Млада жена удушена в Борисовата градина

Тялото й намерил случаен гражданин
Обновена: 21 юли 2011 06:58 | 11 юли 2011 23:01,
204
Млада жена удушена в Борисовата градина
Снимка: архив Булфото

Труп на жена е открит в неделя следобед в Борисовата градина.

Сигналът за намереното тяло е подаден от преминаващ гражданин, който се разхождал в парка, съобщи bTV.

Тялото било на няколко метра от будката на охраната на Конната база. Мъжът веднага потърсил помощ.

От МВР потвърдиха, че става дума за убийство, а жертвата е била удушена. Разследването по случая продължава.

Според работещи в близост до мястото на инцидента момичето е било изнасилено.

„На 26-27 години момиче, чисто голо, само по маратонки. Дрехите били скъсани ли, срязани ли. Жестоко изнасилване и убийство”, коментира охранителят Никола Стоянов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
36
 
! Отговори
Соте преди 12 години
Ченгетата са на засада покрай пътищтата за морето правят пачки,не ги ене за паркове и изверги.
109
1
 
41
 
! Отговори
ZAX преди 12 години
Що за човек трябва да си, за да да ти стане, когато насилваш жена?
108
9
 
13
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Ами нали вземаме светъл пример от САЩ.
107
3
 
41
 
! Отговори
но комент преди 12 години
А 63 000 души се почесват някъде в МВр."родната полиция ни пази"-дрън дрън.
106
0
 
45
 
! Отговори
Jok преди 12 години
Защо отмениха смъртното наказание. Сега всеки подобен изверг знае, че или ще си е на топло и нахранен цял живот или част от него.
105
0
 
40
 
! Отговори
ММ преди 12 години
Не мога да повярвам, че това се случва в България. Звучи зловещо като от епизод на "От местопрестъплението". Понякога бягам в парка или се прибирам от работа в лек сумрак. Време е да се помисли за безопасността. Нужно ли е да се въоръжим до зъби, за да оцелеем?
104
0
 
10
 
! Отговори
Do 110 преди 12 години
Emi Vesko bate....i az sym potresen i mislq 4e vsi4ki trqbva da sa potreseni ot tova marodersko deqnie......pone vsi4ki normalni hora! Kvo moje da napravim v slu4aq....emi da se my4im sys vsi4ki sili da predotvratqvame takiva neshta da se slu4vat v bydeshte i ako nqkoi...koito i da e vidi nqkakvo takova nasilie ili na4enki na nasilie....uvedomqvaite policiq, blizko minavashti hora, obajdaite se i signaliziraite - taka tiq urudi shte imat pove4e strah ot horata kato znaqt 4e se nabliudavat!!!
103
0
 
38
 
! Отговори
веско преди 12 години
ХОРА,ТОВА Е НЕНОРМАЛНО.....ПОТРЕСЕН СЪМ
102
0
 
7
 
! Отговори
Do 104 преди 12 години
Ohranata po nego vreme e bil qko v Djaza bate.....te tova pravqt paza4ite, shtoto daje ne e i ohrana tova.....te se napivat kato donski kazaci i ako shte i atomna bomba da padne pak nqma da usetqt
101
0
 
44
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Този изверг заслужава да бъде обесен публично на площада!Никаква милост не трябва да има за престъпления от такъв ранг.Изпълнете публично 2-3 смъртни присъди да видим дали ще имат още смелост.
100
1
 
47
 
! Отговори
Цветанов???? преди 12 години
Конна полиция, добро осветление и видеокамери на подобни места! Кога най-после ще живеем в нормална държава, защитени и спокойни за живота си?
99
14
 
57
 
! Отговори
бмп преди 12 години
Ако беше убито куче,щеше да е водеща новина,но нали е само някакво си младо момиче.....
98
0
 
46
 
! Отговори
aer преди 12 години
За такъв изверг няма никакво оправдание!Този трябва да бъде осъден на смърт,но присъдата да му се отлага,да идват да го извеждат до стаята за екзекуции и пак да го връщат,и така десетки пъти!Да очаква и всеки път да умира отново!
97
1
 
33
 
! Отговори
bla bla преди 12 години
"Тялото било на няколко метра от будката на охраната на Конната база." - Това само по себе си говори в каква идиотска държава живеем. Най-вероятно охраната нищо не е чул...
96
0
 
83
 
! Отговори
Кайзера преди 12 години
...понеже има доста прости меко казано коментари реших и аз да се напиша нещо конкретно...момичето е приятелка на мой познат и е била в Порк пай (Маймунарника), а преди това на концерт. Аз лично всяка вечер почти съм в парка, както и много други всякакви хора. Това е централния парк на София, той нито е осветен, нито има полицейско присъствие....а и новината трябва да е водеща, това е убийство на млад човек в центъра на София.
95
4
 
35
 
! Отговори
ахтунг преди 12 години
Ако имаше необходимото количествено и качествено полицейско присъствие в парковете това нямаше да се случи....
94
0
 
37
 
! Отговори
по принцип преди 12 години
прав е този,който казва,че това става в всички развити"нормални" страни.Само че ония си плащат за да ги пазят в богатите квартали и на обществени места,като парковете,но има квартали дето полиция не влиза и там е като в истински сървайвър.Тук няма места със завишена сигурност.Полицията е мързелива,некадърна и както някой каза нощно време дебнат по кьошетата за някой лев и пазят наркодиларите. Видеоконтрол и полицейско присъствие на обществени места това е.
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
баси
92
0
 
38
 
! Отговори
Men преди 12 години
Бог да го прости момичето, ужасна случка. И ако го хванат какво? Пак ли ще го пуснат и тоя. За убииство на човек наказанията са по-малки от убииство на котка, ако въобще ги има. Ей в такива случай съм за прилагане на арабските закони, смърт за тоя независимо вменяем или не.
91
2
 
34
 
! Отговори
опел преди 12 години
колко жалко.нали казвахте че цветанов само се прави на лили иванова и нищо не върши. ама когато хваща *** все някои особи ги пускаха под гаранциа. нали искахте демокрация!!!!! ето ви я в цялата и прелест. а този *** който и да е бил заслужава електрическия стол, и пак ще му е малко. лишил е майка от детето й....господ не прощава а ние още по малко.