С бясна скорост БМВ се прицели в президентството

Колата се насочила към парадния вход, ударила бордюра и спряла
Обновена: 27 окт 2010 11:46 | 27 окт 2010 11:07,
290
С бясна скорост БМВ се прицели в президентството
Снимка: БГНЕС

Инцидент с автомобил е станал тази сутрин пред парадния вход на президентството, съобщиха от НСО.

Около 9,50 ч. тъмносиньо БМВ с висока скорост се е насочило към парадния вход на президентството, ударило се е в предпазния бордюр и е спряло на метри от гвардейците.

Благодарение на светкавичните действия на специализираните полицейски сили е задържан 27-годишният шофьор.

Той има присъда за умишлено убийство и е с криминална регистрация за хулиганство. Отведен е за разпит, съобщиха от МВР.

„Няма нанесени материални щети на сградата на президентството“, коментира директорът на НСО Димитър Димитров пред Фокус.

Запитан дали президентството е достатъчно защитено той каза: „Опасност винаги съществува, но това, което се взима като мерки, считам, че са адекватни към момента”.

В момента колата е обградена с полицейска лента. Пространството между Археологическия музей и фонтана пред президентството е отцепено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: БМВНСО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
6
 
! Отговори
Още по аман !!! преди 13 години
Очевидно кадрите на Цветанов са представили пред съда такива доказателства за умишлено убийство бе *** !!! В тази територия на име българия, всеки който с нещо не е удобен на свинете с фуражки е `криминално проявен`!!! Чудя се обаче, колко време трябва да мине, че някой да осъди МВР-то ни И ЗА ТОВА.
51
0
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
ИМА РЕАЛНА ЗАПЛАХА от терористи в БГ :D :D Докато сме люпилня за фундаменталиските секти и организации и лагери терористите ще ни пазят като свой дом :D :D
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
с "неговите" камъни - по "неговата" глава!
49
1
 
9
 
! Отговори
До аз №46 преди 13 години
до: До мършата 40НЕ СМЕ НАРОД се казва стихчето и е от П.Р. Славейков, писано преди 140 години ;)За съжаление има истина в него...
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 47:от НСО не са я свършили, защото това е PR - огранизиран от Алексей Петров. как някой се опитва да убие Гоцето.не са реагирали от НСО да го убият, щото просто е техен човек. до довечера са го освободили.
47
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахаха!На някой хора започнаха да не им издържат нервите,а!Днес Ваньо Черния атакува президента,от известно време други, сега и това:))))))))Милиционерите,заедно с Атака и ДСБ+Сините изтърват влака и вече страдат, ама много страдат:)Първанов прави алтернатива, моят глас е с теб:)
46
4
 
14
 
! Отговори
даниела преди 13 години
да предположим, че за умишленото убийство е влязъл когато е бил на 18, сега е на 27 (27-18= 9) .... 9 години в най- добрия случай... и боко, и цц, и серГЕЯ, и костов, и царя са едни и същи престъпници... !!!Аз съм за смъртна присъда на всички, които ограбват, убиват и не са полезни на обществото ни! Стига сме ги хранили на вън и по затворите!
45
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евтин PR на президента. Вече дясната му ръка Алексей Петров е на свобода и може да организира такива неща.
44
4
 
16
 
! Отговори
Не могат преди 13 години
Гвардейците не могат да го засрелят. Пушките им са от реквизита на Народния театър. Тази работа биха могли да свършат тези от НСО, които са вътре в сградата. Те обаче не са я свършили за да не плюем Първанов, че е убил човек. Нали знаеш колко плюнка щеше да се изхаби ако това се беше случило ?
43
1
 
1
 
! Отговори
До мършата №40 преди 13 години
*** си ти. Ама си свикнал с миризмата си и не се усещаш колко смърдиш.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
явно много хора не правят разлика между законодателна, изпълнителна и съдебна власт и че всички са независими една от друга.... това май се учеше в 9-10 клас ако не се лъжа, пък може и по-рано, но няма значение, важното е да се пишат прости коментари срещу Цветанов и Борисов
41
0
 
3
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 13 години
Тоя трябва да е извършил умишленото убийство каот е бил -50...опа забравих че в Комунистан е друго...
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Реклама на BMW и правосъдието в БГ.
39
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
спокойно бе! никакъв атентат не е. кой ще си дава зор да убие *** като Гоцето.пак някой дрогиран зад волана! това е!
38
2
 
14
 
! Отговори
аз преди 13 години
Ужасно прости хора има в България.... толкова ***, че направо не искам да чета коментарите на новините. *** народ - слаба държава! Не се сърдете на никой, ние българите сами сме си виновни за съдбата си! Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, бу
37
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E колко години му е била присъдата за забележете УМИШЛЕНО убииство щом сега е на 27? Регистриран за хулоганство...Сигурно е бил пиян или дрогиран като се е забил - това е защото знае че може да си кара така без да бъде наказан по никакъв начин. Абе изобщо като има такава безнаказаност човек може да си прави каквото си иска - катастрофи, убииства, хулиганство... Какво му пука?
36
0
 
40
 
! Отговори
1 преди 13 години
А най ми харесва как БМВ е написано с главни букви, а президентството с малки :)
35
4
 
30
 
! Отговори
Аман преди 13 години
"СЛЕД КАТО ИМА присъда за умишлено убийство и е с криминална регистрация за хулиганство какво прави на свобода г-н ЦВЕТАНОВ!" - Абе ***, питай съдиите, не Цветанов!
34
0
 
28
 
! Отговори
привет преди 13 години
Кога е извършил престъплението, кога го осъдили и на колко , кога го излежал .........
33
0
 
3
 
! Отговори
Джо Када преди 13 години
аз пък веднъж се блъснах във фонтана - кво ти пука ?!