Спипаха три крадени луксозни возила

Колите били с пренабити номера
Обновена: 2 юни 2011 12:23 | 2 юни 2011 12:23,
17
Спипаха три крадени луксозни возила
Снимка: МВР

Три луксозни автомобила с пренабити номера задържаха при спецакция столичните криминалисти, съобщиха от МВР.

Задържан е и обявен за общодържавно издирване столичанин.

При полицейска операция в центъра на столицата били спрени „БМВ 320Д”, „Ауди РС4” и „Рено Мидлиум”.

Последвала проверка, при която се оказало, че са пренабити номерата на рамите на автомобилите.

Справка пък показала, че колите са били откраднати и обявени за издирване – две от тях от Италия, а третата от нашата страна.

Задържан е и обявеният за общодържавно издирване 26-годишен мъж от София, който бил засечен да шофира единия от автомобилите. Другите двама водачи се оказали добросъвестни купувачи.

От началото на годината до сега МВР е задържало 30 автомобила с пренабити номера от марките БМВ, „Ауди”, „Порше” и „Фолксваген”, като на 15 от тях е установено първоначалното съдържание на номера на рамата, поясняват от столичната дирекция.

По-голямата част от тях са обект на престъпление и са обявени за издирване от страни членки на Европейския съюз.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата по установяване на извършителите на престъпленията продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Брей, че лоша власт дойде... ИСКАТ РЕД ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ, Натискат честната преса с присъствие, дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата... и изборните туристи!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с гласове, наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха...Сега тормозят дори и и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат и на личните им данъчни инспектори, ДОРИ НА СЪДИЙТЕ ИМ ПОСЕГНАХА.....Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сегашните сейбий да прибират за себе си тези пари.., можеха да ги внасят във фондации...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи...Дечица хранят...!!!
13
0
 
8
 
! Отговори
MIX MAN преди 12 години
Това Рено е камион ама нищо те са со сметнали за луксозна кола "РАЗБИРАЧИ"
12
0
 
8
 
! Отговори
Homer преди 12 години
Аххх задържаха бъдещите возила на нашите родни ''светила''...
11
3
 
8
 
! Отговори
бомбаджия В БЪЛГАРИЯ преди 12 години
аз чак терорист не съм, до там не съм стигнал още, за виртуален - НИКОГА . в България виртуалните терористи нямат бъдеще ! както всичко останало в България ! НО ТИ ОПРЕДЕЛЕНО СИ МНОГО ГЛУПАВИЧЪК БМВ - 320 - ТРЕТА СЕРИЯ - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛУКСОЗЕН автомобнил, аверски ако ТРЕТА СЕРИЯ е луксозен автомобил, то какво ли ще е 5-а серия ? ами 7ма ? ами М-ките ? хХАХУхуахуХУАХУХухаухУАХУХУАХА бас че ПСЕВДОНИМА ТИ Е ИЗМИСЛЕН ТОЧНО НА МЯСТО !
10
6
 
10
 
! Отговори
Бай Гошо преди 12 години
Естествено че БМВ-то е луксозна кола ако е модел 2007-2008 година цената му е около 40 000 лева, а ти със сигурност си някой виртуален терорист с голф 2 за теб може и да не е луксозна хаха ;)
9
2
 
15
 
! Отговори
бомбаджии в България преди 12 години
"БМВ 320Д" - ЛУКСОЗНО возило ли е ? не знаех, че сапунерките са луксозни возила, бе в България всичко е възможноособено, когато пишат НЕКАДЪРНИ ПЛОВДИВСКИ *** ... ( не ми изтривайте поста, с TOR BROWSER съм, след няколко секунди пак съм тук )
8
1
 
11
 
! Отговори
? преди 12 години
ми тогава тая Х5 на снимката каква е??? защо сте пуснали снимка на съвсем различна кола, мамка му?... сега как да си продам сивата Х5, като всеки ще си помисли че е нередовна... dnes.bg, бъдете по-актуални
7
0
 
7
 
! Отговори
ICO преди 12 години
pre pristanishtata v konteineri
6
1
 
26
 
! Отговори
Защитник на BG преди 12 години
Нека някой ми обясни, как тези крадени автомобили влизат в България, като в митницата няма корупция?
5
3
 
4
 
! Отговори
Rado преди 12 години
Какво е това рено, камион ли? Не съм го чувал
4
1
 
20
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
Като видя ей такава размазана картинка на пейнт и ми става ясно, какво им е нивото на пр*стите журналисти
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като досега не е имало "новнини" от този тип, да разбираме, че за пръв път са намерили откраднати автомобили.
2
2
 
13
 
! Отговори
ALO преди 12 години
Не сте казали тези три коли дали са били с български номера или с италиански или с временни за транзит само. Това е МНОГО ВАЖНО за изяснаване на случая.
1
0
 
17
 
! Отговори
НЛО преди 12 години
ИМА ОЩЕ ДОКАТО ИМА КЪРТИЦИ В МВР И ДАНС ДОТИ И ДОИ.