Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа

Задържаният си направил градинка в гориста местност
Обновена: 5 сеп 2011 12:13 | 5 сеп 2011 12:13, Елка Василева
152
Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа
Снимка: Архив Булфото

Великотърновски полицаи заловиха 21-годишен, докато си поливал конопа, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Младежът от Севлиево е бил задържан от полицаите вчера, около 19,00 ч. в местността "Ташковци", на около 2 км от с. Момин сбор в посока с. Хотница.

Той бил изненадан от униформените, докато поливал с туби посетите растения. Младежът живеел в Севлиево, но в този район в гориста местност изсякъл около 90 кв. м храсти, оформил градинка, с изсечените храсти направил ограда, за да прикрие насажденията и посял коноп. От време на време минавал да нагледа реколтата и да я полива.

Заедно с него е задържана и приятелката му, на 24 години, от същия град. Двамата са задържани за 24 часа, не са криминално проявени. При първоначалните разпити не са пожелали да обяснят как са подбрали мястото и за какво е бил предназначен конопът. Срещу младежа е образувано бързо производство за отглеждане и съхранение на наркотични вещества. Засадените растения са иззети от служителите на реда.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Севлиевоконоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
48
 
! Отговори
в затвора е лошо преди 12 години
така е. опандизват момчета за някакви такива простотиии и ги вкарват при животните в затвора и после излизат завършени престъпници, а дилър да си не ти трябва да си бил в затвора, това го правят деца...говоря за сериозни престъпници.
24
4
 
48
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Президента си признава,че пафка и никой не го ***,ама простосмъртните пушелисти ни изкарват някви престъпници едва ли не....
23
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да го наградят с грамота "Млад земеделец" те го арестували, тъпанарите.Кой на 21 с младата си приятелка сее и отглежда растения в България.
22
4
 
55
 
! Отговори
. преди 12 години
Щом не е в неговата къща (имот) ще излезне абсолютно невинен. Ходил е младежа за гъби в гората и видял растенията, които не ги познава, били са сухи и решил да ги полее. Човека е за награда щом така се грижи за растенията.
21
1
 
34
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Благодарим, че ни разказа:)))
20
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това момче ,като го вкарат в пандиза ще му направят една школовка и е готов дильр...
19
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
21-годишният се е направил на умник но милиционерите са го изпържили.Видели са "градинката" и само са причакали кой ще дойде да я обработва.
18
3
 
43
 
! Отговори
истината преди 12 години
и са куките ше се "разцепат" у патрулката с конфискуваното
17
8
 
35
 
! Отговори
До 11 преди 12 години
А какво ще кажеш за това --през целия ден си пушиш цигарки,вечерта сядаш и си пииваш водката ,като отново пушиш и понякое време ,като се усвиниш достатьчно ти идва и да се напушиш, щото обикновено така се получава...
16
16
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, дрогата под каквато и да е форма си е гадна работа.
15
3
 
31
 
! Отговори
d преди 12 години
ahyahah ... zakonen reket ;))))))
14
4
 
67
 
! Отговори
svoboda преди 12 години
svoboda za tozi mlad fermer!!!
13
1
 
42
 
! Отговори
Генчо преди 12 години
Най-любопитната информация в тази статия е, че местността "Ташковци" се намира близо до с. Момин сбор.... звучи ми сякаш там нямат проблем с прираста на местното население. Пукат си конопче хората и правят секс. Какъв е проблема.
12
3
 
38
 
! Отговори
Турчев преди 12 години
За къде са го хванали?
11
5
 
84
 
! Отговори
LoL преди 12 години
Ако ме попитате кое е по вредно - да се налееш с 1 шише българска водка (метилов спирт), да пушиш по 1 кутия бяло виктори на ден (катран и сажди) или да дръпнеш един фас канабис (който сам си отгледал), ха познайте какво ще ви отговоря. Милиони са жертвите на цигарите и алкохола в световен мащаб, документиран случай на умрял човек от канабис - НЯМА! Отделно - нелегалното производство на леки наркотици е трамплин за черната борса и мафията, легализира ли се = приходи за хазната от данъци и акцизи
10
5
 
90
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
Айде вече да ги легализират всички наркотоци и на полицията да им намерят някаква по-полезна за обществото дейност.Дали може някой да ми обясни с какво и на кого е пречил този младеж? С какво марихуаната е по-вредна от тютюна/алкохола/кремвирши по 2.50/кг?
9
3
 
87
 
! Отговори
Ташунко преди 12 години
Добре де ,не стига че момчето се е хванало да прави нещо без субсидии от Найденов и не протестира като другите , те взели че го арестували.
8
2
 
72
 
! Отговори
ДА! преди 12 години
Да не са глупави да бъхтат за по 400 лева на месец като шивачка и мияч в авто мивка...Това е решението за излизане от тази мизерия-отказ от безплатното бачкане! Е,щели да ги вкарат в пандиза...Ами да ги вкарат,то това дето го живеем е по-лошо и от пандиз!....
7
0
 
49
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Сладури!
6
4
 
69
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Нищо лошо не виждам, ако не продава. Жалко за момчето.