Опитаха да свият Ауди и BMW на митрополит Николай

18-годишният мераклия е арестуван и пратен в ареста за 24 часа
24 май 2011 15:14,
146
Опитаха да свият Ауди и BMW на митрополит Николай
Луксозното Ауди на дядо Николай. Снимка: Булфото

Скандалнен опит за кражба беше направен в двора на Пловдивската митрополия.

Пред сградата, в която се намират покоите на пловдивския митрополит Николай, всяка вечер неговите шофьори паркират лъскавите коли - лусозен джип „БМВ” и сребристо „Ауди” с номера „3737”.

Колите са подарък от бизнесмена Георги Гергов и се оценяват на хиляди левове. Номерът „37” символизира възрастта на владиката, от която той оглави Пловдивската митрополия.

Возилата явно са привлекли вниманието на автокрадец, който по някакъв начин се е промъкнал в митрополията и е откраднал ключовете. Час по-късно се върнал в двора, където се намира автопаркът.

Бдителни попове са забелязали младежа, който се опитал да отключи колите, за да ги запали и офейка с тях. Те се развикали и сигнализирали в полицията. През това време крадецът избягал.

„Патрул на четвърто районно се е отзовал на сигнала, като полицаите са издирали и задържали предполагаемия извършител на престъплението – 18-годишен младеж от Велинград”, съобщиха за Dnes.bg от МВР Пловдив.

Свещеници са разпознали автоджамбазинът, у когото са открити и ключовете за джипа и леката кола.

Момчето е с мярка „задържане под стража” за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
12
 
! Отговори
bluEyes преди 13 години
Хубава статия, за сребристото ауди, което е черно и не лека кола, а лимузина, хубава статия за това как един автокрадец, се опитва да открадне две возила, сам...
62
1
 
13
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 13 години
Вижте го тоя дето ми дава квалификации що за поп е!Турците го купиха и сега си харчи сребърниците за скъпи играчки.;)
61
0
 
7
 
! Отговори
Иванчо преди 13 години
На кой ли се кланя преди да се качи в Аудито? На Шефа си или на самата кола???
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
audi- to srebristo, a puk kele6a 6tql da podkara i dvete koli zaedno...aide malko mislete predi da pi6ete
59
0
 
4
 
! Отговори
митрополит Николай преди 13 години
па като ми ги откраднат, ще се помола на шефа, дядо Господ, да ми купи нови. или направо да ми вземе некое порше.
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***ти ***. Срам нямат ей. На това ли трябва да се учат младите от църквата??Пък после се чудете защо никой не ходи на църква...
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахаха ама каква джанта вади почето :)))) Божи човек без съмнение ! Смирен до няма и къде :))))
56
1
 
1
 
! Отговори
не се плашете преди 13 години
Смърта ни чака, ще умрем и ще видим справедливост. Само дано не е скоро..
55
0
 
2
 
! Отговори
ха-ха преди 13 години
Пишман-автоджамбазът като е от Велинград, дали не е друговерец, демек *** и да се е разсърдил на попа Николай, че оправда само турците , пък за помаците нищо не каза оня ден !?!
54
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нищо не споменават и за S-класата дето я има. А освен луксозни коли, този поп колекционира и други луксозни вещи като ролекси например. Не знам суетата дали беше смъртен грях, но ако е, то тогава нашите окичени в злато попове, с императорските си корони ще гният в геената огнена.
53
1
 
22
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 13 години
Харесват ми поповете на снимката. Как смирено са навели главици и вдигнали ръце като за молитва, вижте какво чувство на възхита и преклонение лъха от тях в посока хубавото возило ...Как не ги е срам бе мамка им !!Какво, покрив над главата ли нямат, храна ли нямат, та се накичили с тия луксозни коли, по-щастливи ли станахте откакто ги имате бе хайвани ниедни !!Повръща ми се :(
52
1
 
8
 
! Отговори
IND преди 13 години
Верввайте още на църквата, ходете и им давайте още пари... ***. Аз в църква съм стъпвал 3 пъти и то като малък, когато ме водеха нашите, но скоро не съм стъпвал и нема и да стъпя камо ли пари да давам...
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОТ КЪДЕ ТОЗИ ДЕДО ПОП ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ, ЧЕ ПРИТЕЖАВА ТАКЪВ ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ? УЖ Е БОЖИ ЧЕЛОВЕК, А ПЪК И ТОЙ Е В МАФИЯТА!
50
0
 
8
 
! Отговори
Богопомазан преди 13 години
На пловдивския митрополит Николай да му се направи пълна независима финансова ревизия и вярвам ще изскочи далаверата с колите!За заостряне на вниманието само бих насочил проверяващите да видят какви църковни имоти са продадени,дадени под наем или дарени на другаря Гергов и ще разберат врътката с автомобилите.Иначе другарят никак не е глупав,с 1 удар 2 заека.Получава имоти на далавера от една страна,а от друга прави дарение(чист подкуп,ако питате мен),който му се приспада от данъците.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нищо нее случайно след като излезе вчера тоя и защити турците нищо чудно и нещо друго да се опитат да му откраднат.И от къде на къде тоя крадлив поп ще има такива коли че и шофиори, кой им дава заплатите не вярвам за слава да го возят.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
42, снимката са си я видяли. Просто тези *** вече съвсем ни имат за будали или по-точно, ясно ни казват, че не им дреме...
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
странна работа, тази кола с парите си би спасила два човешки живота да речем. от друга страна и аз ако си продам апартамента бих спасил два живота може би. тогава къде е истината, лош ли съм? хубавото е че тези въпроси са оставени за монасите, ние повечето сме светски хора просто
46
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ТОЯ МЛАДЕЖ ОТ КЛОНИРАЩИТЕ ЛИ Е ?:)
45
0
 
6
 
! Отговори
БАН преди 13 години
къф крадец кви пет лева - тая е генеален бе! сам да подкара двете возила едновремнно, признах го баги!
44
0
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 13 години
Цинизма и наглостта на "божиите" хора нямат граници. Като през средновековието е. Ама то като се замисля сега и в другите държави такива попове са си чисти мафиоти, в Италия например. Така че не сме изключение, което не пречи д аме е срам че позволяваме да има такива хора! Били подарени колите! Смях! Ако е истински вярващ щеше да ги продаде и да дари парите! Наглеци безпардонни! И тези проповядват смирение и честност! Срам и позор! Ние сме виновни, че този нахалник се държи така!