Шестима изнасилиха непълнолетна в Попово

Младежите са се гаврили 6 часа с момичето
Обновена: 29 окт 2010 11:51 | 29 окт 2010 11:03,
363
Шестима изнасилиха непълнолетна в Попово
Снимка: БГНЕС

Шестима души изнасилиха непълнолетно момиче в Попово, съобщиха от  МВР в Търговище.
Насилниците са задържани от полицията.

Те са се гаврили с момичето в продължение на шест часа – от 23 часа в сряда до 5.00 часа в четвъртък. Тежкото криминално престъпление е станало в частен дом в Попово.

Извършители на деянието са 19-годишният А.Б., 18-годишният М.М., 18-годишният Х.Ю. и трима 16-годишни младежи.

Потърпевшата е освидетелствана от съдебен лекар.

Лицата са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
0
 
10
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Вечер е. В дискотеката местна мутра току-що е изнасилил две момичета. Днес обаче е сгрешил - бащата на едното момиче е полковник от ДС. Намерен е един от най-добрите снайперисти в България. Обекта е следен. На излизане от града проехтява изстрел. Мутрата е поразена смъртоносно, умира много бързо.На място полиция и прокуратура проиграва случая. Най-добрата ни биатлонистка дава над 30 изстрела и само 2 от тях са подобни на оригинала...Ето така се правят нещата! Око за две, зъб за чейне!
290
0
 
21
 
! Отговори
ИМЕНАТА ИМ !!! преди 13 години
Ахмет Бюркли - 19год.,Мехмед Мюмюн - 18год, Хюсеин Юнал - 18год. , Хасан Аден - 16год, Тунджай Кесин-16год и Хасан Авди - 16год......NOMENT!!!
289
3
 
11
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Тия изверги 100% са турско говорящи *** !!
288
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За тия по един изстрел в главата и какво то остане от пълнителя в топките..
287
0
 
9
 
! Отговори
калашников преди 13 години
Отдавна трябваше да има референдум за смъртното наказание при очебийни и особено жестоки престъпления. Сега този случай нямаше да отнеме много време на съда да излезе със справедливо решение. Но Чалгария ще осигури солидни механизми и това дело да се точи и протака до следващото хилядолетие. ПОРАДИ ЛИПСА НА СВИДЕТЕЛИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА.
286
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както *** не признават Българския съд,а зачитат тяхното"Мешере",така и ние българите да спрем да зачитаме същия този съд и да вземем нещата в свои ръце!!!
285
1
 
14
 
! Отговори
kiki преди 13 години
arabski zakoni na takva nerezi
284
0
 
38
 
! Отговори
peци преди 13 години
в панделата тия млади гугутки да ги пръснат.
283
0
 
29
 
! Отговори
ТЕМИДА преди 13 години
В България престъпниците имат по-големи права от своите жертви, така че да му мисли момичето. Убавците сега ще си наемат един "честен" адвокат и до няма и седмица ще си пият ракията на селското барче. И така до следващото престъпление защото системата им е втълпила че са недосегаеми....
282
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в тоя смешен сайт ***(турците)ги пишат с инициали-ЗАЩО ЛИ
281
2
 
17
 
! Отговори
комунист преди 13 години
Защо на тия изнасилвачи им пишат инициалите?Ако са ***,ще изкарат момичето виновно,че то само им е легнало.
280
1
 
32
 
! Отговори
MEAN преди 13 години
тия ще ги пуснат утре... ще видят, че "системата" работи за тях и ще почнат да изнасилват наред!пожелавам им да минат към апартамента ми.. там ги чака изнеадааа 2 бр. 9мм имам и комби, а има и много пещери по горите ;)
279
5
 
18
 
! Отговори
Мечът да играе!!! преди 13 години
" 19-годишният А.Б., 18-годишният М.М., 18-годишният Х.Ю. и трима 16-годишни младежи. " Всички знаем, че са ***, нали:))))Да ги обрежем през кръста тез ***!
278
1
 
27
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Правилно са се ориентирали някои хора по-долу:Трябва да вземем правораздаването в собствените си ръце и да - ние ще определяме присъдите, повечето ще бъдат смъртни и моментални, след което главите на *** ще бъдат набивани на колове да се *** другите, които имат намерение да кривнат от правия път.Предлагам бащата на детето (без значение *** ли е или не) да се свърже с някой и да поръча шестте боклучета с инициали. Много са им 19 години живот - време е да мрът !!!
277
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Направо страх ме хваща!В тази държава винаги си невинен ако:си ***,депутат,полицай,митничар,общински представител,мутра,"бизнесмен" и тн.(мисля че разбрахте смисъла),но ако си обикновен човечец,работещ и плащащ данъци,изнемогващ от безумието в тази държава ще ти вменят вина за неща които дори не си извършил!Никога няма да забравя случай от Варна,в който момче разбива павилион и открадва вафли,шоколад и сокове на стойност 34лв и затова беше осъден ЕФЕКТИВНО на 1 год затвор!!!
276
3
 
37
 
! Отговори
Lyubo преди 13 години
Етноса няма значение. Престъпника си е престъпник независимо как се казва. Строгите закони имат смисъл само когато се прилагат. Ако тези келешчета се измъкнат сега, утре пак ще четем за тях и пак ще си чешем езиците по форумите.
275
1
 
37
 
! Отговори
Българин преди 13 години
О, да - сигурно ще стане както 298 е казал. Ще ги изкарат невинни, гнусните черни *** - нищо че момичето (в някои сайтове има и снимки) е малтретирано и бито !!! Утре могат да кажат, че Бъалгарското момиче е изнасилило шестимата *** и да осъдят него !!!!Призовавам бащата на това девойче, ако е мъж а не л.йнар, сам да въздаде справедливост !!! Поне тарторът да хване - ако не след пускането - след месец или година - и да го убие !!!
274
1
 
4
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ПЕТИМА СТУДЕНТИ СЕ ПОТРОШИХА С АВТОМОБИЛ КРАИ СТЕЖЕРОВО ПЛЕВЕНСКО....120 КМ В ЧАС....ЕДНО МОМИЧЕ Е ПОЧИНАЛО....УДАРИЛИ СА СЕ В РЕМАРКЕТО НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ...
273
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да, по цял свят публикуват снимките, а тук пресата прикрива престъпницитеда бяха ги показали поне, че да спрат спекулациите дали били *** или не - може да са и българия на-вероятно!!!
272
1
 
0
 
! Отговори
lomski преди 13 години
bravo sofianec,mnogo dobre go kaza,napylno si prav,.....