Цветанов притеснен: Трактора ще притиска свидетели

МВР шефът недоволства от домашния арест на Алексей Петров
Обновена: 12 окт 2010 20:13 | 12 окт 2010 20:13,
316
Цветанов притеснен: Трактора ще притиска свидетели
Снимка: БГНЕС

"Притеснителното е, че след промяната на мярката на Алексей Петров е възможно да бъде оказан натиск върху свидетелите по делото, на чиито показания се държат обвиненията".

Така вътрешният министър Цветан Цветанов коментира пускането на Алексей Петров под домашен арест.

Той даде пример за подобен случай с мярката на друг от задържаните по "Октопода" - Антон Петров - Хамстера, където двама от свидетелите са отказали да дадат показания.

"Няколко съдебни състава, които приемаха доказателствата по разследването, което тече и е към своя край, означава, че има нещо притеснително. Не случайно тази операция беше наречена "Октопод".

Когато ние реализирахме тази операция, казахме, че държавата, българските институции трябва да измъкнат България от Октопода и от организираната престъпност. Това твърдение днес е абсолютно същото", коментира Цветанов пред Дарик радио.

Той добави, че самата промяна на мярката не означава невинен, а "домашният арест" е втората мярка по тежест.

Още по темата

"Решението ще тежи на съвестта на съдиите. Нека да тежи на съвестта на българския независим, но доста зависим в други отношения, съд. И това е все пак решение, с които ние трябва да се съобразим, въпреки днешното решение, което прави промяна на мярката за неотклонение. Но това не означава, че Алексей Петров е невинен. Разследването продължава, то е в своя си край", коментира още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
20
 
7
 
! Отговори
DE GEORGIO преди 13 години
До 280 : Хей , *** безделнико, вместо да киснеш пред компа и да хвърляш помия по ГЕРБ,Борисов и сие, седни да понаучиш български. И малко си обогати речника, да напишеш нещо по-отвратително , че шефовете ти Доган /Станишев може да те накажат *** за тафтология, ударил си я през просото - независимо каква е статията и темата -ти се вкарваш във филма и почваш с неграмотните ти помиярствания. И научи поне как се псува на български, ***!
249
4
 
17
 
! Отговори
Като преди преди 13 години
Цецо, спокойно бе! - нали знаеш, че винаги можеш да го арестуваш по бели *** дори и в болница Токуда.
248
7
 
28
 
! Отговори
nylonic преди 13 години
и аз съм притеснен плешив физкултурен ***, когато след 6 обира твойте служители ми казват: всеки гражданин е длъжен сам да си пази имуществото
247
2
 
3
 
! Отговори
za 279 преди 13 години
Nishto ne si vidial...........Hamster i sokol v kletka sledva ...........;)))
246
2
 
6
 
! Отговори
za 281 преди 13 години
Traktore, vnimavai kakvo pishesh..............nali ti pokazaha koi e bosa ??? !!! :))
245
8
 
24
 
! Отговори
за мутренското минал преди 13 години
Цветанов притеснен: Трактора ще притиска свидетели, които най-сетне ще се престрашат и ще започнат да дават показания за мутренското минало на пожарникаря!
244
6
 
13
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 13 години
Здравейте, циркаджий!!!!!!!!!!!!!!!!!!
243
5
 
23
 
! Отговори
високомерие и ароган преди 13 години
От къде на къде, един случаен физкултурник, който сляпо и безкритично обслужва интересите на господаря си пожарникар, ще се поставя над съдебната инстанция и ще обявява по кабеларките, кой е виновен, и кой е невинен? Това нагло поведение на ЦЦ е върхът на гербавото високомерие и арогантност!
242
0
 
4
 
! Отговори
za 245 преди 13 години
I koi mu puka........
241
0
 
2
 
! Отговори
za 245 преди 13 години
Eeee, Stoev go ubiha zashtoto kaza, 4e general Gocev , Madjo , Pantev sa pederasi........ne 4e ne znaem , kakvi svirki praviat :)))
240
2
 
1
 
! Отговори
ah преди 13 години
molq vi se-da se pritesnqva za sebe si ,ne za nekvi traktori..........hahah
239
1
 
1
 
! Отговори
ABOUT //KRIMENA st Z преди 13 години
Da---profesorr.-kremi se pravi na Maloumna-Interesno,v BULG.vseki se pravi na MNOGOumen....Obatsce tuk edva li nekoi ima neinata Eroditzya
238
2
 
2
 
! Отговори
za 265 преди 13 години
Da, taka e :(( .............sled 35 godini , oba4e
237
3
 
5
 
! Отговори
мунчоо преди 13 години
Тракторе моля те ОРИ.ОРИ - семето им измакни в *** го пусни !
236
1
 
2
 
! Отговори
za 252 преди 13 години
U nas sociolozite ne poznavat , a greshkata e pod 3 % ...........Zashto li, ne zashtoto vzimat pari da si zatvariat o4ite, nali ??!?!?!!?
235
2
 
3
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Има още едно - въпросите са само към избирателите на Герб. Там неодобрението е 6,8%. Въпросът е дали одобрението от 42% не е също в тази група само.
234
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не съм назначил аз дъщеря си Диляна в бюджетната комисия на Народното събрание. Станало е с одобрението на парламентарния председател Цецка Цачева. Но ако постът й създаде проблем, категорично заявявам, че първи ще я накарам да напусне.Това обяви вчера пред 24 часа депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев. Повод станаха изнесени в медиите данни за назначението на дъщеря му.----------Въпросният Пламен Тачев е приятелят на ББ от мутренските години, управителят на кафенето "Long John"
233
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма страшно Цоко, кажете на свидетелите да си пеят постоянно наум "Моята полиция ме пази"... Точно сега е момента да демонстрирате че полицията си заслужава и всяка стотинка разход - гарантирайте сигурността на свидетелите! А ако се окаже че някои е заплашван - дай уво на всички които са знаели къде е...
232
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Участниците във форумите не плащат на социолозите. Чисто професионално интернет извадка в БГ не е представителна, защото Интернет се използва от 15% от населението.
231
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
обикновена мозъчна промивка, пич - това е обяснението. Който плаща - той поръчва музиката. В случая плаща Бойко, а в ролята на музиканти са "Алфа Рисърч". Зрител пък е българският народ, за който щях да кажа нещо ... но не искам да го обиждам, тъй като и аз се имам за част от този народ.