Камион се вряза в спрял форд на АМ "Тракия"

Загинал е шофьорът на леката кола
Обновена: 16 авг 2011 13:32 | 16 авг 2011 13:30,
32
Камион се вряза в спрял форд на АМ "Тракия"
Снимка: архив Булфото

Един човек е загинал при тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия”. Инцидентът е станал край Чирпан в посока Стара Загора към 6,50 тази сутрин, съобщиха от  МВР. 

Автомобил "Форд Фокус" е бил спрял в аварийната лента, когато товарен автомобил с марка „Волво”, натоварен с животни, се ударил в него.

При инцидента загинал водачът на форда, но все още не е ясно дали е имало и други хора в леката кола.

По първоначални данни шофьорът на камиона е бил заспал. Товарният автомобил е минал буквално през форда и към момента е все още отгоре му.

На място са екипи на полицията, които ще разрежат камиона, за да освободят колата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Тракиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
6
 
! Отговори
Брата преди 12 години
Братя пишман Българи, единственото спасение от тихия геноцид, който се извършва в БГ е да си метните инструментите на рамо, след това .... и дисагите и да забравите за *** на Европа, че съществува!
30
0
 
1
 
! Отговори
нашенец преди 12 години
какъв е този знак Стоп, ако това е магистрала :)))))
29
0
 
6
 
! Отговори
критик преди 12 години
"Знаете ли как отговорил Фелипе Гонсалес , когато му предложили да изпие чаша шампанско по случай *** на най-заклетия му враг Франко? Гонсалес казал: Аз никога няма да пия за смъртта на един испанец! Знаете ли какво казаха норвежките журналисти в коментарите си за трагедията в Норвегия: Един от нас рани всички ни. Понякога разбираме какво се случва у нас само когато се оглеждаме в другите." защо българи, не се държим, като другите нации?
28
0
 
4
 
! Отговори
????? преди 12 години
bahti neopitnite 6ofiori,ne moje6 da spre6 i da po4ine6 premazali sa 4ove4eca,durjavata e vinovna za6tot za 600lv ti nosqt knijkata vku6ti pumiii mrusni sa instruktorite???
27
2
 
7
 
! Отговори
Zeitgeist преди 12 години
Само говорите празни приказки...ВСИЧКИ сте еднакви. Сигурен съм, че всеки един от Вас "шофьори" днес прави поне 20 нарушения на правилника... и после се питате защо *** като мухи
26
3
 
5
 
! Отговори
zdr преди 12 години
Първо в аварийната лента се спира само за авария, поне така е според закона.Второ в този участък към Чирпан има много отбивки, за разлика например от участъка Карнобат - Бургас, там въобще няма отбивки.Не оправдавам Тираджията, но и ние сами сме си виновни, ако си беше спрял на отбивка сега щеше да си е в къщи.Колкото до тировете уж е забранено да се движат през деня, а пък тези дни постоянно засичам камиони по главните пътищата. Единия дори караше дърва, въобще не прилича на бързоразваляща с
25
1
 
17
 
! Отговори
Селянчето преди 12 години
В България може всичко...!Може да си оголиш *** пред аудиторията, може да смъркаш кока, може да чукаш попфолк певици до забрава, може да си пържиш картофи , да играеш кючек ...., абе изобщо каквото си искаш...! Само трябва да си платиш!Чукане на Малина- 2000 евро, на Галена- 2500 евро, на ...., да не изреждам...!Може и министър да буфкаш...., стига да знаеш тарифата...! Всички си имат тарифа..!
24
0
 
13
 
! Отговори
Котоошу преди 12 години
Тази снимка е от катастрофа м/у Сливен и Петолъчката, минах непосредствено след нея, беше ужас, загинаха трима души.
23
0
 
6
 
! Отговори
472 преди 12 години
Аз по тая причина никога не спирам в аварийна лента, периодично спрели коли там биват помитани и става най - лошото.
22
1
 
10
 
! Отговори
до №21 преди 12 години
ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН ! Според мен "изскочилият" от отбивката си е бил в лентата за ускорение и само те е стреснал с огромните си размери. Не казвам, че и водачите на големи камиони не карат като ненормални понякога, но това може да се случи само в Бг. и някои бивши соц. републики. Същите водачи са много стриктни в "белия свят". Какво да се прави - "КУЧЕТО СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА!"
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В петък вечер пътувахме в посока Бургас и на няколко пъти големи камиони ни сечаха пътя. Единия дори изкочи от отбивката на Пловдив без да се огледа и за малко да се ударим в него. Като карат големи машини и като не им разрешават през лятото да пътуват през деня, вечер гледат да наваксат и си мислят, че са безсмъртни. Жалко за жертвите :(
20
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спиране в аварийната лента на магистрала - за пикане, почевка и тем-подобни глупости може да се види само в България, Румъния и Сърбия. "Белите хора" спират за почивка в специални паркинги.Друг е въпроса, че никой не трябва да се движи безпричинно в тази лента.Иначе - Бог да прости човечеца...
19
14
 
19
 
! Отговори
До 15 преди 12 години
Значи като ти се допикае на тебе пикаеш в движение от колата, а не спираш в аварийната да се изпикаеш в близкия храст и си починеш за 5 -10 мин.Аварийната на магистралата е да спреш там няма значение за какво, но е забранено да се движиш там, в нормалните страни има камери и засичат този който се движи там и прас глобичка или те настига магистралната полицийка и те спира.
18
1
 
31
 
! Отговори
15 преди 12 години
Не можеш да спреш, за да си починеш, но можеш ако имаш проблем с колата, едно обаче е сигурно не можеш да се движиш в тази лента - т.е. все едно я няма. Много "селяци" съм виждала да си карат там, а ако пред тях се изпречи някой аварилал автомобил и става страшно.
17
0
 
37
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Абе кво става бе хора, то мене ме е страх да отворя сайт за новини вече, само катастрофи, убити, и смърт на пътя. Какво става не знам. Някакъв ужас.
16
2
 
7
 
! Отговори
13 преди 12 години
Носи си и ножици за тел в колата, че да стигнеш до полянка на магистралата първо трябва да изрежеш оградната мрежа.
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В аварийната лента НЕ МОЖЕШ да спреш, за да си починеш!
14
0
 
26
 
! Отговори
Неграмотници преди 12 години
На място са екипи на полицията, които ще разрежат камиона, за да освободят колата.Полицаите никога не режат и не помагат при катастрофи, а само гледат и говорят по GSM-ите с началниците си. Режат пожарната и Гражданска защита, но в Чирпан няма ГЗ така че реже само пожарната. Разлика между пожарната и полицията е колкото да се изсер*ш и да се насер*ш - огромна въпреки че са в 1 министерство.
13
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех не остана безопасно място на пътя от такива камикадзета убийци, вече и в аварийната лента да те е страх да спреш да си починеш или нещо друго.Изглежда ще трябва на поляната да спираме ако има такава до магистралата.
12
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предполагам, че немалка част от професионалните (а и не само те!) шофьорите са примитивни простаци, много от които всяка вечер "разпускат" с алкохол. На всеки може да се случи да заспи, ако е много уморен, въпросът е, че някои шофьори имат такъв начин на живо - телешки полузаспал и мътен, активиращ се само от цигари, алкохол (без градус нема радост!), просташки секс и поп-фолк!