Гълъбин Боевски е в емоционален шок

Ще бъде преместен в килия с българи
Обновена: 11 ное 2011 14:38 | 11 ное 2011 07:05,
267
Гълъбин Боевски е в емоционален шок
Снимка: Архив Булфото

Гълъбин Боевски е в емоционален шок, защото не може да възприеме факта, че е в затвора, пише в доклад до Външно министерство Мануел ду Насименто, временно управляващ посолството ни в Бразилия, цитиран от „24 часа”.

Боевски ще бъде преместен в килия с българи, след като Насименто разговарял с директора на затвора.

В доклада до министерството пише още, че Боевски няма оплаквания за лошо отношение на служителите и пазачите в затвора, но не възприема условията там: "Той се намира в добро физическо състояние и в емоционален шок. Не може да възприеме факта, че е в затвора!”

Според адвоката на Боевски Ивайло Дерменджиев обаче, той бил тормозен от съкилийници. Щангистът бил в килия с 15 затворници, един от които с присъда от 300 години за тероризъм, обясни адвокатът.

“Той е доста силен човек, но две седмици никой не му е обърнал внимание. Няма никакви самопризнания. Разпитът му от задържането е само на една страница и нищо повече. Няма повдигнато обвинение. Вярно, че няма вериги, но пък не трябва да се забравя, че той е единственият, който е без присъда в този затвор”, разказва Дерменджиев.

Сега Боевски ще бъде преместен при българи. Според данни на Министерството на външните работи в затвора "Итаи" има близо 70 българи, много от които също са заловени да пренасят наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
30
 
10
 
! Отговори
alkapone преди 12 години
виновни са управляващите понеже олимпийски и световен шампион е принуден да се занимава с глупости за да си храни семейството .Ако беше световен и олимпийски шампион в Америка или друга нормална държава щеше да има достатъчно пари за да не се занимава с тези глупости . всеки който е способен трябва да се маха от България и да живее там където заплащат труда както е редно . махайте се и не си губете таланта и живота.
231
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че и помощ - пари иска госпожата (Боевска), а на зависимите кой да помогне ,пфу безочие.
230
1
 
36
 
! Отговори
мая преди 12 години
стига с тоя бе! като е Боевски та какво! ***! ами да работи като мен за 400 лв и да го видим! писна ми да ги жалите!
229
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще приеме,ще приеме!И какъв е тоя *** ?Наш посланник?
228
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 12 години
нищо не казват за нощните смени които е поел.
227
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако е мъжко момче и няма вина,колкото и да е трудно ще се оправят нещата.Но в никакъв случай този вид заглавия не му правят реклама.
226
0
 
9
 
! Отговори
jorko преди 12 години
kofti za boevski no nqma da izleze ot tam ! ima zakoni za sujalenie 6te izgnie kato ku4e za tiq pusti pari svurshi mu jivota :(
225
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като иска да вади пари с дрога сега емоционалния шок ще му го направят *** шок в пандиза
224
4
 
14
 
! Отговори
Пацифист преди 12 години
Aбе може ли някой да каже,КОЙ и ЗАЩО толкова се загрижи за общественото здраве на хората по света,че забрани и най строго инкриминализира разпространенито и употребата на вредните и отровни за хората наркотични вещества,като особено рискови с последствията от ранна, бърза и сладка смърт,а не се загрижи толкова за здравето на милионите работещи хора,принудени всекидневно бавно и агонизиращо да умират от много по страшните отрови на производствата в които работят или за хилядите работят или за хилядите невинни жертви на военните отрови?
223
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
namazete mu na galabin med i maslo i posle mu daite maikite si, sestrite si i dawerite si bg sad.
222
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Личи си по парите къде играе дрога или друг незаконен бизнес, и къде нещата са порядъчни. Помня репортаж по тв за едно момченце, което стана преди година световен по бокс. Скромно та скромно дете. Йордан Йовчев също води порядъчен живот. Няма да станат богати, но ще се радват на уважение. А другите- веднъж сак за дрога, втори път сак за дрога, на третия път *** се скъса.
221
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kato nosi kilata dosega ,be6e dobre ,sega reve i mu e lo6o.te v brazilia razdavat kufari palni s koka,cirkovete im nqmat krai!!!!!!!
220
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ШШШ пичове вие сеа като ви чета или се правите на *** или сте само факта че килата станаха от 9 на 2 з и после фанаха тонове кокаин говори едно че момчето си е изпяло сичко нали знаете че който продава тая стока с тонове има много пари отделно задържаха 200 души четете и ги навържете нещата за да организираш такава дейност тряа да работиш на държавно ниво сега ще подхвърлят момчето на вълците и ще си умият ръцете дано греша ама си мисля че дните му са преброени
219
1
 
6
 
! Отговори
до 226 преди 12 години
Ъхъъ!!! Там сега е пладне,ама пак може да се спънеш и да паднеш лошо,като ти се превидят звездите...
218
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зъъъъъъъъъъъц..............сега сигурно го порят,а Вифо?
217
1
 
22
 
! Отговори
до Вифо преди 12 години
Няма повдигнато обвинение,но бой и е*не не се връщат.Сега дори да го пуснат,надали ще пробва пак.А това че е шампион по щанги/абсолютно не-популярен спорт/не му дава свободия да нарушава законите.Специално аз,на наркодилър не мога да имам уважение,какъвто ще да е.В шок бил.........;)
216
12
 
12
 
! Отговори
Вифо преди 12 години
Както винаги във форума коментират много озлобени и нереализирани хора, които злорадстват на чуждите несполуки и провал! Ами ако бразилските митничари не го бяха заловили ....Тогава какво ?Щяха отново пак да злобеят и да се чудят как така, едни преуспяват и забогатяват за кратко време само от вдигане на щанги и с честен упорит труд и бизнесменско постоянство,а други цял живот работят и умират бедни! Пък и все още няма повдигнато обвинение срещу Боевски !
215
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КУКууууу...!!!!
214
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
изКууук..ал....
213
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ку-ку