Овчарка нахапа Нинова по гърба. Добре е

Червената депутатка е на инжекции против бяс
Обновена: 12 апр 2011 14:48 | 12 апр 2011 12:28,
511
Овчарка нахапа Нинова по гърба. Добре е
Корнелия Нинова. Снимка: архив Булфото

Немска овчарка нахапа народния представител от "Коалиция за България" и говорител на БСП Корнелия Нинова.

Домашният пес се нахвърлил върху нея, съборил я на земята и я захапал по гърба.

"Инцидентът стана в петък вечерта близо до бул. "Черни връх" в кв. "Хладилника" в София, заяви за Dnes.bg пострадалата Корнелия Нинова.

"Разминахме се на улицата с немската овчарка, която беше със собственика си. Кучето не изглеждаше агресивно и по нищо не предполагах, че ще ме нападне", каза още тя.

Секунди след като се разминали, огромният пес се нахвърлил върху нея. Изненаданата Нинова паднала на улицата, а кучето започнало да я ръфа по гърба пред погледа на собственика. В резултат на това тя има няколко рани по гърба.

Собственикът на овчарката успял да издърпа кучето от лежащата на улицата депутатка, след което избягал и я оставил в безпомощно състояние.

"Бягайки, той ме постави в много трудна ситуация. В суматохата не успях да видя лицето му и сега не мога да си потърся правата в съда", каза още говорителката на БСП.

Нинова допълни, че не може да съди Столичната община, тъй като кучето имало водач.

Раните й веднага били обработени в поликлиника, сега обаче народната представителка била на инжекции против бяс, които са задължителни при такива ухапвания.

"Ще се справя с травмите от инцидента, лекувам се в момента", каза Корнелия Нинова.

Тя е убедена, че подобни случаи са част от всекидневието на столичани.

Социалистката смята, че законодателно трябва да бъдат уредени правата на хората, претърпели нападение от кучета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
3
 
10
 
! Отговори
Орангутан преди 13 години
Мразя кучкарите и техните питомци.
436
1
 
12
 
! Отговори
куче преди 13 години
"Тя е убедена, че подобни случаи са част от всекидневието на столичани.Социалистката смята, че законодателно трябва да бъдат уредени правата на хората, претърпели нападение от кучета." представяте ли си тя се сетила нашата чак когато я ухапа а стотиците случаи които сме виждали на живо или по тв. малко и е трябваше и един бой да и хвърлят та да и дойде акъла
435
6
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
значи заради *** и изобщо тоя тип *** мат'ряла се влачи по кофите след бездомните песове иначе чукат минуси - оф тъпо племе и това е..
434
6
 
17
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
аз гледам котки, кучета имах мнооого отдавна, обаче като любител на животните винаги съм знаел, че немската овчарка е умно куче! за съжаление собственикът не е оставил животинката да свърши работата докрай :-)
433
2
 
0
 
! Отговори
контрадиверсант преди 13 години
Кучемраз не е болен, пише за пари. Мисията му е да злепостави тези които се опитват да кажат, че хуманизма е за хората а не за кучетата.
432
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ццц дано кученцето не се е отровило от тази змия
431
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кучемраз, от какво точно си болен? Имаш ли разрешение от лекуващия те психиатър за публични изяви?
430
12
 
5
 
! Отговори
кучемраз преди 13 години
В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***
429
1
 
3
 
! Отговори
postradalo dete преди 13 години
do 436 ....dano se sluchi tochno na teb..za men nikoi ne pisa !!!
428
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BOCE, Гледай да не те мерна докато слагаш подличко отрова някъде, че после *** ще те чете в криминалната хорника, *** комплексар...И на мен ми е писнало от *** като теб, които слагат всички под общ знаменател. Дай сега заради двама ухапани да отровим всички кучета вместо да измислим нещо по-интелигентно. Ама като не можем щото няма с кво да го измислим да тровим наред. *** и *** под път и над път
427
1
 
3
 
! Отговори
Sodomki преди 13 години
Kurnelija Ninova, Kurnelija Parvanova, Murgina, Emel Metem, , Maslarova, Maja( neznam kakva beshe po familija ), Miglena Kuneva...tova ne sa geni, samo kucheta moge da im nalitat !!!
426
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боже,защо такава злоба? Изненадана съм от реакциите на пишещите.Как бихте реагирали ако това се случи с вас?.
425
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хаха, *** плитката пропаганда, кой знае каква е била историята ама едва ли не кучето за малко да я излапа като вълка от червената шапчица пред очите на хладнокръвния и жесток стопанин, който даже избягал... всичко това два дни след *** идеи за нови мерку срещу собствениците на домашни любимци. не забравяйте, че кучетата и животните въобще са далеч по-миролюбиви от хората и особено от тези, населяващи милата ни родина.
424
2
 
7
 
! Отговори
BOCE преди 13 години
KUCHAKARI,DA SI ZNAETE, NA HORATA IM PISNA OT TAKIVA PESOVE KOITO SE UCHAT NA AGRESIA.POZNAVAM VECHE NIAKOLKO CHOVEKA POSTRADALI OT KUCHETA KOITO TURSIAT OTROVA.TOVA PRAVIAT I BLIZKITE IM. NA HORATA IM PISNA OT OBICHASHTI JIVOTNITE TN.N STOPANI. TEZI "STOPANI" SA S KOMPLERSKI ZA MALOCENNOST, BOLNI MOZUCI. ETO ZASHTO GLEDAT TAKUVA PESOVE. PONE S NESHTO DA NAPRAVIAT VPECHATLENIE, SKORO SHTE SE CHUE ZA REZULTATA KOLKO GADNI PESA SA OTROVENI. KATO OBSHTNATA NE MOJE, POSTRADALITE SHTE SE SPRAVIAT.
423
8
 
13
 
! Отговори
човек преди 13 години
До 432 и всички човекоподобниСрамувам се като чета "упражненията "ви по антикомунизъм.Освен да ви кажа ,че сте жалки злобари друго не мога.Вие сте ***,такава *** ,че се страхувам за бъдещето на България .Вие сте от онези "храбреци",които псуват и се заканват на *** ,но когато един *** нападне възрастен човек бягате като бълхи.Вие сте най -обикновени срахливци,скрити зад лесното-"анонимен"Изказвам съчувствие на нахапаната дама и всички хора пострадали от домашните "любимци"
422
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И кучетата не могат да в понасят тая злобна к....ка.
421
2
 
3
 
! Отговори
Detektiff преди 13 години
Preobladavashtata masa draskachi po-dolu sa izkufeli zloibari. Stava duma za postradal chovek. I kraino vreme e da stanete grajdani, a ne partiino zaslepeni podlogi.
420
4
 
20
 
! Отговори
тит преди 13 години
и богатите също плачат корнелкеее... с тези закони които сте натворили и обикновенните хора страдат и ги хапят тормозят и обират сега се сблъскваш и ти другарко рано или късно .....никъкво съжаление от никого към тая.единствено ме е яд че и масларовата не е била там
419
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
HAHAHAHA:) Pich koito i da si Evala :)))
418
1
 
14
 
! Отговори
erty преди 13 години
.......Т'ва кученце явно не е било гнусливо, ама сега ще отнесе няколко инжекции против бяс...:-)))