Крими нощ в Пловдив

Серия грабежи държа полицията на крак
6 фев 2011 15:56,
34
Крими нощ в Пловдив
Снимка: Булфото

Двама асеновградски младежи са в ареста за 24 часа. Те са били заловени след извършен въоражен грабеж над 19-годишна пловдивчанка.

Минути след полунощ в жилищен район Тракия, близо до бензиностанция, маскиран мъж с пистолет нападнал момичето и отнел чантата му. В нея имало лични документи, дребни вещи и мобиилен телефон.

След нападението мъжът се качил в чакащ го наблизо автомобил и избягал.

Малко по- късно в Асеновград били заловени младежите (на 19 и 23 години). В колата им било открита чантат на девойката.

Друг пловдвчанин е със счупен крак след нападение от непознат. В събота в Първо РУП бил получен сигнал, че около 4,30 през нощта в квартал Кючук Париж 27-годишен мъж е бил пребит. Отнети са му мобилния телефон, часовника, якето и личната карта.

Обрана е и луксозна вила в пловдивското село Марково. Картини на Златю Бояджиев са били откраднати оттам след влзане с взлом, съобщават от полицията.

Бил е демонтиран прозорец на тераса на втория етаж. Откраднатите картините са „Мелник- Сватба”, „Църковен ритуал”, „Златю и братовчеда Златю”. Според експерти платната са изключително скъпи и ценни.

Също през нощта е извършена и кражба от златарско ателие в Пловдив, след като ключовете за него са били откраднати от жилище в същия град. В ателието на улица „Отец Паисий” от металната каса са били задигнати около 900 грама златни накити.

Малко преди това крадци са влязли с взлом в апартамент на улица „Кукиш”, откъдето са взели ключовете за ограбеното ателие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
намръщен преди 13 години
Не виждам още нещо. Двама нападатели са нахлули в бордей на ул"Джебел" вСтолипиново и след като един от 6-мата там отказал да легне бил прострелянсмъртоносно. Един *** по-малко
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е всичко сте изредили заедно, ама първите неща е ясно, че са кокошкарски, за съжаление никой не е застрахован от такива отчаяни субекти да си пострада- по време на криза особено, последните деяния, те са са предварително набелязани от професионалисти - такива неща си стават по план.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Улицата е "Кукуш", не "Кукиш". Относно статията - нищо ново, за съжаление в последно време в Пловдив има бум на подобни престъпления.
27
0
 
2
 
! Отговори
Бабушка преди 13 години
Първо се научете да пишете правилно, все пак това е ежедневник. В статията има 5 грешки, недопустимо е.
26
0
 
3
 
! Отговори
anonim 42 преди 13 години
ami az da vi kaja che nishto nese ochakva drugo v bg osven krajbi,obiri,obistva i taka natatak zashtoto mnogo hora se skitat bezdomni po ulicite i njama ot kade da vzemat edno parche hljab i zatova che se prinojdavat da oberat i li neshto drugo za da ocelejat v bg sabirat bezdomni kucheta i pomoshti za tjah ami zashto ne vkarat zakoni za bezdomnite da im dadat pokrivi i pomoshti za da oceljavat kakto e v drugite evropeiski darjavi
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
въоражен;мобиилен;В колата им било открита чантат на девойката.;пловдвчанин;Първо РУП;влзане;влязли;КукишИ това само на първо четене
24
0
 
6
 
! Отговори
СТОЯН преди 13 години
да бяха казали на кой е вилата в Марково,сигурен съм че е честен бизнесмен,затова си е купил и картини от Златю Бояджиев.
23
0
 
3
 
! Отговори
kleopatra преди 13 години
Podobni krajbi stavat ejednevno vuv vseki edin grad.Taka, 4e edva li nqkoi se e trognal ot novinata, sled kato nqmame i zakoni!A otnosno pravopisa na statiikata, po skoro bih q ozaglavila''OTKRIITE PRAVILNO ZAPISANITE DYMI''ne6to kato''OTKRIITE RAZLIKITE''ima6e nqkakva podobna igra mislq!
22
3
 
