Постоянен арест за двете жени, обвинени в сводничество

Издирваният съучастник сам се предал на полицията
Обновена: 22 яну 2011 11:41 | 22 яну 2011 11:41,
26
Постоянен арест за двете жени,  обвинени в сводничество
Снимка: Булфото

Най-тежката мярка „задържане под стража” наложи Районният съд в Пловдив на 20-годишната Анна Златанова и 22 годишната Теодора Хубенова от Чирпан.

Двете момичета са обвинени в склоняване към проституция, трафик на хора и отвличане на 23- годишната Величка Стоянова от Гоце Делчев.

На заседанието на съда, продължило повече от пет часа, стана ясно, че в края на декември Величка се запознала с Теодора, която я поканила да й гостува в Чирпан.

Теодора съобщила на гостенката си, че й е намерила работа в Пловдив. Така Величка повече от 20 дни била затворена насила в апартамент на улица „Скопие” и принуждавана да проституира.

Момичето успяло на 17 януари да се добере до телефон и се обадило на майка си.

Още по темата

При акция полицията намери отвлечената и арестува чирпанлийките.

За издирване беше обявен 36-годишният Тихомир Иванов от град Първомай.

Според разследването той е съучастник на момичетата. В неговия магазин, по думите на Теодора, Величка е трябвало да започне работа.

Тихомир се предаде доброволно, като сам дойде в съда и даде показания. Той заяви, че е научил от медиите, че е обявен за общодържавно издирване, че не познава добре чирпанлийките и че не е участвал в престъпната схема.

Предстои на Тихомир Иванов, който също беше задържан, да бъдат повдигнати обвинения,  казаха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Чирпансводничество
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
qki преди 12 години
Вече си платиха и са си по домовете.Ако на това му казват правосъдие...Оказва се за сетен път,че имаш ли пари си недосегаем от закона.
26
0
 
2
 
! Отговори
25, лошо преди 13 години
Съжалявам за неуместния коментар. Моля да бъде изтрит заради пострадалата.
25
0
 
2
 
! Отговори
лошо преди 13 години
Има само един по-лош вариант: това да се случи вкъщи, семейството да е в същото състояние в другата стая или изгонено и "упоено" някъде и "сводниците" да бъдат обичайните заподозрени. И накрая да чуеш: "Какво още искаш да ти се случи със здравето?". Това го правят и по-възрастни жени.
24
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
ами добричките сводници тях кога бе господин ЦВЕТАНОВ или те си плащат а тия не са си платили никнат като гъби в квартал мангалия а със тях и наркотиците като дъвките на пазара залят е пазара вече се е наводнил голям потоп голямо нещо а все ги хващате
23
2
 
3
 
! Отговори
tt преди 13 години
na tezi dvete po edin k.r kolkoto na ponito v zooparka.da gi izkormi i prati na onq svqt.
22
0
 
7
 
! Отговори
МВР преди 13 години
,,НЕ ПОЗНАВАЛ ДОБРЕ ЧИРПАНЛИЙКИТЕ'' - ТИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА МАИКА СИ......
21
4
 
7
 
! Отговори
972 преди 13 години
pliuete GERB ama metodite na GERB vzeha da davat rezultati .koi e zasegnat ot GERB 1) bsp 2)rzs i traktora 3)sds-dsb koito iskat da se dokopat do vlast zakopavaiki gerb 4)kriminalite na vsi4ki niva. DA DADE B-G GERB DA UPRAVLJVAT DALGO,4E DA PRO4ISTJT STRANATA OT POLITI4ESKI I KRIMINALNIO PRESTAPNICI.
20
2
 
2
 
! Отговори
василенка ут хаскуву преди 13 години
Идвам утваръм тъс страницъ , нъправу слочайнуст!!!! Ила тамкъна дету си бяфме милу мое , тукъна е ногу тродну дъ флинъм - зъкъко и яс незнъм ?!?!?!?
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
13добавен от: майтап,Дори неподозираш какви *** има..Още по времето на Т.Живков имаше такива момичета. Отвращавал съм се като съм виждал какви *** са..
18
5
 
2
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
Po povot na PURVOMAY -tva idin grat ut selski tip i tam ku 4uiti KAG GUVORAD::--Tva e idin utvraTItelin dealegt..Idvam gi razbirash kagvo ti kazvat: Silinduri,ta silinduri--Tos Tihumir-As ma naviava na osnovania da misla 4i e PIZEVENG...Purvom.Mi bizniz partniori idvam im razbiram dialegtat..
17
2
 
9
 
! Отговори
M.G. преди 13 години
TEZI NE SA SI PLATILI NA KOGOTO TRABVA.
16
0
 
17
 
! Отговори
GLEN преди 13 години
A защо вместо пари за съдии,прокурори,адвокати,храна в затвора и т.н. ,които пари,дефакто ги даваме НИЕ,данъкоплатците, тия *** да се дават на родителите на пострадалите !!
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СВОДНИКА ДАНЕСЕ ПРАВИ НА ВОДА НЕНАПИТА , САМ СЕ БИЛ ПРЕДАЛ ,ЗАЩО НЕКАЗАХА МОЕТО ИМЕ ААААААА, МИРИШЕ МНОГО РАБОТАТА ЯКО
14
21
 
5
 
! Отговори
роно2 преди 13 години
20 дена не е успела да избега и си е чукала нали повервах тая работа мирише яко - били са тройка и тия 2те са я изпържили
13
5
 
17
 
! Отговори
майтап преди 13 години
Интересно е как 20 годишни момичета могат да склоняват към проституция,кох ли ще повярва,то и децата вече знаят че си имат закрила от сводник който не е кой да е ..не не някакви момиченца...направо е много смешно,възможое те самите да са ***...:)))
12
1
 
5
 
! Отговори
нанси преди 13 години
това е равностоино на изнасилване.така до 11- ами ако им хареса?
11
0
 
23
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
За тия двете Сливен, за по десетина години , и краставиците нарезани.
10
0
 
26
 
! Отговори
сливналия преди 13 години
Ще им се радват сега лесбийките в нашия затвор на тез двечките.
9
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-тъжно е това, че момичето е било подмамено, като са разбрали,че търси работа - не е търсила начин да мързелува и да използва някого, искала е да работи. В безработицата всяко *** може да подлъже наивна девойка. Ако работа за млади хора се намираше чрез бюрата по труда, поне някои нещастия от този род нямаше да се случват.
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЩО ЗА МОМИЧЕТА СА ДНЕШНИТЕ , КОЙ *** ЩЕВЕ ВЗЕМЕ ЗА СЪПРУГИ ,КУХИ *** , ТАКАЛИ НЯМА РАБОТА ЗА ВАС АМИ ОТВЛИЧАНИЯ ЩЕ ПРАВИТЕ , ПОЛЕЖЕТЕ МАЛКО В КИЛИЯТА ТАДАВИ ДОЙДЕ УМЪТ ,СЪСИПВАТИ СИ КАРИЕРАТА, АС СЪМ ЖЕНА ИНЕМОГА ДАГО ВЪСПРИЕМА , ИМА ПОЦЕННИ НЕЩА С КОИТО МОЖЕ ДАСЕ ЗАНИМАВАТЕ , АВИЕ С РЕКЕТ ,ЩО ЗА МЛАДЕЖ