След "Палките" изхвърча шефът на КАТ-Пазарджик

Марин Тодоров е временно отстранен заради дисциплинарно производство
Обновена: 8 юни 2011 17:49 | 8 юни 2011 17:06,
68
След "Палките" изхвърча шефът на КАТ-Пазарджик
Снимка: архив Булфото

Началникът на сектор „Пътна полиция” в Пазарджик Марин Тодоров е временно отстранен от поста си, научи Dnes.bg

От МВР днес съобщиха, че „ръководен служител от ОДМВР-Пазарджик е временно отстранен от длъжност“.

Срещу Тодоров е започнато дисциплинарно производство, разпоредено от вътрешния министър Цветан Цветанов. Шефът на пазарджишката „Пътна полиция“ е отстранен до приключването на производството.

Започва цялостна проверка на ръководения от от него сектор.

Още по темата

Случаят касае операцията на отдел „Вътрешна сигурност“ срещу подкупни катаджии, коментират запознати с разследването.

При акция „Палките“ днес бяха задържани десет пътни полицаи от Пазарджик и Пловдив за взимане на рушвети от шофьори на магистрала „Тракия“.

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че са установени хиляда случая на подкупи, а „ръководител на групата е бил командир на отделение“.

По-късно днес директорът на областната дирекция на МВР в Пловдив комисар Тодор Чонов каза, че двамата задържани в акцията служители, които са от пловдивския КАТ, работят в системата отдавна.

Тези случаи са отделни от случаите на нарушения на пазарджишките им колеги, заловени също днес, коментира Чонов пред Фокус. По думите му няма информация от колко време полицаите са прилагали корупционната схема в ежедневната си дейност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
musashi преди 12 години
Факт е, че корупцията в държавата е взела застрашителни размери. Спомнети си какво са отговорили аварите на въпроса на Хан Крум: "Защо загина държавата ви авари" , но все пак трябва да сме по-позитивни.
63
1
 
2
 
! Отговори
аххаах преди 12 години
" срещу подкупни катаджии " е те 99 % са подкупни, а другия 1 % са некои шматки дето нямат акъл и рушвет да вземат...цялата система трябва да се смени
62
0
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
Видял съм гледки, които може би е трябвало да видят майките на такива като тебе за да пометнат /направят спонтанен аборт/.
61
3
 
1
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
Нима катаджиите станаха медици или пожарникари та твърдиш , че ги вадите от ламарините. Не сте достатъчно квалифицирани
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ахахахахаха "отстранен до приключването на производството". *** майката.Тоя трябва да влезе в следствения - да го попребият и понае*ат пандизчиите.Да види какво е да ти го вкарат и да не може да направиш нищо!
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не сме народ, а *** някаква от крадливи и корумпирани същества.
58
0
 
5
 
! Отговори
Експо преди 12 години
Мазните и *** ченгета рекетират държавата от десетилетия. 7 000 катаджии по 300 дни по 100 лева - годишно прибират 210 000 000 лева - при най скромни предположения.
57
1
 
8
 
! Отговори
до долния лайнар преди 12 години
Не ги вадиш ти, а пожарникарите - понякога и Гражданска. Така че ходи да вадиш картофи на село и не се обаждай много *** КАТаджия
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей само разбирачи тук :D А като ги вадиш изпод смлените тенекии само реват и съжаляват мишките :D
55
0
 
7
 
! Отговори
до Цветанов преди 12 години
Това са пионките и бушоните Цветанов , босовете , босовете в твоето ведомство по региони , Цветанов !
54
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ревете, а когато Ви спрат в нарушение започвате....."Ама не може ли да си платя ...Ама старши недей .Жана , деца гледам. " и т.н. И след като се прибере и пие две пърцуца и като почни" Аз оня с двадесет лева го излъгах" и се чувства герой пред драбната си душа. И интересно, че в момента в който напусне границата става най-примерният шофьор.Защото такива като него тарикати там в Европа не вървят.Там и в затвора влизаш докато не си платиш тарикатлъка да нарушиш Закона. И колата ти взимат ,
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно "даренията" не достигат до горките претрепани от работа полицайчета, та вместо да садят компир им се налага да поработват! Е поне оттук нататък няма да ходят окъсани и да миришат на чесън. Ще миришат на нелегален "Давидофф" и ще ви спират с усмивка и целувка.
52
2
 
1
 
! Отговори
Шофьор на шейна преди 12 години
Така хем няма корупция( не плащате на катаджиите рушвети, хем и парите са ви в джоба ( не плащате безмислени актове) ама се иска малко акъл и да четете законите !!!
51
3
 
0
 
! Отговори
Шофьор на шейна преди 12 години
Схемата бачка защото за да те накажат, трябва да ти връчат наказателно постановление(с акта не сте наказани), а за да го връчат трябва вие да си го вземете(макар и по закон те да са длъжни да си ви издирят и да го връчат), а няма как да ви накарат да го вземете ако талона ви не е в КАТ.
50
5
 
3
 
! Отговори
Шофьор на шейна преди 12 години
Просто не плащайте актовете на прасетата и това е !В момента закона е такъв че е безмислено да се плаща акт. Каква е системата :Те ти взимат талона и ти за да си го вземеш отиваш в КАТ където плащаш актовете...Обаче ако не си носиш талона акта е 20 кинта(преди беше 10), караш със акта един месец след което го хвърляш, до следващия такъв акт... Аз съм някъде на 6-7 акт. През това време актовете които са реално за нарушения губят давност(абсолютната давност е 3 години) и това е !
49
0
 
3
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Е сега да ги пенсионират с по 20 заплати.За смях стана полицията.
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aко се стреснат сега и престанат да взимат,ревящите тук ще ревнат 100 пъти повече,защото ще отнесат актове,а това са дребни душици и селски тарикати,дето се молят да си платят на ченгето,после ***,че им взели парите.
47
5
 
4
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Проблема не е в катаджийте, а в това, че българина предпочита да плати на прасето отколкото на държавата и после се оплаква че нема пари.Как да има пари при положение, че нито цент не влиза там където трябва.Като почнем от подкупи на прасетата по пътя и стигнем до всеки първи магазин/магазинче/бутка което не щрака нищо на касовия апарат. Продънени мозъци сте, все са ви виновни политиците и държавата.
46
0
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
Всички по стари катаджии да се преназначат във вътрешни постове към полицията и ще види г-н Цветанонв колко човека веднага ама веднага ще си попадат молбите за пенсия. Стане катаджия и след два месеца хоп на нов джип .
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като не пълнят касичката на герб е нормално да ги отсвирят.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe