Крупен обир в Търново – от трезор липсват близо 400 бона

Кражбата в банката е установена на 4 юли
6 юли 2011 12:44,
58
Крупен обир в Търново – от трезор липсват близо 400 бона
Снимка: Архив, Булфото

344 700 лева и 16 000 долара са откраднати трезора на банка във Велико Търново.

Не е ясно кога е извършен крупният обир. За него е сигнализирано преди два дни. Според съобщението на местната полиция касетите са претърсени между 24 юни и 16,30 часа на 4 юли.

От ОДМВР-Велико Търново засега отказват да дават каквато и да била информация по случая.

Касетите, от които липсват сумите са в трезор към банков офис на ул. „Оборище” в града. На тази улица има клон на Първа инвестиционна банка, но до момента от банката не потвърждават, че е обран техен трезор.

Само преди дни в столицата бяха задържани 10 души при неуспешен опит да оберат трезор на площад „Ал. Батенберг”.

Тогава разследващите обявиха, че арестуваните са лидери на локални организирани престъпни групи, които са се обединили, за да направят голям удар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: банков обир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
otkadeto doshli tam i otishli tia pari ,i bez tova bankite kradat ot horata a tezi pari sa na naroda bravo na kradcite vie obrahte ypravliavashti ciala balgaria i nilkoi ne vi tarsi a sega revete.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
плащайте си за охрана бе толкова е просто сега парите дето ги спестихте ви ги взеха накуп много се кефя само така поздравления за крадците и с кеф да си ги харчат
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бандата на Оушън
53
2
 
5
 
! Отговори
1123 преди 12 години
*** *** ДЪРЖАВА
52
0
 
1
 
! Отговори
охрана преди 12 години
нещо по организацията за безопастност в трезора куца ,май.Ама и много неясни пари съществуват, те и за това се крадат взаимно. Ха сега да пият една кладенчова вода.
51
0
 
6
 
! Отговори
Няма оправия преди 12 години
Без интриги няма пари и влияние.Колкото си по голям интригант и лицемер толкова си по нагоре в стълбицата.Това момче Емо има потенциал дори за депутат.Такива като него ние ги избираме в Народното Събрание.
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
заведението до бензиностанцията ..мухахахахаха аз мислех да дойда до твоето що ме каниш в чуждо?...*** стига се представя за други хора, стига прави интриги
49
2
 
7
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
Абе *** незнам нарочно ли размивате теамта но факта не е шега. Липсват бая пари. Къде са подръжниците на ГЕРБ да кажат че живеем по-сигурно. Нещо не се вързва. Толкова показни акции а пък 15% увеличение на престъпноста. Единственото министрство с увеличен бюджет пък нещата на по-зле отиват абе нещо не се вързва. Моля от ГЕРБ да ми обеснят
48
4
 
11
 
! Отговори
dantes преди 12 години
до емо-братле,много сте ербап,но като влезете в панделата,ревете като магарета и бягате към старшината,само някой *** като кихне.../справка-тодор анчев/..моля ти се,знам ви добре,знам търновските''мъже''..то не е голямо героиство да биеш лапетата..в търново истински мъжкар е видрата,а другите само може да му направите една с------а
47
2
 
1
 
! Отговори
Emooo преди 12 години
Грух грух грух - нищо не разбирам! Аре писна ми оди се цепи!
46
0
 
4
 
! Отговори
рен преди 12 години
търновска мутра и компютър ха-ха-ха.
45
4
 
0
 
! Отговори
Emo 4erniq преди 12 години
Замря ти заспалия уи.Да те подсетя само че в самоводене скоро потрошихме един с дълг към мен които му начислих с лихви.Да не се случи това и с теб ***?чакам те на картала в заведението до бензиностанцията....нали си търновец и знаеш как да се ориентираш ?
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бали замря..този не е от Търново, само ви дразни.
43
7
 
0
 
! Отговори
Emo 4erniq преди 12 години
Много сте ербап тук а в дискотека БАЛИ като се появя ставате по ниски от тревата мишки.ще ви *** пак и мърдане няма.Мисля си го знаете.И палячовците в уноформа няма да ви спасят щото половината са ми информатори.
42
1
 
6
 
! Отговори
Сега пък Емо преди 12 години
Първо се върни, да не закъсаш нейде по пътя и да се наложат да те преоблекат и донесат. Къде си тръгнал ти бе Корлеоне. Селски комплексар от околностите на В.Т. Големия играч - я слез на земята и си виж мизерията, *** сред *** - живей си там и трепери Титан да не дойдат с кофите и да те натоварят за сметищата.
41
0
 
4
 
! Отговори
снежко преди 12 години
4е той мариян райков-4ерния е в затвора бе......
40
6
 
0
 
! Отговори
Emo 4erniq преди 12 години
Ела да видиш на живо дали сам газ и защо ти ще гледаш в земята случайно да не решa да тe бухам ***.Всеки град си има своите особености.Ела в моя Търново.Скоро се връщам защото сега сам извън БГ по бизнес дела.Едни *** пласирам и се връщам.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Нашата полиция ни пази"...след обира! Като не дарявате, така е!
38
1
 
1
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
Не се занимавай с този............Не мисля, че той е такъв за какъвто се представя.Ще ти кажа и защо мисля така-твърде грамотно пише.
37
0
 
3
 
! Отговори
До Мутра преди 12 години
Мутро ставаш смешен. Мислиш че като минават покрай теб хората ги страх от смърлив г*з като теб ли? Това е защото никой не забелязва теб и безмозъчните безделници около теб. А за незаконните оръжия няма мн да ти пука ако някой те е пратил във вечните ловни полета :))) Там ще ловиш с имагинерни законни незаконни и каквито си искаш оръжия.