Хванаха и Николай Русинов

Заподозреният за убийството на Яна се укривал в Турция
Обновена: 26 юли 2011 14:55 | 26 юли 2011 11:20,
349
Хванаха и Николай Русинов
Николай Русинов. Снимка: МВР

Издирваният втори заподозрян за убийството на Яна Кръстева Николай Русинов е задържан, потвърдиха за Dnes.bg от МВР.

Скоро след убийството в Борисовата градина мъжът е напуснал страната и е пребивавал в Турция.

Русинов е задържан от Гранична полиция на летище София. Той е пътувал с редовен полет от Истанбул. В момента полицията установява кога точно е напуснал България.

Николай Русинов веднага е отведен в СДВР. Мъжът е казал, че ще говори с разследващите, но е поискал първо да получи адвокат, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

Министърът очаква след задържането на Русинов да се изяснят много от въпросите, които стоят пред разследващите смъртта на младата жена.

Преди седмица за убийството на Яна бе задържан и Пламен Трифонов, впоследствие съдът го остави в ареста.

Според разследващите убийството на момичето е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа Яна да бъде приведена в състояние на контрол, за да не вика.

Арестуваните Пламен Трифонов и Николай Русинов не са били приятели.

Още по темата

"Може би по стечение на обстоятелствата са се случили по едно и също време на едно и също място", поясни вчера шефът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев.

"Вероятно Пламен се е гаврил с момичето, след като то е починало", допълни той.

Засега разследването на убийството на младата жена в Борисовата градина е категорично, че един от двамата мъже я е убил.

Яна Кръстева беше открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
4
 
7
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Пак се вдига показна пушилка."Хванали" го!Къде?На аерогарата на връщане от Истанбул.Ако е искал да им се скрие нямаше да се върне.
299
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми ако е вярно това което казаха по новините, пак си е ***. *** изневерил на жена си ок него броим, че ще ревнете да не се правя на моралист. Ама да спиш с жена и да я оставиш сама в тъмния парк, при положение, че виждаш че е пила и е безпомощна, Е трябва да си *** и МИНДИЛА. Добрия ви Николай,човечния, Къде сте бе защитниците-смешници...
298
3
 
5
 
! Отговори
az преди 12 години
аз пък смятам, че е изключително неуместно да сравняваме норвежеца с този, първо, защото за този още не е доказано, че е престъпник и второ дори да е престъпленията са от различно естество, а до това кой колко е грозен, съмнявам се че вие сте големи красавци, също така дори да сте красавци, само простите хора като нямат за какво да се хванат се хващат за външния вид
297
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на мен не ми се стори хубавец норвежеца - беше също толкова *** колкото и тоя, само че не чак толкова грозен
296
2
 
3
 
! Отговори
x преди 12 години
minutka nevnimanie, cql jivot stradanie
295
5
 
1
 
! Отговори
do 296 преди 12 години
***, dosega Zvetanov lageshe, sega i galtata presa lage..a toku shto v 18 chasa po nazionalna televizija kazaha che Jana e pravila( mnogo pijana )dobrovolen seks s Nikolai Rusinov , sled koeto e ostanala tam i zaspala.A ako (spored teb ) e znaela che e bremenna- zashto togava se e naljala s alkohol prez noshtta i e otishla da se kleza megdu ***.ta v hrastite !!???
294
3
 
1
 
! Отговори
do 298 преди 12 години
mozuk, trqbva6e da se napi6e6 lipsa na mozuk
293
5
 
5
 
! Отговори
гурбетчия до 293 преди 12 години
Норвежеца е луд ! А тук говорим за пълнолетни ,непълнолетни или малоленти ,които осъзнават ,че извършват престъпления ! Жалко е ,но е факт ,че повечето изнасилвания са извършени от грознички хора ,повечето ученици посегнали да пребиват или убиват приятелите си ,са именно такива деца ,които са лишени от внимание и ухажване!Жалко е ,но такава е истината !И все пак казвам на учениците :ако някой такъв "приятел" ви покани само вие двамата да отидете някъде в парка напр.,откажете му културно !
292
5
 
9
 
! Отговори
За 280 преди 12 години
Много жълта преса четеш. И явно си и мъж и то доста наивен. Няма начин една жена да не знае, че е бременна. Това започва да се усеща още от първите дни на закъснелия цикъл, а във втори месец признаците са вече толкова много... Уж, никой нищо не беше забелязал за Яна, пък после и бременност и безпаметно пиянство и измислиха, я се спри и се замисли малко, че шефовете на вестниците търсят сензации и големи заглавия, а журналистите си ги мъдрят според хонорара...
291
3
 
7
 
! Отговори
свински джолан преди 12 години
абе тук голямо чешане на езици пада уахахахаххаха
290
5
 
7
 
! Отговори
x преди 12 години
гурбетчия, съгласна съм с теб до някаква степен, но самочувствието не винаги се крие във външния вид, повярвай ми едни от най-красивите жени, които познавам са адски злобни и комплексирани същества, мисля че гледаш малко повърхностно
289
5
 
7
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
до 292 какво общо има външния вид на човека с неговата лудост, гледай го норвежеца дето изби сумати народ, сигурен съм, че повечето жени биха го определили за убавец на който нема да откажат :) ама гледай какви неща прави
288
2
 
5
 
! Отговори
гурбетчия до 287 преди 12 години
Извинявай ,ако съм те обидил ! Не всички грозни и дебели хора завиждат на по-красивите си приятели и познати ! Но явно малко четеш ,виж убийствата извършени от ученици , повечето са именно от този вид !
287
2
 
6
 
! Отговори
f преди 12 години
abe ne e samo do Maimunarnika, vuprosa e v tova koi kakvo piqnstvo ima, nima ne se klaha pred Solo, v Studentski v nqkva diskoteka i kude li o6te ne, ne6tata ne opirat tuk do tova dali si 4algar, narkoman ili deputat, prosto ima6 kofti piqnstvo ima risk da stane fal
286
5
 
7
 
! Отговори
До 283 преди 12 години
Нямам предвид хората, които пият въобще, аз сам казах, че също пия. Имам предвид една точно определена група хора, която се напива толкова безпаметно, че пада и заспива на място, без въобще да има значение къде е то! Виждал си ги ти по паркове, градинки, купони и къде ли не. Няма какво да се лъжем, маймунарника е ясно какви хора събира.
285
2
 
5
 
! Отговори
митака преди 12 години
тоя па *** верно, бате ти се изказа, на тоя па дебелите му виновни, знаеш ли колко добресложени серийни убийци сноват из щатите ..и не само
284
3
 
3
 
! Отговори
nelina преди 12 години
Ne se obijdaite!!Vseki ima svobodno pravo na mnenie!!MERSI 280 ZA INFOTO STRUVA MI SE DOSTOVERNA!!
283
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 274Гурбетчия, много си ***!!!
282
2
 
10
 
! Отговори
x преди 12 години
283, от пиене до пиене има разлика, не целя да се заяждам, но при доста хора алкохола води до непростими грешки. Казвам го като човек, който е имал проблем с алкохола и точно затова не съм солидарна с такива хора, защото от подобни *** около мен съсипах голяма част от живота си
281
3
 
2
 
! Отговори
do- До 269 преди 12 години
За каво намеквам ?! veroiatno niakoia prestapna kandjar-kuchka e napusnala stranata s neinite dokumenti !za kakvo se kradiat dokumenti ?! Za okrashenie ...?