Откриха трупа на изчезналата Мирослава

17-годишното момиче бе в неизвестност от 7 ноември миналата година
Обновена: 12 яну 2012 14:55 | 12 яну 2012 12:33,
756
Откриха трупа на изчезналата Мирослава
Мирослава Николова. Снимка: Facebook

Трупът на изчезналата Мирослава е открит днес в покрайнините на Перник, съобщиха от полицията.

Регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов обяви, че е убита.

Задържани са двама, съпричастни към убийството й. Те били познати на момичето. По непотвърдена информация на БНР единият от задържаните се е самоубил.

17-годишната Мирослава Николова изчезна след тренировка по таекуондо на 7 ноември 2011 г. и оттогава бе в неизвестност.

Още по темата

Версиите за изчезването й се множаха с всеки изминал ден – тръгна се от скандал с родителите й, мина се през неразбрана любов, и се стигна до похищение.

Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала.

Само преди седмица майката на момичето обяви, че във фаталната вечер тя закарала дъщеря си на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но момичето не се обадило. 

Сестра й Елеонора допълни, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те, спаси ме", казала Мирослава.

На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива така и не дошли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
584
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извода е, че където пред винкело всички са равни от таекуондо полза няма...
583
1
 
18
 
! Отговори
Rado преди 12 години
Интересно е, какви обяснения ще дадат тези, които са я търсили на близките на детето и какво са свършили. Най-лесното е било-момичето е избягало. И едва ли това е единственият случай напоследък. Абсолютно бездействие и безхаберие.
582
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да го прости детето ! Какъвто народа такива и партиите и полицаите. По ганьовски маниер се разтърчаме да работим (полицията) като стане нещастието, а защо няма постоянна профилактика така че контингента да не може да "диша". Защо ние всички не спазваме законите, а и не проявяваме нетърпимост към лошите явления в обществото още в зародиш, а започваме да се "пеним" по форумите след като всичко е "загубено". Сега вече нищо не може да "върне" детето !
581
7
 
16
 
! Отговори
. преди 12 години
"Стойчо с прякор Чочо е бил докаран от полицията в дома му за извършването на обиск, където се е застрелял. Той е сред приближените на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федята, уточнява БНР."А на някой от тук плюещите червени тролчета да им е добре известно на кой ДС аген е приближен Федята??
580
2
 
28
 
! Отговори
Stas преди 12 години
"Изчезналата Мирослава била напуснала сама БГ, целият ресурс на МВР бил впрегнат в търсенето й". Наистина-голям срам. Пълно бездействие и бездушие към човешката съдба.
579
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предлагам до всеки един да прекрепим полицай-роднина-полицай.
578
3
 
6
 
! Отговори
до 678 преди 12 години
Пускат се фалшиви версии, но какво да ти разяснявам за тактика....далече си от тези неща. Това не е като да плюеш...А какво е казал тоя оня, пети, шести....факта се вижда. ЗАМЕСЕНИ СА БЛИЗКИ, НЕ ПОЛИЦАИ! НЕЩО ДА НЕ ТИ Е ЯСНО ОЩЕ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
577
1
 
9
 
! Отговори
хейтърче преди 12 години
Най обичам да мразим-мразим учители-защо да има учители само парите ни ядат/не моите, аз данъци не плащам,защото мразим да работим/,мразим да учим-милионерите ни да не би да са учили-а и кой учи в БГ -нищо не става от него,мразим доктори,можем и без доктори,мразим полиция-нея най мразим,защото ни ступва кога мразим,кога продавам наркотици,оръжие,мацки-нали трябва да ям бе ***,мразим,ако някой ми направи забележка-намразвам го с няколко тупаника и той спира със забележките,гот е като мразиш.
576
5
 
17
 
! Отговори
до изумен преди 12 години
Престането с това МВР!!!! Полицията си свърши работата, разкри престъплението и извършителите му! Какво искате не мога да ви разбера................................................ При положении, че още в първото си обаждане девойката твърди, че са замесени полицаи, а те продължават да работят по версията бягство и неразбирание с майка и, каква работа са си вършили?!
575
1
 
2
 
! Отговори
... преди 12 години
Абе не знам какво си ама каквото и да си Господ те е наказал да си вечно ***, поне по писанията ти ако се съди. Никаква мисъл....просто плюене....Жалка картинка си!
574
3
 
8
 
! Отговори
pantudi преди 12 години
Стойчо е знаел повече отколкото се харсва на полицията ... затова е бил и ликвидиран ... така праят по фюмите
573
2
 
17
 
! Отговори
Chico преди 12 години
Този случай е показател, как се издирват жертвите на престъпления от нашата милиция. Дори и родителите ще излязат виновни само и само да оправдаят некадърността си и че нещо вършат. Жалко за детето.
572
4
 
11
 
! Отговори
до 662 преди 12 години
платени герберасте, колкото и да спамиш не мисля, че ще убедиш някого... На всички им е ясно какво МЕНТЕ СТЕ!!!Никога не съм бил червен! Обаче такива *** като вас няма никъде. Жалки герберасти!
571
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на коментар 662
570
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
645, общото е, че те управляват вичко на тази територия.Може би не знаеш?
569
3
 
4
 
! Отговори
До 660 преди 12 години
Според теб коя е тази голяма политическа клечка която е от Перник? Защото може да се сетим за една, която все още е президент!
568
11
 
6
 
! Отговори
изумен преди 12 години
Престането с това МВР!!!! Полицията си свърши работата, разкри престъплението и извършителите му! Какво искате не мога да ви разбера................................................
567
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала."Пак добре, че не са работили по откриването на вечен двигател
566
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"30-годишният Стойчо е успял по някакъв начин да се добере до огнестрелно оръжие и се е застрелял, докато полицаите го разпитвали." Как така до като го разпитват полицаите, задържаният ще се застреля? Моля Ви за какво става на въпрос, в каква държава живеем и кой ни пази, каква полиция и МВР? НИЩО НЕ МИ Е ЯСНО?
565
5
 
3
 
! Отговори
ben преди 12 години
до 642/ Не ГЕРБ е виновен, а комунистът Миков, който разби цялата система и пенсионира професионалисти по на 45 години и остави верни слуги на 55-60 г. да воюват с бандитизма, които освен да регистрират и отразяват милиционерские сводки едва ли за нещо друго стават.