Очите поръчал Драгановеца заради боя в Казичене?

От месеци "болнавият" мъж не излежавал присъдата си
20 сеп 2010 07:00,
77
Очите поръчал Драгановеца заради боя в Казичене?
Митьо Очите. Снимка: Булфото

Вътрешният министър обяви, че скандалът с Митьо Очите и познанството му с Туцо от Килърите са възможните конфликти, които да доведат до стрелбата срещу Стоян Кръстев - Драгановеца.

Цветан Цветанов поясни още, че от месеци Драгановеца не излежава присъдата си.

"Доста загадъчни са условията около извеждането му от затвора за лечение. Този човек не е изтърпявал наказанието си по начин, по който трябва да стане – той е лежал по обвинение за наркотици и оръжие", коментира той.

Още по темата
По думите му Драгановеца е бил на облекчен режим, което не отговаря на престъпленията, които е извършил.

Стоян Кръстев бе прострелян в събота преди полунощ в заведението му край пернишкия язовир Лобош.

Ранен е в ръката и в сърдечната област, веднага е откаран в "Пирогов", където му е направена операция. От болницата съобщиха, че няма опасност за живота му.

Dnes.bg припомня, че Драгановеца бе замесен в два големи скандала в последните години.

През 2005 година той похити попфолк певицата Тони Дачева и озвучителката й.

През лятото на 2009 година се замеси в затворнически скандал и с Димитър Желязков - Очите.

Тогава Драгановеца се оплака, че е пребит от Очите в затворническото общежитие в Казичене.

В крайна сметка скандалът приключи, след като Димитър Желязков бе върнат в затвора в Белене, а Стоян Кръстев – Драгановеца - преместен в затвора в Бобов дол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
3
 
! Отговори
RedMoon преди 13 години
Значи вече се доказа връзката на Очите със стрелбата, така че едно отговорно лице като вътрешния министър спокойно може да излезе пред камерите и да го обяви. Има едно престъпление, което се нарича клевета. Има и едно друго престъпление, което се нарича изнасяне на информация, ама айде да не задълбаваме- виж колко е готин Бойко, виж какво сладко мишле е Цецко- не е човешко да ги обвиняваме, че вършат нехубави неща. На следващите избори- пак за тях (или ако се пръкне някой още по-сексапилен)!
29
1
 
0
 
! Отговори
do 28 преди 13 години
Ти Софиянец ли си ?Не не това е прекалено тъпо даже и за егоист шоп!!!
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Остава и да спреш и да пишеш и ще направиш най добре.Нямаме нужда от твоят коментар тия обяснения ги давай на майка си.Мафия има навсякъде по света.
27
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
това е да имаш много пари,абе и в затвора да си грижат се като цар за тебе,а за простия българин кой ще се погрижи така,този дето ходи на работа за някаква жалка заплата и като се разболее ,няма кой да му обърне внимание,а тука тези лекари бдят над тях,надзиратели да не им са случи нещо лошо,егати то по -добре е да си престъпник отколкото честен човек
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mafiotska balgaria dobre 4e ne jiveq tam
25
2
 
8
 
! Отговори
бляк преди 13 години
тоя на снимката е мазен джуревец, повечето от крими босовете са такива, кръстоски между българи и ***!
24
0
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 13 години
По-скоро лекара подписал се под болничния му лист, трябва да си понесе отговорността - отнемане на лекарските му права и затвор! Проблема обаче не свършва до тук - кога ще бъде осъден някой директор на затвор?
23
4
 
40
 
! Отговори
ЛЕРМОНТ преди 13 години
Предлагам лекарят на затвора, който е дал заключение, че тая *** се нуждае от лечение извън затвора да поведе стачните действия срещу правителството - лекарите са страшно корумпирано звено в нашето общество.Раздават болничини листове на поразия срещу мангази, разбира се.Лекарите вещи лица по делата пък, нанасят непоправими злини на правосъдната система със своите епекризи на престъпниците.
22
1
 