1
 
! Отговори
до номер 11 преди 13 години
кукуш вече от 100 години се казва Килкис и изобщо не е хубав град,а някакво тъпо село пълно с азиатски преселници,еквивалент на нашите ***,но поне са православни християни
21
0
 
17
 
! Отговори
spelling fail преди 13 години
е са били заловени след извършен въоражен грабеж - пише се въоръженВ нея имало лични документи, дребни вещи и мобиилен телефон. -пише се мобиленВ колата им било открита чантат на девойката. - билА открита чантатА ...В събота в Първо РУП - РПУ..Картини на Златю Бояджиев са били откраднати оттам след влзане с взлом, съобщават от полицията. -от там,влизаневлязли-влезлиОткраднатите картините са -тук без коментарА и случката с ателието не е грабеж...аман от некадърни и неграмотни журналисти..
20
1
 
13
 
! Отговори
minava6t преди 13 години
по Живково време нека те хванат в кражба милиционерите пък чакай да те пуснат след 24 часа.много ще имаш да чакаш...но докато чакаш ще си излежал поне 2-3 години в панделата...е ми при тая свободия не очаквайте да не се краде..и при никакви закони....
19
6
 
4
 
! Отговори
змея преди 13 години
Комунистите си набавят дърва за огрев,щото Бойко им резна кранчето и сега немат кинти .Оня нерез,Първанов,лично ги повел по сокаците,зер нали е парче авджия...че то какво ли друго и да прави,горкия,като с моя набор в панталона са на един акъл...?! А сега Анонимния,дето е на чат в тая т.нар. Медия,ще заръфа подире ми като луд каскета си,ша *** заръфа...Ама,нейсе,свикнали сме му,а и работата си е работа... Липсва ми само оня ***,СерГей,сигур се не е върнал от воаяжа в Европата...Уф,забра'их...
18
1
 
13
 
! Отговори
до "Българин&qu преди 13 години
"Това се получава, защото престъпниците, дори когато биват заловени, само ги регистрират и след 24 часа ги пускат, за да вършат нови престъпления." това го постваш на всеки две минути и във всяка новинаако имаш два грама мозък в главата и се образоваш поне малкос някой друг закон или правилник, може (по-скоро при теб е невъзможно), да проумееш в какво се състоят правомощията на правоохранителните и правораздавателните органи ...
17
0
 
18
 
! Отговори
Cool преди 13 години
Редактирайте текста,моля.Четем новина,все едно е преписана от второкласник.
16
0
 
27
 
! Отговори
Nick преди 13 години
Изключително неграмотно написана статия!
15
7
 
10
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Това се получава, защото престъпниците, дори когато биват заловени, само ги регистрират и след 24 часа ги пускат, за да вършат нови престъпления.Докато бандитизмът не бъде смазан с железен юмрук, нещата в тая държава няма да се оправят... но за тази цел ни трябват управници-мъжкари, управници-държавници, а не безгръбначни мекотели като Боко Кратуната и Цецо ***.
14
0
 
24
 
! Отговори
преди 13 години
Предлагам на авторката на статията, да започне да пише фейлетони.Голям смях става.
13
0
 
12
 
! Отговори
Борко преди 13 години
За сведение на автораbg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D0%BA%D1%83%D1%88До 1913 година Кукуш е голям български град, в който са родени много видни българи - революционерите Гоце Делчев и Тома Измирлиев, поетът Христо Смирненски, политикът Константин Станишев от големия кукушки род Станишеви, военният Петър Дървингов. От Кукуш е и революционерът македонист Димитър Влахов.Побратимени градове * Асеновград, България
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХАХАХАХАХХАХАХААААААААв апартамент на улица Кукиш - улицата е "КУКУШ"Те не знаят руски език.
11
0
 
13
 
! Отговори
Борко преди 13 години
Има ама не съвсем. Улица Кукиш - в превод от руски среден пръст. Драскача сам си го е показал, горкий само това заслужава.Еехх хубавия град Кукуш как са го преименували.