Задържаха бивш служител на БДЖ за изнасилване

Насилил 49-годишна жена, с която се запознал в интернет
Обновена: 27 окт 2011 17:35 | 27 окт 2011 17:35,
15
Задържаха бивш служител на БДЖ за изнасилване
Снимка: Reuters

29-годишен мъж е задържан по обвинение за изнасилване, съобщи МВР.

Мъжът, който е криминално проявен и осъждан, е обвинен, че е изнасилил 49-годишна жена.

Престъплението е извършено на 1 август в стая в жп общежитие в Стара Загора. Жертвата разказала, че се запознала с мъжа в интернет и след като общували известно време, решили да се срещнат очи в очи.

В хода на разследването криминалистите влезли в следите на 29-годишния Б. К. от Димитровград, бивш помощник-машинист в БДЖ.

Той е задържан вчера при акция на служители на "Транспортна полиция" – Стара Загора.

Случаят е докладван на прокуратурата и след известен престой в ареста днес съдът е наложил на обвиняемия мярка за неотклонение "домашен арест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: изнасилване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
ОФ преди 12 години
Тя може да му бъде майка-чий Г.й търси в общежитието с 20 години по-млад от нея?
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има и жени с леки психични отклонения, които нито са луди, нито са под запрещение. Всеки е виждал такива - повечето от тях имат някакво образование, и на компютър могат да се научат да работят. Не знам какъв е бил конкретният случай, но не бива да се създава чувство за безнаказаност у всеки, който се възползва от глупостта или наивността на не много умни жени. Отделен въпрос е, че всяка си носи отговорността за собствената си безопасност, но това не значи, че насилникът трябва да бъде оневинен.
13
1
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
"Не знам как да го кажа". Кажи го - *** ***. А ебльото като го скопят, кой ще *** загорели 49г. лелки?
12
1
 
10
 
! Отговори
стара чанта преди 12 години
Тоя па как ще го силят за изнасилване ? Ако я беше пребил на улицата и завлякьл на сила в общежитието да , ама за случая мога да кажа ,че лелката си е тьрсела точно секс ....може да е била изльгана в някои от очакванията си , ама на 49 г.----да рьгнеш по общежития и да викаш ---само това не !!!
11
7
 
5
 
! Отговори
kraio преди 12 години
pusnete 4oveka, kakvo e vinoven.6te e poiskala pari za taksi otkazal ,ela 4e mi trqbva6.
10
6
 
8
 
! Отговори
до номер 3 преди 12 години
Прав си,ама след това да го скопят публично.И също така да покажат снимката на жената ,на 49 год. и да е толкова .....незнам как да го кажа,наивна,глупава.... .
9
6
 
22
 
! Отговори
с две думи преди 12 години
Просто човека не си е платил.
8
2
 
14
 
! Отговори
1 преди 12 години
29, 49 ясно е тая кво е искала...ама като е видяла къде я е завел и се е поотказала от намеренията си...не че това оправдава каквото и да е насилие...!
7
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Запознала се в интернет и отишла в някаква стая в някакво общежитие. Сигурно е очаквала да шият гоблени там. За 49годишна много е наивна тая.
6
3
 
35
 
! Отговори
мим преди 12 години
полицай обикаля улиците през ноща.изведнъж чува-помощ,помощ,помощ.отива на мястото от където идват виковете-гледа една баба седи и вика.разпитал я,и тя казала че я изнасилили преди 40г.и вика сега защото са я налетяли сладки спомени...........................
5
3
 
15
 
! Отговори
До Стан преди 12 години
Прав си донякъде. Така действат и някои изнудвачки, но има и наивни, и глуповати жени. Това не означава обаче, че всеки негодник има право да се възползва от тях. Редно е случаят да се разследва внимателно. Сигурно има сериозна причина, за да тръгнат така усърдно да го издирват - може да я е пребил или да я е насилил садистично и полицаите да са я видели в това състояние.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В това общежитие (до гарата, ул."Герасим Папазчев" живеят само ***. Ако има някой Заралия в сайта, ще го потвърди.
3
4
 
23
 
! Отговори
Покажете мръсника! преди 12 години
Да покажат по телевизията муцуната на ***, защото е възможно по същия начин да е подмамил и насилил и други жени, които да не знаят кой е той всъщност и по тази причина не могат да повдигват обвинение, а може и да не смеят или да се срамуват. Много вероятно е да е подмамвал и съвсем млади момичета, които да не знаят после как да постъпят. Като го видят по телевизията, може да се обадят и хора, които подозират нещо или са станали случайни свидетели. Едва ли върши такава гадост за първи път.
2
4
 
32
 
! Отговори
Стан преди 12 години
Това не го разбирам, добре виждаш се с човека очи в очи..ама защо е отишла с него в няква си стая в някво общежитие??? Явно не е тръгнала с него за да гледат филм у тях...ясно е какъв е случая. Дърти К*рви бол...
1
2
 
22
 
! Отговори
извършител и жертва преди 12 години
Един чиляк напраил нещо на друг чиляк незнайно къде и незнайно защо и е задържан незнайно къде незнайно как. Незнайни следователи незнайно ще разследват и незнаен съд ще произнесе незнайна присъда....Е тва ви е инфото...Просто трябва постоянно да присъства черната хроника....