17
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
А какво друго е "поръчал"? Свинска или телешка пържола?
21
13
 
14
 
! Отговори
долнопробна стрелба преди 13 години
Толкова ли долно е паднал Цецо, та използва всяка долнопробна стрелба, за да се показва по кабеларките?
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Na4aalnika na zatvora v Belqne kara luksozen djip ot kakto O4ite e tam za6to na nikoi ne pravi vpe4atlenie tova ??? mojete da si predstavite za kakva korupciq stava duma O4ite be v 3-meseca otpusk za dobro povedenie i to to4no lqtoto !!!
19
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези мишки разиграват цялата държава....ние се надяваме на възмездие за Мургина,доган,Костов ,Царчето,братя Велчеви и много други които разграбиха държавата ни.....само с обещания и празни приказки до.....предсрочни избори
18
0
 
60
 
! Отговори
наивник преди 13 години
Чакам съобщение по на колко години са осъдени началника на затвора, лекарите и съдиите които пускат "по болест" особенно опасни престъпници които след това се подвизават по барове и заведения. На по колко са осъдени началниците на РПУ в чиито райони те се подвизават без да е подаден сигнал, че мнимите болни са очевидно здрави. Бойко и Цветанов да помнят че за това ще ги питаме на изборите!!!
17
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В този случай да излезе министърката на правосъдието и да обясни,как така човек,който е осъден и би трябвало да е в затвора е пуснат от там и е на курорт.Кой е разпоредил това и защо.
16
0
 
55
 
! Отговори
омбре преди 13 години
Общественоста научава пикантни клюки за мафията в романтичен стил.Няма наказания и затвор за тях щото държавата сие тяхна.Няма кой да се развърти из тази държава и да ги постави на колене.Въпреки оигромните разходи за издръжка на съд прокуратура полиция и въобще изпълнителна власт държавната машина работи на празни обороти.
15
2
 
52
 
! Отговори
гост преди 13 години
Отново и отново за българския съд няма достатъчно доказателства! И стана много модерно всички ВИП затворници да страдат от 2-3 дискови хернии и други глупости, за да се нуждаят от лечение. Дори и Алексей Петров. Пускайте ги на свобода, дано се изтрепят взаимно, защото едва ли ще бъдат осъдени. Поне малко ще се поразредят.
14
7
 
33
 
! Отговори
ДО 15 преди 13 години
ДА НЕ СЕ КАЗВА БОРИСОВ ,ДА ОТ ГОДИНИ МУ ГЛЕДАМЕ МАЗНАТА МУТРА В МЕДИИТЕ.ОБИЧА ДА Е В СВЕТЛИНАТА МАФИОТЧЕТО.
13
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Почнаха с минусите на 15ти пост....тези платени гербери откъде се сетиха че става въпрос за господарят им ? ***.....по зле и от ***
12
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"А и те самите гледат да не са в светлината на медийните прожектори" :)))КАК да се съглася като един нарцис нон стоп е по медиите ???????
11
2
 
31
 
! Отговори
понеделник преди 13 години
От ПИРОГОВ ЗАЩО НЕ СЪОБЩИХАДАЛИ Е ЗДРАВНО ОСИГУРЕН И КОЙ МУ ПЛАЩА ЛЕЧЕНИЕТО кОМЕНТАТОРИ ЗАЩО НЕ СКАЧАТ СРЕЩУ ТОВА,КАКТО СКАЧАТ ЕВЕНТУАЛНО СРЕЩУ РОМИ дЪРЖАВАТА ЗАЩО ПРЕДВИЖДА ЗАКОН ЗА ОСЪЖДАНЕ ПРИ ОБИДА НА СЛУЖЕБНО ЛИЦЕ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА ПРЕДИЗВИКВАТ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ С П Р А В Е Д Л И В О С Т Т Р Я Б В А /АМА НЯМА/