Спипаха контрабандни цигари в склад на Борислав Гуцанов

"Нямам нищо общо", отсече областният лидер на БСП във Варна
Обновена: 22 май 2011 07:22 | 21 май 2011 22:07,
164
Спипаха контрабандни цигари в склад на Борислав Гуцанов
Снимка: архив Булфото

Микробус, превозващ незаконно 48 мастербокса с цигари, бе задържан по време на специализирана полицейска операция на МВР във Варна. Контрабандната стока е била скрита в тайник, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов пред "Фокус".

Полицаите стигнали до склад в Западна промишлена зона-Варна, който е собственост на „Транспортноспедиторска кантора“ ЕООД – Борислав Гуцанов. Там са открити още 510 мастербокса цигари.

Борислав Гуцанов е бивш председател на Общинския съвет във Варна. Той бе отстранен от поста, след като бе арестуван в началото на 2010 година в акция „Медузите”.

Операцията го уличи в неизгодни сделки и злоупотреби при покупката на автобуси втора употреба за общинска фирма "Градски транспорт”.

Още по темата

По-късно Гуцанов, който е член на Изпълнителното бюро на БСП и областен лидер, заяви, че акцията срещу него има политически привкус. Арестът му изкара на протест „червени” симпатизанти, които го защитиха публично.

Този склад е продаден от мен преди малко повече от 1 година. Нямам нищо общо със складовете, каза Борислав Гуцанов във връзка със спецоперацията тази вечер.

"Това, което е останало, е, че като управител на склада съм дал пълномощни да се подписват договори, така че моето име няма нищо общо със собствеността на склада. Освен това по никакъв начин нямам нищо общо със стоките в него", обясни Гуцанов.

Той посочи, че за пореден път някой се опитва да намеси името му. „Няма как моето име да има някакво участие в това. Дано да не е свързано нещо с предстоящите избори”, каза лидерът на БСП във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дотегна ни от тиа крадливи го..на!Не ме интересува ЦЦ дали е физкултурник,или завършил висша математика-въпроса е че подгони крадливите лай.а,а те все политически дела съзират!
157
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хихихихи! По БТВ току-що уведомиха, че има вече много магистрални банди и да не се спира през нощта:) Прословутият успех на Цвъцко потъна в забвение! Мръсни, долни лъжливи гербери!
156
4
 
5
 
! Отговори
срам преди 13 години
Срам за нас че се наричаме българи. Какъв народ сме-затова никой не ни иска никъде и то не само заради слабите ни управленци, а заради нашия манталитет. Наредили са се 10 платени драскачи и писателстват, ли писателстват-разсейвате вниманието, от истинските проблеми,а. Идват избори и трябва да се печелят и бебета вече са наясно че тук смърди на омаскаряване.
155
5
 
7
 
! Отговори
ЦЕКОО преди 13 години
Долу ЦВЕТАНОВ - ДОЛУ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!
154
0
 
15
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Гуцанов е областен лидер на БСП във Варна.Гуцанов е лицето на БСП и кмета във Варна....доста окаляно, меко казано...Но скоро в обзорното предаване в събота поставените журналисти на кмета го бяха поканили и там той се жалва от "несправедливаостта" към него и как ще съди България в Страсбург....Този корумпиран милионер...от БСП !Но така е във Варна - това е цялата вляст - в ръцете на БСП, наследничка на всичко "най - ценно" на БКП -то...Вижте го - добре го вижте , другаря Гуцанов с палат в морската градина, с прислуга, и всички екстри на богаташ....
153
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** си пазят гърба и спазват омерта в стила на най-добрите сицилиански традиции.Как така най-големите *** се прилепиха към тая партия,която преди 100 години се е борела за социална справедливост?Нямате срама,бе!
152
0
 
14
 
! Отговори
DeDe преди 13 години
Гуце , Гоце , се едни ***.
151
3
 
7
 
! Отговори
до 155 преди 13 години
ХАХАХА Сам се издаде, че не си от БСП. Първо, защото социалистите не се срамуват от другарите си, каквото и да са извършили и винаги ги защитават и, второ, защото социалист (комунист) никога не признава, дори с бой.....
150
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еха,Гуцито няма отказване и не знае,не чул,не видял!
149
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От такива другари ме е срам че съм от БСП
148
4
 
12
 
! Отговори
шопът преди 13 години
А чий е микробусът -тир,от къде е товарил цигарите? От камион,от друг склад,от Турция,от Гърция? Ако е от чужбина ,то къде е минал границата?
147
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ използват МВР като Бойко - Ипон:) Страх лозе пази! Гуцанов може и да стане кмет:) Кофти работа! Наесен ще видим дали ще проработи механизма!
146
14
 
10
 
! Отговори
Варненския преди 13 години
Евтино и изтъркано г-н Цветанов. На всички е ясно, че се опитвате да каляте един потенциален кандидат за кмет на Варна от БСП. Не, че Гуцанов е стока, ама нали ГЕРБ трябваше да е почтен и с нов морал в политиката? Защо падате толкова ниско?
145
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
150 - Сигурно си прав, че съм ***, но пък самочувствието ми се вдигна като прочетох поста ти и разбрах, че последното място не е мое:) Цветанов поне да ви даде други постове, че вече сте много еднообразни:) Не хващате дикиш:)
144
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как да повярваме на хора,които грабиха и палиха мандри,наложиха се на пазара и в икономиката,чрез своите ударни части-мутрите и после казват-нямаме нищо общо с това?
143
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много нескопосана ПР акция! Дори да не проверят, че складът е продаден! Лошо Цветанов! Много лошо! Гарантирам ти, че дори това няма да помогне на ГЕРБ!
142
6
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Всеки осъден престъпник е камък в градината на БСП... - така, че до Нова година, когато Гоце ще се запъти за Сирищник - не очаквайте ефективна присъда!...
141
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гуцанов източи милиони от Елитбанк и ги присвои в Корабната си фирма,сега и това.Браво Гуцанов,не се отказваш!
140
6
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
За да издаде ефективна присъда - българският съд /съдът на Гоце/ се нуждае от следните доказателства:- 5 минутен видеозапис на местопрестъплението с професионална видеокамера "Панасоник" от различни гледни точки.- 5 независими свидетелски показания на свидетели без роднинска връзка.Горните условия не са валидни, ако защитата е поверена на адвокат Марковски...
139
4
 
6
 
! Отговори
BSP преди 13 години
NIE NQMAME NI6TO OB6TO.TEZI PARI TRQBVAT ZA KOMPROMATI I DA PLA6TAME NA *** ZA IZBORITE.