Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш

Таксиджията е издирен със системата за видеонаблюдение
28 мар 2011 18:14,
107
Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш
Снимка: Булфото

Таксиметров шофьор, задигнал лаптопа на клиентка, защото не получил бакшиш, е задържан от столични полицаи, съобщи СДВР.

След като слязла от таксито, клиентката – 50-годишна жена, установила, че част от багажа й липсва, но не била запомнила нито номера, нито марката на колата, но подала сигнал в полицията.

Шофьорът е задържан с помощта на служители от сектор „Видеонаблюдение” по един отличителен белег – счупена капачка на резервоара на колата.

В хода на разследването станало ясно, че след като не получил бакшиш, шофьорът се направил, че помага на клиентката за багажа, а всъщност умишлено свил лаптопа.

Първоначално 38-годишният мъж е задържан за 72 часа. След това с одобрено споразумение между него и прокуратурата му е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 5 месеца, допълват от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
16
 
! Отговори
какво ли ще е ? преди 13 години
наказанието, ако има освен "споразумение " и "целувка за съдията". Е..ти и държавата и правосъдието.Тоя бакшиш в затвор 3 години...
9
3
 
45
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 13 години
5 МЕСЕЦА ЗА ТОВА?? А ЗА ЙОСКО, А ЗА СТАВИЙСКИ, А ЗА ЦОНЕВ, А ЗА МАСЛАРОВА, А ЗА МАРГИНИТЕ, А ЗА МИТЬО ОЧИТЕ, А ЗА РУМЕН ПЕТКОВ? *** ПЕДЕРА*ТИЯТА! НЯЯЯМАА ТАКАВА ДЪРЖАВА! ЗА ТОВА КАЧЕСТВЕНИЯ МАТ'РИАЛ БЯГА!
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 8:Явно и фактът, че "Сигнализирахте за неуместен коментар" не ги бръсне особено. Тия линккове, когато и да съм ги натискал, никога не са давали резултат. А оня ден ми цензурираха коментара, щото бях написал "Ох котьооо" за една снимка.Интересна цензура и разбиране за морал и етика имат в днес.бг. Сега няма да се учудя и да ме баннат след тази моя наглост да ги критикувам....
7
3
 
70
 
! Отговори
Такси за 1 дудук преди 13 години
За съжаление 90% от бакшишите са изключително прости, злобни и ограничени индивиди, които са станали "таксиметрови шофьори" понеже навсякъде другаде са се провалили. Те са и причината за отрицателното мнение към професията, понеже са символ на наглост, безочие и на абсолютна липса на интелектуална и физическа хигиена...
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хихйхиихихихи
5
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
5 месеца са му малко на гадния *** !
4
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оо супер, ще се четат яки коментари сега
3
2
 
27
 
! Отговори
SirT преди 13 години
Не обождайте интелектуалната сила на нацията. Всички интелектуалци там са събрани и ни возят за нашето благо!
2
4
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
5 месеца затвор за такова нещо?А Йоско си се разхожда волно на свобода... *** и порносъдието дето има в тая порножава...
1
7
 
67
 
! Отговори
мразя бакшишите преди 13 години
Бакшишите са най-долните хора.Те са отайката на обществото.Мноо ги храня и ги ....нали разбирш мооомчееее.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe