Мъж пострада в меле в Студентски град на Бъдни вечер

Няма ранени от пиратки през нощта
Обновена: 25 дек 2010 14:07 | 25 дек 2010 09:12,
101
Мъж пострада в меле в Студентски град на Бъдни вечер
Снимка: БГНЕС

В нощта на Бъдни вечер в Спешното приемно отделение на Пирогов не са постъпвали пострадали от пиратки. Това съобщиха дежурните травматолози от екипа на д-р Благой Захаринов.

В кабинета обаче е потърсил помощ 33-годишният Г.Д. с наранявания на дясната ръка. Той е пострадал при масов бой в Студентски град. След медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Инцидентът е станал тази сутрин около 5.00 часа след спречкване между две групи, празнуващи в нощното заведение. Когато започнали да се бият, се наложило охраната на заведението да ги изведе навън. Тогава един от охранителите пострадал.

За случилото се полицията е била информирана, след като мъжът бил откаран в болницата. До този момент няма задържани.

Няма пациенти с алкохолна интоксикация пред последната нощ. В Клиниката по токсикология е приет 44-годишен клошар. Мъжът се надишал с пушечни газове при пожар в изоставена постройка на ул. "Зайчар", съобщи дежурният нощен токсиколог д-р Иван Маринов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Любо преди 13 години
Абе куха лейке такава..... как според теб ще се построят ВУЗ-ове във всеки град ? И айде стига сме се залъгвали, че провинциалистите все са ви виновни.... все едно ВИЕ "СОФИЯНЦИ" не сте хора, а някаква висша форма на живот която никога, никъде и по никакъв повод не съсдава проблеми, не се биете.....абе въобще сте света вода ненапита.... НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ОТ КЪДЕ Е - ВАЖНО Е КОЛКО Е НАБРЪЧКАНО СИВОТО МУ В ГЛАВАТА...... !!!
81
0
 
1
 
! Отговори
Elena преди 13 години
KRAINO VREME E STUDENSKIA GRAD DA GO PREMAXNAT I VSICHKI PROVINZIALISTI DA SI SLEDVAT PO MESTNITE UNIVERSITETI A NE DA SAZDAVAT NAI RAZLICHNI PROBLEMI!!!
80
0
 
7
 
! Отговори
mikele преди 13 години
Естествено, че не са виновни студентите в Студентски град, виновни са марсианците и Костов.
79
0
 
3
 
! Отговори
болярин преди 13 години
MoDz, хайде бе ти ходил ли си някога в Студенски град за да видиш колко е ниско нивото на живеещите там. Масово са дрогирани и пияни, а момичетата се продават на мастити бизнесмени. Тук в Търново повечето от студентите са на същот ниво. Това, че има изключения като мен не означава, че масово не са такива.
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината е, че в университетите не се научават кой знае колко нови неща, в сравнение с гимназията. Най-много да се надграждат. Тези неща, които се учат в повечето университети можеш да ги научиш като прочетеш няколко книги в съответната област. На практика излиза, че в университета учим неща, повечето от които никога няма да ни трябват в практиката, само и само да вземем заветната диплома, която спомага при намирането на хубава работа.
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като са толкова бедни горкичките от Студентски град как имат пари за кокаин, хероин, алкохол и компаньонки? Да не говорим, че студентките пък получават добро заплащане за сексуалните си услуги към разни мутри и бизнесмени.
76
1
 
3
 
! Отговори
Pomorie do Burgas преди 13 години
***! Иска ви се да имате минало като нашето, обаче вие нямате история и сте просто един индустриален град, с население, сбирано от цяла България за да работи в Нефтохим. Стои си в панелката в гето Меден рудник и гледаи олущените стени на другите панелки.
75
1
 
2
 
! Отговори
sofokal преди 13 години
neznam dali ima po golemi selenduri ot mestnite
74
1
 
4
 
! Отговори
Гол Авода преди 13 години
Това са били футболисти от спиртен клуб Левски.Те там играят най-силните си мачове...
73
1
 
9
 
! Отговори
Виж истината! преди 13 години
Никой ли не вижда основното в тази информация?Никъде не се казва,че са се сбили студенти.Изводът е,че в Студентския град продължават да се влачат всякакви ***,за да"разпускат"и да вилнеят.Който трябва да вземе мерки,изглежда продължава да си пита ушите!Няколко поколения българи строиха това Студентско градче,за да живее там част от цвета на българската младеж -и по-точно онези от тях,които не могат да си позволят да плащат свободен наем.Те са ощетените днес, там е вертеп,за да печелят други!
72
3
 
5
 
! Отговори
ROMSKI преди 13 години
до 79 Пич, напълно си прав, че много селяния е останала в нашата Столица, я виж - получил си 4 минуса до сега 18:24, сигурно, като потвърждение и аз ще получа много!
71
1
 
5
 
! Отговори
Зелен лимон преди 13 години
Ей, вие с цитатите, май не сте разбрали, че сме 21 век? А се поровете в Записките да видите пише ли нещо за Студентски град, щом оттам черпите знанието си за Софийско!
70
4
 
0
 
! Отговори
mila преди 13 години
ko ma interesuva ve,az nali neska si napraih 120kinta za dva 4asa,mi tuka ima dalavera,toi i moia mi vika she praim sha struvame tuka she rabotime,tuka e zlatna mina
69
2
 
2
 
! Отговори
mo4opo4o преди 13 години
verni priqteli na vseki ot koito ima faida...t.nar. predateli
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Късно вечерта, когато бяхме слезли вече в друга една река, случайно излязоха напредя ни трима души българи, с бели полушопски дрехи, каквито не носят в Тракия. Техните плетени коси, големите им калпаци, които имаха форма на маматарки гъби, не ни обещаваха никакво добро и не вдъхваха доверие, понеже ни напомняха софийските и орханийски шопи, верни приятели на турците.
67
3
 
3
 
! Отговори
Записките преди 13 години
За много неща ние ги запитвахме, но тия не бяха в състояние да ни отговорят, едно, по своята дебела простота, а друго, от шопски инат може би. На въпрос, колко часа има до Тетевен, тия подигнаха рамене и отговориха, че не знаят какво ще да каже час.- Ние сме хора кърджии, кой ти знае от такива работи - говореха тия.- С такива *** ще имаме работа оттук нататък - забележи Бенковски. - Няма вече тракийците.
66
6
 
13
 
! Отговори
УПРАВИТЕЛЯ преди 13 години
Явно още селяци са останали в София по празниците щом пак са се били в Студентския, маа мю дейбиш? ! Па яки кратуни имат щом само ръцете са им пострадали, йе-е-е!
65
0
 
16
 
! Отговори
Helzo преди 13 години
Чалгарска му работа.... само при тях има такива случаи
64
1
 
5
 
! Отговори
4 РЕВ.ОКРЪГ преди 13 години
С ТАКИВИ *** ЩЕ ИМАМЕ РАБОТА ОТТУК НАТАТЪК КАЗА БЕНКОВСКИ,И ПРОДЪЛЖИ ЕЕЕХ НЯМА ГИ ВЕ4Е ТРАКИЙЦИТЕ.....
63
0
 
3
 
! Отговори
? преди 13 години
В Тракия много отдавна не живеят траки,а тракийци-нещо бъркаш понятията. А около София са си шопи.И едните и другите са българи,спрете с заяжданията!