Мъж простреля рецидивист, крадял от дома му

Пишман обирджията е с разкъсан черен дроб. Опериран е
Обновена: 10 дек 2010 16:47 | 10 дек 2010 16:45,
307
Мъж простреля рецидивист, крадял от дома му
Снимка: Булфото

Рецидивист е бил прострелян, докато крадял в дома на ботевградчанин, съобщи МВР.

Минути след 2,00 часа тази нощ мъж от Ботевград съобщил в полицията, че докато спял в къщата си, чул подозрителен шум от мазето. Слязъл да провери какво става и видял силует на мъж, който тършувал в едно от помещенията.

Собственикът се върнал, взел законно притежавания си пистолет, но когато отново слязъл, крадецът го пресрещнал и замахнал с брадва, но уцелил стената.

Мъжът стрелял два пъти, но престъпникът успял да избяга.

Полицаите започнали работа по случая, когато на телефон 112 жена съобщила за ранен младеж на ул. “Мадара”.

Пристигналите полицейски служители установили, че това е П. С. (27 г.), регистриран за кражби и грабежи, осъждан многократно.

МВР служителите транспортирали ранения в ботевградската болница, а в хода на разследването е установено, че именно той е проникнал в чуждия дом.

При огледа на къщата, която П. С. опитал да претършува, е открит сак, натъпкан с вещи и туба с ракия, приготвени за изнасяне.

По-късно крадецът е транспортиран в Окръжна болница в София с разкъсан черен дроб, където е опериран.

По информация на лекарския екип няма опасност за живота му.

По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: рецидивист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
2
 
6
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
продължение:другарите така наречени "турци" смятат, че ще пре*бат българите и ще цъфнат и ще вържат, без да си дават сметка кои мръсни коп*елета ги прецакаха и как същите *** нахлузиха ярема на Блгари и Б-ри с мюсулманско самознанаие - същите които развъдиха *** и които обрекоха тоя народ на мизерия и геноцид, при нас е зле - всички умни и и нтелигентни и не чак толокова емигрират кеъм ЕС и САщ, другите остават роби на дерибеите тук, а при тях след като ги докарат до просешка тояга-т
211
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Било е самоотбрана и трябва да го оправдаят човека! Как така крадецът ще напада собственика с брадва, освен че го е обрал!
210
0
 
9
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
нещата май са ясни, както имаше и има емиграция от провинцията към София и от София къ белият свят така нисля, че тенденцията ще се затвърди, след 5-10 години максимум в бг ще останат само ромалята и нашите родители, това доказва, че сме вулви след като не сме ги избили до крак и не сме тръгнали по пътя на развитието, обречени сме, но си си го заслужават 99% от българите защото целувате *** на всеки ***, гадно ама факт, за *** ни съграждани от турски произход не искам да говоря -
209
0
 
2
 
! Отговори
Третият е... преди 13 години
...отложен, поради прием във Български ВУЗ-редовно обучение. И след това отпадна казармата. Доколкото бях на донаборна комисия, одобриха един колега от гимназията със седем диоптъра, т. е. годен за военна служба. Така, че тва с недъгавите в казармите го забрави. Интересно ми е мнението ти за прекия ти началник в казармата и реалния живот. Дали първия ти вариант отговаря за него?
208
1
 
7
 
! Отговори
до 213 преди 13 години
Виж сега истина е че на древните римляни са им давали безплатно хляб, вино, зрелища, римските плебеи са получавали безплати жилища, само заради това , че са римляни-явно от тогава сте свекнали всичко да ви е безплатно. така, че ако е истина , че ромите сте наследници на римската империя, що не си ходите в Рим да си възтановите империята. хайде приятен път, чаос, вървете си всички в Рим!
207
2
 
7
 
! Отговори
може и да си прав преди 13 години
*** език спада към романската езикова група и много си прилича по звучене с италианския,испанския и др. Напр.*** казват "со керес",испанците "ке киерес ,que quieres",разбира се двете думи са с различно значение,но са близки по звучене.
206
0
 
