един заради спорта само... Как така за убийство ги пускат срещу 2000лв. гаранция бе??? Директно в ареста до делото и по 20 години затвор за такива!
10
2
 
2
 
! Отговори
Мери преди 13 години
Интересно,обикновено СГС и САС освобождават престъпниците,оневинявайки ги по предявените от прокуратурата обвинения. В този случай състав на САС връща в ареста двамата предполагаеми убийци. Габи,дали не си права!
9
3
 
6
 
! Отговори
Габи преди 13 години
САС върна в ареста двамата предполагаеми убийци на младежа,който им приличал на хомосексуалист. Великотърновският апелативен съд през 2008 г. пък напълно оневини двамата младежи,убили студента Борилски,нанасяйки му 95 удари с нож. Младежът не е бил хомосексуалист. Схващате разликата,нали!
8
1
 
15
 
! Отговори
Дидо преди 13 години
За жалост, скинарите и неофашистите се разпространяват все повече из цяла БГ. Просто жалката ни държавица го позволява. Толкова много проблеми имаме "там горе", а те са тръгнали да пребиват хора по улиците. Това е плиткоумието на сляпо вярващите в дадена идеология хора. Народът ще се самоунищожи, докато истинските виновници гуляят на наш гръб!
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поне се разбра, че един живот струва ....има-няма 2000 лева. За такава държава - такъв народ.
6
0
 
18
 
! Отговори
nqkoi преди 13 години
toq zaslujava dpjivotna prisuda... da gnie v zatvora dokato pukne!i pak ste mu e malko na nestastnika...
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кофти брато...вече сички сме такива
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
da poleji
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ne mi haresva kak nqkoj izglejda i - dai da go prebiem i ubiem... e basi... tozi sega pone 20 godini neka da e zad re6etkite.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много се нерва че не прочетох комент нумеро 1
1
2
 
34
 
! Отговори
СТИГА ВЕЧЕ преди 13 години
изчистете и изметете улиците на СоФия от ***