51-годишен мъж е задържан за убийството на Найден Станчев

Първоначалната версия беше, че убиецът е 20-годишен младеж
Обновена: 12 май 2011 14:55 | 12 май 2011 10:12,
41
51-годишен мъж е задържан за убийството на Найден Станчев
Снимка: Архив Булфото

Пиянско спречкване и обиди между задържания и бившия боксьор Найден Станчев са причината за убийството вчера на ул. „Добротич“, в „Красна поляна“ в столицата. Сигналът е подаден след 16 часа в полицията, съобщава МВР.
 
Найден Станчев и арестуваният запивали заедно с двама техни приятели в къща преди инцидента. 62-годишният мъж трябвало да плати наема си и двамата тръгнали към апартамента на хазаина му.

Там Станчев помолил другия мъж да се качи вместо него, за да предаде парите, защото нямал цялата сума. Щом 51-годишният мъж излязъл от блока на хазаина, бившият боксьор започнал да го обижда.

Това вбесило приятеля му и той извадил сгъваем нож и го намушкал. Минути след това раненият се свлякъл на земята. 62-годишният мъж е починал от прободна рана в лявата част на гърба.

Още по темата

Задържаният за убийството живее в района и е дългогодишен познат на жертвата. Няма криминални прояви до момента.

Столичните полицаи издирват свидетел – мъж, около 20-22 годишен, висок 165 см, с къса светла коса, облечен с дънки и спортно яке. Първоначално беше съобщено, че той е извършил престъплението. При проверка е установено, че действително в часа на убийството е имало такъв младеж в района.

51-годишният мъж е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Продължава издирването на свидетели на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Misho преди 12 години
Всеки си намира майстора рано или късно този е бил някaкав пиян заядлив дядка ..tova e dobaveno ot mm!? Ei glupak parvo procheti za uspexite koito e imal tozi chovek- boxiram se v Septemvri ot mnogo vreme i toi idvashe tam, gledashe bez da pravii komentari, beshe tolkova skromen.Karaxme go da ni razkazva za negovi uspexi, no toi si malcheshe,beshe tolkova skromen.A ti AMEBO si poredniat EVTIN FILOSOF koito govori taka zashtoto NE MOGESH DA BADESH KATO NEGO. Tipichniat iadosan KOMPLEKSAR...NK
37
0
 
0
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
Не, не съм! Просто ти изнасям факти ;)
36
1
 
7
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Кой пил, кой пял, кой мушкал.... Тоя отпред, оня другия и Жоро Вратарчето...Баси, така пишете, че успяхте да ме объркате централно, аз искам да чета новини, а не да решавам ребуси.
35
4
 
4
 
! Отговори
мм преди 12 години
Всеки си намира майстора рано или късно,този е бил някaкав пиян заядлив дядка ,които се срещат пот- път и над -път,който е лежал на някакви стари ларви на побойник от преди 30 години ,ама си е намерил майстора този път
34
1
 
0
 
! Отговори
до Веселин преди 12 години
Ти май си много напушен , а?
33
5
 
2
 
! Отговори
Веселин до Килъра преди 12 години
Най-големия тревоман който познавам е такава "супер хилка" ,че ако те хване ще подскачаш по ч метър от шутовете му ;)
32
0
 
8
 
! Отговори
БТК преди 12 години
другия мъж .... 51 годишния .... 62 годишния ...... няма такава статия!!!!
31
0
 
2
 
! Отговори
jbau преди 12 години
абе може ли да тече разследване и да се изнасят постоянно факти за него в медиите маи някой иска да трупа мвр точки пред избирателите със обикновени криминални случаи
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Работата много намирисва. Май МВР-то на ГЕРБ пак е оплело конците и не може да намери убиеца и пак прилага старата изпитана схема - някой роднина или приятел на убития се набеждава, че е убиеца и МВР-то на ГЕРБ се хвали - ето пак открихме убиеца.
29
1
 
7
 
! Отговори
вера преди 12 години
Ние се избиваме сами на улицата.Какво стана с нас ?Агресията като крайна форма на безсилието ,злобата и безверието ни обзе.
28
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Задържаният за убийството е платен човек на ГЕРБ, жертвал се за да вдигне рейтинга на МВР
27
2
 
5
 
! Отговори
yaro преди 12 години
и какво излезе сега-пак пиянска история-а вчера какви ли не криминални теории се развиваха.....
26
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
26 - Като гледаме и ти не знаеш езика, на който пишеш! Е! Разбира се това не е проблем да констатираш състоянието на другите със субективната си интелектуална недостатъчност:)
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
туки всеки е от Хорейшо нагоре !!нищо, че половината драскачи не знаят езика на който пишат
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KrImena ST ZAG - синоним на словосъчетанието "много оригиналдъ" :D
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
22, радвам се! Просто когато и да зачета тук, вечно е пълно с мрънкане и опаквания, безумни спорове и теории и си мислех "Абе ако вложите тая енергия в нещо градивно, може и да се оправят нещата." Но пък може изискванията да са им такива на хората ;)
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
21-Нашите животи са си добре, според нашите изисквания! Гледам, че ти имаш претенции така, че работи в посока да си оправиш живота:)
21
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да търсите конспирации по форумите, вземете вкарайте ред в собствените си животи, за да не търсите под следващата новина ПАК, кой ви е виновен за ддереджето, на което сте :)
20
5
 
11
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
"тия ако пафкаха трева вместо да се наливат с ракия ,никога нямаше да се стигне до там. "Да защото трвоманите са супер хилки и не могат да се бият
19
5
 
13
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Никой няма право да обижда ромите-бъдещото мнозинство в България след 15 години! :(((