2
 
! Отговори
РомаРап преди 13 години
Хахаха, майтапчия!!!
205
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Няма такива в БГ!! Тук адвокати/съдии се надпреварват кой по-напред ще освободи истинския престъпник и съответно да си вземе "келепира"!! Горко му на човечеца, че се е защитил и си е потърсил правата със ЗАКОННО притежаваното оръжие! По-лесно щеше да му е ако беше незаконно...
204
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
SPQR Senatus Populusque Romanus= Ромите са потомци на римляните. След като варварите в края на 5-ти век разбиват Римскита(Ромската) империя, римляните(ромите) започват да се скитат немили-недраги, мразени из цяла европа. Варварите никога няма да простят на римляните(ромите), че римляните(ромите) са имали империя и са владяли варварските племена. И днес в ромския език има остатъчни думи от езика на древните римляни(роми). Един ден Ромската(Римската ) империя ще бъде възстановена, и Римските (Ромските) легиони ще завладеят пак света- в името на Римския(Ромския)(romanus senatus) сенат и Римския(Ромския) (Populusque Romanus) народ! Да живее сенатът и народът на Рома(Рим) =!SPQR Senatus Populusque Romanus
203
0
 
2
 
! Отговори
Шиш преди 13 години
Еха, браво - да се гласува веднага!
202
0
 
2
 
! Отговори
bg преди 13 години
do 207-napulno si prav,prodajnicite-rodootstupnici rabotat v polza na globalistkite nacitsko-cionistki sili.I oshte neshto:na mladite bulgari im vikat "tineidjuri",a na mladite *** im vikat"mladeji".Zabeljazal li si?
201
0
 
3
 
! Отговори
poohy преди 13 години
до 203 - почети малко книжки и ще разбереш и ти разликата - имам предвид научни, а не популярно четиво.
200
0
 
10
 
! Отговори
стг преди 13 години
няма такова име "ром" дори самите *** не го харесват те си се наричат ***, роми няма и никога не е имало
199
0
 
3
 
! Отговори
bg преди 13 години
BHK 4e obvini sobstvenika na kushtata 4e izvrushva Holokost s/u ***(romi,po amerikano-cionistki).
198
0
 
10
 
! Отговори
poohy преди 13 години
Няколко пъти прочетох материала и не - не намерих думичката ***. Медиите много се пазят да я използват, но за сметка на това винаги използват думата българин задължително съпроводена с образ на ***. Така в съзнанието на европееца вече е запечатано знанието, че българинът е крадлив и мнооого ***.
197
0
 
3
 
! Отговори
bg преди 13 години
BHK v momenta e nastruhnal ot 4udovishtnoto prestuplenie.
196
0
 
3
 
! Отговори
bg преди 13 години
do 198-nishto 4udno "amerikancite"da sa uprajnili natisk v/u bulgarskite marionetki da vuvedat novija zakon.
195
0
 
13
 
! Отговори
СВЯТ преди 13 години
БРАВО НА СТРЕЛЕЦА .ЩЕМУ ТРЯБВА АДВОКАТ ДАМУ ПОМОГНЕМ ГОСПОДА ..БЪЛГАРИ ..ДАЛИ ЩЕСЕ НАМЕРЯТ АДВОКАТИ ДОБРОВОЛЦИ КОИТО СА ИСТИНСКИ...БЪЛГАРИ..
194
4
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
Ти правиш ли изобщо разлика между *** и турчин?***,турчин,ром - само името е различно но става дума за едни и същи хора.
193
0
 
14
 
! Отговори
НОВ ЗАКОН-ВЕДНАГА преди 13 години
Днес гледах предаване, което третираше въпроса с поразиите, които вършат мечките в България.От дискусията стана ясно, че имаме свръх популация на мечки, изгладнели са и вече отстрелът им ще бъде разрешен за да стигне храната. Така, че съвсем логично възниква въпроса с бройката, престъпността и мега популацията на мангалята по градове, села и паланки. Ловците и другите с оръжие да имат право по собствена преценка и усмотрение да определят бройката на "кюнците" в общината си по местоживеене.