Брат и сестра загинаха при катастрофа край Крушевец

Седем души са в болница, шофьорът бил пиян и без книжка
Обновена: 12 ное 2011 17:01 | 12 ное 2011 16:58,
187
Брат и сестра загинаха при катастрофа край Крушевец
Снимка: Булфото

Брат и сестра загинаха, а  седем души са ранени при катастрофа, станала снощи край бургаското село Крушевец, съобщиха от полицията в Бургас.

Всичките хора са пътували в джип "Мицубиши шогун". При произшествието на място е загинала 22-годишна жена от село Крушевец, която пътувала на задната седалка на автомобила.

25-годишният й брат е починал в болницата в Бургас, където е бил настанен с тежки травми. В кома е 25-годишен мъж от същото село.

Шофьорът на колата – 42-годишен мъж с инициали И. Г., е неправоспособен. Освен това тестът с дрегер е установил, че е употребил алкохол.

По първоначални данни водачът е изгубил управлението над автомобила, който се е преобърнал няколко пъти встрани от платното.

Шофьорът и останалите пътници в мицубишито, сред които и 16-годишно дете, са настанени в болницата в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: катастрофаКрушевец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
2
 
0
 
! Отговори
KIRIL преди 12 години
DA PO4IVAT V MIR..... NE SAMO 6OFIORA IMA VINA KOLKOTO I JALKO DA ZVU4I ------NEBIX SE KA4IL PRI PIQN I BEZ KNI6KA ......
163
4
 
6
 
! Отговори
Генича преди 12 години
Язък за младежите ! Невинните умират, ужас пази боже, а убийците се отърват ! Убиеца линч !
162
5
 
4
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Причината за тази катастрофа не е десния волан на превпзното средство. А слабумието на водача и патниците. Моето мнение, обаче е че триабва да се забрани със закон регистрирането на такав тип превозно средство в България. Аз живея в Германия и тук още не съм виждал кола с немска регистрация и десен волан, въпреки че, с толкова много магистралу в Гермаия, не никъкъв проблем да се кара с десен волан. Изпреваврването на магистрала така или иначе става само на огледала и оглеждане в страни.
161
2
 
6
 
! Отговори
qwer преди 12 години
В Б-я трябва закон за отнемане на свидетелството за управление завинаги и затвор от 10 год нагоре за шофьор управлявал автомобил след употреба на алкохол,а причинил смърт законът да е затвор над 20 год. Само с такива драконовски мерки ще се спре убийството на невинни по пътищата,няма нищо недемократично в това държавата да се бори със сурови закони срещу тези убииства, загиват(бог да ги прости)все млади и невинни детски души невкусили от сладостите на животът.След като нема съзнание да има строг
160
2
 
6
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Неспазването на законите и липсата на драконовси санкции за нарушителите доведе до поредната трагедия.Но пък се чудя,пътниците в автомобила не са ли знаели,че водача е неправоспособен и е пили ако са знаели,какво търсят там?
159
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в бг правосъдието е добро- спомнети за Ставийски. уби хората и нищо. скапана държава ,корупция навсекъде.
158
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато контролът е избирателен, а санкциите са плашещи само за бедняците, всеки ден ще четем такива новини.ко убийци на пътя се разкарват с условни присъди и отнети книжки за 1-2 години.Поне според мен, ако причиниш виновно смърт след употреба на алкохол и превишена скорост, книжката трябва да се отнема за винаги. Ако те хванат да шофираш с отнета книжка, директно в затвора. За нарушения като превишена скорост или шофиране след употреба на алкохол - затвор или обществено полезен труд.
157
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Бургазлия.А този който е карал да неби да е необходим на обществото?
156
4
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 12 години
Шофьорът на колата 42-годишен мъж с инициали И. Г., е неправоспособен. Освен това тестът с дрегер е установил, че е употребил алкохол. Егати късмета,баш този да остане жив?Пиян и без книжка ,голям пич.
155
5
 
13
 
! Отговори
power преди 12 години
А може би една от причините е и десният волан ...
154
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakva e vendetata kogato pian *** bez shofiorska knizka ubie i izpotrepa tolkoz mnogo horatova ne olimpiiski shampion zasto do sega lekarite ne sa mu premerili pulsa directno na izhoda na srceto kadeto nai dobre se meri
153
2
 
37
 
! Отговори
Toreto преди 12 години
Айде пак КАТ виновни!!! На всеки 500м да има по една патрулка, пак ще се намери някой да се утрепе на пътя, то си е до акъл!
152
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бургаския кат спи щото няма пари за бензин. Смениха началника на КАТ бургас с наше момче гербаджийче.Хич ги няма по пътищата катаджийте. Понякога при мащабна акция ще се мернат, а трябва постоянно присъствие на участъците с катастрофи.добре ,че тези *** не са се блъснали в друга кола с невинни.Простотията по пътищата взима постоянно жертви.
151
12
 
5
 
! Отговори
бургазлия преди 12 години
Господ си знае работата .Тези без мозък не са необходими на обществото.бог да го прости.. Край.
150
6
 
2
 
! Отговори
jkfdg преди 12 години
boreco nedey che ako vseki turchin po edin pat v bg vie 6te se udavite
149
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаспирин,хасфалт,***.
148
4
 
2
 
! Отговори
хамид карзай преди 12 години
Е,ще ми казваш ли си или ще не ти казвам ли?
147
13
 
3
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
До 150 - Да ще ли ми казваш или да ще не ми казваш?
146
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаспирин,хасфалт,***.
145
4
 
1
 
! Отговори
хамид карзай преди 12 години
Да ти ли кажа ли искам ли?