Син алкохолик докара до самоубийство баща си

69-годишен скочи във водите на Стряма заради неспирни скандали
Обновена: 15 дек 2010 14:48 | 14 дек 2010 13:26,
80
Син алкохолик докара до самоубийство баща си
Снимка: БГНЕС

69-годишен мъж от карловското село Войнягово сложи край на живота си, след като скочи в ледените води на река Стряма.

Стоян Делевски е взел крайното решение заради непрестанните скандали и побоища в дома си, съобщи кметът на Войнягово Петко Пръмов.

След като 37-годишният син на Делевски – Димитър, излязъл от казармата, започнал да употребява алкохол и станал крайно агресивен.

Според съседи той редовно пребивал баща си, не работел и непрестанно му искал пари. Родителят изпаднал в депресия от непрестанните скандали. В основата на пререканията било искане на пари, тъй като младият мъж не работел.

“Многократно съм ходил в дома на Делевски и съм молил семейството да подаде сигнал до различни институции, но те отказваха, тъй като ги беше срам от ситуацията, в която са изпаднали”, обясни пред кореспондента на Dnes.bg кметът на селото.

Директорът на РУП-Карлово Иван Донев бе категоричен, че станалото не е нещастен случай, а е самоубийство.

Ден преди да се хвърли в ледените води на река Стряма, Стоян Делевски е споделил със съседите си, че не издържа на постоянния терор и побоища и скоро ще сложи край на живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: река Стряма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
8
 
! Отговори
ШИЗО преди 13 години
кво ви .бе кой с кой и докога живял????тия мръсни пияници нямат чет,тяхната верица!!!
34
3
 
4
 
! Отговори
ШИЗО преди 13 години
кво ви .бе кой с кой и докога живял????тия мръсни пияници нямат чет,тяхната верица!!!
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така като те чета си на около 50.Не ти давам акъл.А грешки всеки прави и аз и ти.По принцип всичко е до образование и среда на живот.живеем в свят с правила.Нито това ще е първия нито ще бъде последния такъв случай.Вярно е ,че има 70 годишни мрънкащи деспоти,но сме 21 век вече.Тези закостеняли правила на общуване се оборват вече от 18 годишна възраст,че и от по-рано.Какво остава за мъж на 37 да не може да вземе решение на даден проблем?На запад на 18 се изнасят от бащиния дом.Това ни чака и тук!
32
9
 
15
 
! Отговори
Mr. Truth преди 13 години
Преди време, по едно от предаванията на Мартин Карбовски(много-уважаван от мен журналист и НАРОДОПСИХОЛОГ до известна степен), коментатора накрая каза, че нацията ни е закърмена с 'ТОВА' - цял живот да сме спокойни и да се подпираме на някого защото от малки децата тук знаят, че винаги могат да идат и да се наядат и наспят на мама и тате в мазето където вечно стоят и ги очакват туршии и компоти. Ето за това ще ги има тия истории по нашите земи. ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ!!!
31
4
 
4
 
! Отговори
?????? преди 13 години
Ти на мен акъл недей да даваш, а се слез на земята и погледни с други очи, върху проблемите на заобикалящите ти, дори в незначителните неща, че има много грешки да правиш, дано, докато грешиш да не нараняваш по пътя си невинни и непознати за теб хора! И още по - лошо, дано да не са близките ти, че, тогава още повече боли!
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 30А диваците като теб дето са виждали казарма само на филм и то ако има ток там в това село дето си ти никога няма да могат да разберат значението на ходенето в казарма.Има много хора в немотията,които не правят така.И нищо ,че са бедни не са *** като теб.Е да не на всички ни е даде бизнес в ръцете или парички за да го започнем като на теб!
29
17
 
4
 
! Отговори
?????? преди 13 години
В определена възраст възрастните не знаят какво искат, колкото повече правиш за тях, толкова повече ти намират косури и вечно се чувстват пренебрегнати,мърморят, като изобщо не се усещат в каква тежест са на младите да търпят всичко това.Младите някой път не могат да си разрешат техните си проблеми, заради вниманието, което отделят към тях. Лошо. Не му е лесно на този младеж, но къде са роднините и близките на този младеж?
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
70 годишна ти е математиката на тебе!Преди 20 години е бил на 50 човека и тогава е пратил сина си войник!После го е научил да му дава пари след казармата и край!Ловил му е рибата цял живот а не го е научил да си я хваща сам е това е!
27
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама чакайте сега на 37 години мъж а и в казарма бил,това си е изграден характер.Не пише имал ли е брат или сестра.но грешката си е и на бащата.Така го е научил така му се е върнало
26
15
 
3
 
! Отговори
?????? преди 13 години
За всичките, тези години, след, като вижда, че сина му върви, надолу към бездната и деградира, значи има проблем. Няма работа основен и болен проблем за всеки здрав прав младеж. Живее с 70 годишен и това не е лесно вечно да му мърмори и да му се бърка в живота. Защо не му помогне баща му или там някой роднина, значи има нещо, което не е така, толкова години да не започне работа? По- вероятно баща му да не може да си намери работа, отколкото 37 годишния не е точно, така, както изглежда отстрани!
25
8
 
9
 
! Отговори
az преди 13 години
Явно и ти си от готованците, които ги мързи и чакат някой да им дава пари!нещастници мързеливи!!!!!!!!!!!Ама така сте научени!
24
3
 
47
 
! Отговори
ДА преди 13 години
Грях е да вдигнеш ръка на родител.А как ли се е радвал бащата като му се е родил сина-наследник
23
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе точно така са си нещата.Едно е да не можеш да си купиш жилище щото са ти ниски доходите и затова да си принуден да живееш при родителите си.Съвсем друго е ти 19 години от най-силните ти да не работиш нищо и да искаш пари от баща си.Пак доста е изтърпял този баща мир на праха му!
22
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долен *** е този 37 годишен млад мъж.
21
3
 
12
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Сам ли е скочил или сина му го е бутнал?
20
10
 
14
 
! Отговори
?????? преди 13 години
Това хората, докато не ви се случи нещо подобно вас не можете да разберете положение в което другия човек е изпаднал. Що за хора сте? Много лесно е да кажеш да копае да строи да работи....Много лесно е да кажеш, тази никой не я карал да проституира що го прави..... или, тази, защо не работи, защото я мързи или него го мързи да гледа, какво остава да работи. И такива, колкото щеш. Съвсем не стоят нещата, така, както изглеждат отстрани!
19
5
 
9
 
! Отговори
Ме преди 13 години
За какво да го съдят??? Да влезне в панделата и цял живот да го хрантутим ли?
18
15
 
1
 
! Отговори
пръдня преди 13 години
ке си тръцнем ке се насерем
17
3
 
2
 
! Отговори
БТК преди 13 години
Етаналчо,то такива нема!Сега остана и "бащата" на сините да се .....
16
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе нека си пие, ама нека си изкарва сам парите.Баща му е длъжен да го издържа до 18 години.После щом иска да не работи, но пари не е трябвало да му дава.Е от там е тръгнало.Този ако няма и 1 ден трудов стаж не знае цената на парите.Той бащата го е научил да му дава ,а после олеле!Дърт пергиш на 37 станал и още иска от баща си.Че то има хора дядовци стават на 37 вече.