Цветанов: Задържали сме гръцките "Нагли"

Банкноти, дадени при откуп, са ключовото доказателство
1 авг 2011 18:53,
108
Цветанов: Задържали сме гръцките "Нагли"
Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи. Снимка: БТА

„Надявам се, че по този начин сме помогнали на гръцките колеги да задържат техните „Нагли”, които действително са вършили престъпления на територията на Гърция и са опитали да се изнесат, за да могат да останат ненаказани от гръцките власти”.

Така министър Цветан Цветанов коментира пред Фокус задържането на четиримата албанци – трима мъже и една жена, издирвани с европейска заповед за арест.

В петък вечерта около 21,00 часа граничните полицаи спрели за проверка таксиметров автомобил на около 7 километра от ГКПП Гюешево. При справка в ШИС те разбрали, че албанците са издирвани в южната ни съседка за изнудвания, отвличания, взимане на заложници и грабежи.

Още по темата

При обиска у задържаните са открити близо 15 хил. евро, като част от тях съвпадали с номерата на банкноти, платени за откуп на отвлечен гръцки гражданин през май тази година, съобщават от МВР.

„Банкнотата е едно стойностно доказателство за гръцката правоохранителна и правораздавателна система“, коментира вътрешният министър.

Разследващите продължават работата си по сканиране на всички открити банкноти за съвпадение с други евентуални престъпления.

Уведомена е Окръжната прокуратура в Кюстендил. Четиримата албанци са задържани за 72 часа, очаква се да бъде поискан постоянен арест. Предстои процедура по предаването им на гръцките власти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
0
 
! Отговори
TAINOS REPORTEROS преди 12 години
A SRUBSKITE,RUMUNSKITE I MAKEDONSKITE? X IX IX XI XI DA DA DAAAAAAAAAAAAA RABOTITE PO VAPROSA X IX IXI XI
105
1
 
0
 
! Отговори
ARNAUD KARABASHEV преди 12 години
MNOGO DOBRA RABOTA SVURSHIHA I S ZASHTITENITE ! DAAAAAAAAAAA...EVALA NA MOMCHETATA KOITO I DA SA TE! ZASHTO KOITO I DA SA TE? ZASHTOTO HVANAHA MOMCHETA V PARKA ! DOBRA RAZRABOTKA! DOBRI SRS-TA...SISTEMATA RABOTI BEZUPRECHNO! MOMCHETATA POKAZAHA CHE NE TRIABVA DA DARJITE PARITE SI V TREZORI I BANKI.TOVA E. VLEZNAHA IZLEZNAHA I SI TRUGNAHA. NOOOOOOOOOOOOOO VIJDATE LI KAK KATO SA NA RAZRABOTKA I ZNAIAT KOIA BANKA SHTE OBERAT KAKVO STANA? STANA TIA KAKVATO STANA...PARODIA...
104
1
 
0
 
! Отговори
ARNAUD KARABASHEV преди 12 години
ZNACHI DA VI KAJA CVETANKATA E GOLIAM! GORDEIA SE S NEGO I BAT BOIKO !OP GRESHNO GI PODREDIH BAT BOIKA I CVETANKATA...
103
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Браво ,това е добра работа
102
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ги арестуват, разбира се! Поздравления! След като сме в ЕС, най-накрая вече доказваме, че можем да изпълняваме и техните заповеди, а не ,примерно, граничните ни служители да получат от белязаните пари от споменатия откуп. Всички знаем, че след това името на България нямаше да бъде споменавано с поздравленията, които слушаме в момента и никой нямаше да казва, че Иван Стоянов Драганов е бил подкупен, а че системата ни е корумпирана.Радвам се, че все по-рядко слушам негативизми за България!
101
2
 
0
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Поредното доказателство, че МВР работи!
100
3
 
0
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Отново добре свършена работа, друго няма какво да се добави. Искаме резултати, имаме резултати. Нека продължават в същия дух!
99
3
 
1
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Поредната успешна и добре свършена работа на полицията ни. Браво на Цветанов за начина , по който ръководи това толкова важно звено на страната ни!
98
2
 
2
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
***, знаете ли каква е разликата между животните и вас,ами животните ходят на четири крака а вие на два и това че животните не могат да застанат мирно а вас Доган ви научи освен мирно и поза "партер"да изпълнявате,ха ха ха а за приликите понеже са много ще изчакам да ви видя дали няма да покажете още сходства с животните и тогава ще ви светна .
97
3
 
5
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
я да видим прякорите на някои наши политици...боко тиквата...цецо апартаменчето или цецо гуменката, лъчо мозъка, доган-Сокола, костов -Командира...гоце -трипера..давайте и вие да направим пълен списък на нашите именити политици
96
7
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
BRAVO TSVETANOV
95
7
 
9
 
! Отговори
Tzv Tzv преди 12 години
Е па мен ме наградиха с 6 апартамента - 3 в Атина и 3 в Солун ...........щот ги фанах и хората знаят че съм по апартаментите, *** можеше и една вила в гръцкото село Шумакис
94
8
 
9
 
! Отговори
НЛО преди 12 години
Тоя *** с нашите не се оправи че започна да иземва и ффункцийте на Европол и Сикрет сервис.Първо да се оправи със злоупотребата на срс от мвр с корупцията най вече с корумпираната *** от сдвр Сладукна Владимирова Симеонов .Или понежее от с.Шума-ГОодеч от където е и саамият той я толерират от испектората на мвр че и апартамент по необходимост и дадоха от мвр-тил въпреки че живее на семейни начала и притежаваше друго жилище което веднага продаде и от покупкопродажбата спечели 45 000 хл.
93
2
 
7
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До 90. Още един фен на Брайвик. Пич нали ти дадох хапчетата сутринта май трябва да ти се увеличи дозата. А *** да ви питам, наистина, как може да допускате такива коментари с фашистко съдържание?
92
2
 
5
 
! Отговори
До 79 преди 12 години
Не е "дядо боже". Просто в световен мащаб 80% от хората са пълни *** и вярват на костюмари и бюрократи, вместо да си гледат взаимния интерес и да избират кадърни хора без "божествен комплекс".Но това е положението. Докато в България хората се съдят по външния вид и колите, които карат няма да стане по-различно.
91
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eee... Снимката на този го*нар е огромна! Не е възможно човек да направи по-долна физиономия.
90
11
 
20
 
! Отговори
ДУДО преди 12 години
Физкултурника е гола вода с топки в джоба и петолъчки в главата!От Цецо- шлифера...ПОЛИЦАЙ не става...))
89
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо - крадецо е ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА!Колкото е грозен - толкова е и ***!
88
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо е СРАМ за България!
87
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя баламурняк още ли се зове "Министър"?И ако е още,защо?