Жена загина във верижна катастрофа на Владая

Още двама души са ранени при тежкия инцидент
Обновена: 14 окт 2010 17:20 | 14 окт 2010 17:13,
33
Жена загина във верижна катастрофа на Владая
Снимка: БГНЕС

Една жена загина, а други двама души са ранени при верижна катастрофа на Владая, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал към 15:30 часа, когато са се ударили няколко автомобила.

Екипи на полицията и линейки присъстват на мястото на пътното произшествие. Все още се установяват причините за тежкия инцидент.

Движението в района на Владая е отклонено през Горно Драгичево - новата бензиностанция на Перник.

Преминаването на автомобили е силно затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Владая
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
43
 
! Отговори
точен преди 13 години
Джип мерцедес е поднесъл и ударил кола в насрещното! няма ли да разберете, че марката на колата е без значение, щом в ПРАЗНИТЕ ТИКВИ и семе няма????
8
12
 
4
 
! Отговори
TIR преди 13 години
Ами разбира се,че съм остроумен(сравнен с написаните до тук скучни простотии).И жена ти ме предпочита пред теб поради същата причина.Казано по друг начин:Не че аз съм казал кой знае какво,но ти хепен нищо не каза....
7
6
 
9
 
! Отговори
Genata преди 13 години
Аз мога да те запозная с няколко ситуации при които липсата на скорост е убиец.Карайте разумно е по правилната препоръка, макар и разумно да не е добре дефинирано понятие.
6
3
 
30
 
! Отговори
аре бе шофере.. преди 13 години
Шофер, не знам дали е тъпо да се кара бавно. Но ако се кара бавно никой няма да пострада каквото и да стане. Дори и РАЗУМНО да караш, ако се движиш бързо някой който кара неразумно ще те закопае за една десета от секундата. Та и моя апел е: КАРАЙТЕ БАВНО! СКОРОСТТА Е УБИЕЦ ПРИ ВСЯКА СИТУАЦИЯ!
5
2
 
22
 
! Отговори
Svetlio преди 13 години
Много си "остроумен" бе тираджия! Все ще се нямери някой *** да пише глупости...пътят си е международен и е от най-неприятно натоварените, поради простата причина че няма почти никакви варианти за обход...а въпросната магистрала Люлин дано успеят в крайна сметка за няколко години да направят 20км...
4
26
 
7
 
! Отговори
TIR преди 13 години
Международен е разбира се,от там минават и шопи,и граовци и "македонци" и каракачани и "тракийци" и *** и всякакви други българи....
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не като смъртници, а като безсмъртни
2
3
 
33
 
! Отговори
иван преди 13 години
tova e po4ti vsqka sedmica.az jiveq v vladaq i ponqkoga s 4asove 4akam da se pribera.vsi4ki 6ofiori znaqt, 4e patq e opasen, no karat bez da mislqt i bez da se saobrazqvat s znacite!!!
1
1
 
65
 
! Отговори
КРАЙТЕ БАВНО! преди 13 години
ТАМ НА БИЛОТО И ЧЕРНИЯ КОС НАДОЛУ КОЛКО НАРОД ПОГИНА! НАЙ-ВЕЧЕ ПОРАДИ НЕПРАВИЛНИ ИЗПРЕВАРВАНИЯ. ДАНО ПО-СКОРО ПУСНАТ МАГИСТРАЛА ЛЮЛИН, ЧЕ ТОЗИ УЧАСТЪК Е КОШМАРЕН ЗА ТАКЪВ НАТОВАРЕН МЕЖДУНАРОДЕН КОРИДОР!