Откриха мъртва изчезналата данъчна от Враца

Дореми Джорлева била убита от съпруга си, той си признал
Обновена: 13 яну 2012 07:33 | 13 яну 2012 07:27,
70
Откриха мъртва изчезналата данъчна от Враца
Дореми Джорлева Снимка: МВР

43-годишната данъчна служителка от Враца Дореми Джорлева, която полицията издирва в продължение на седмица, е открита мъртва.

Жената е била убита от съпруга си. 

"От момента на заявяването на изчезването на жената от съпруга й, са проведени оперативно-издирвателни мероприятия и е работено по всички възможни версии. В една от версиите е бил заподозрян и съпругът на изчезналата данъчна служителка.

При събеседване в Института по психология на МВР и проведен полиграфски тест съпругът е направил пълни самопризнания, каза пред "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов. 

Съпругът е посочил и мястото в близост до Враца, където е извършено убийството и е изоставен трупът.
 
Там се водят процесуално-следствени действия. 
 
Работата по случая продължава заедно с Окръжна прокуратура-Враца.
Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът е духовно създание облечено във физическо тяло.Забравихме душата.Търсим материални облаги,които убиват духа изтъкан от съпричастност,любов и благодарност.Родината това са твоите близки,твоята опора и смисъл на живот.Когато убиваш ,защото си недоволен от тях,ти убиваш най-доброто у себе си.Убиваш своята духовна същност.Както държавата са гаври и петни Родината.
40
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що за *** би посегнал на собственото си семейство?! Ако са имали някакви проблеми тоя ненормалник не е ли чувал за нещо наречено развод? Ама това да убиеш човек за един Бог знае каква глупост никога няма да мога да го проумея! Тия хора не са в ред!
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само се чудя как не се е добрал до някой пистолет и не се е самоубил...
38
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, много зле тоя съпруг, егати глупавата лъжа измислил... Така ли се лъже, бее... Бог да прости жената, ама току така съпругът ти няма да те убие.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Макар и в Европа голяма част от българските мъже си остават тъмни балкански субекти. Това е манталитен, възпитание и...ниво на интелект, които трудно се променят...
36
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов към сина на убитата данъчна: Извини се на полицията! Tоя се е издухал тотално, ами да вземе да му се извини БГ народът, 4е съществува и му диша от въздуха
35
2
 
30
 
! Отговори
AMБ преди 12 години
Тъжна картина.Нямам думи с които да опиша простотията и озлоблението което цари в Бг.Пълно падение на човешки норми и деградация.Морален упадък,озлобление,жестокост и пълен хаос цари в държавата ни,а в същото време плюем по *** и турци,че били еди какви си.Та ние сме по зле и от тях.Хора пробудете се,ние като отделни индивиди изграждаме тази държава и всичко случващо се в нея.Алчността е обзела душите ни, а в мечтите ни са само лъскави коли,пари и показност.Като резерват за диви животни сме.
34
2
 
32
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
Хора,спрете да си убивате жените,майките,бащите,децата и животните!Това няма да ви оправи положението,а точно обратното-ще го влуши!Вярно е,не се издържа на тая мизерия,но точно затова са близките,за да си помагаме в трудни времена,а не за да си го изкарваме на тях...Полудял свят,не искам да имам нищо общо с него,но уви..
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sno6ti gledah po novinite i predpolojih 4e e taka i eto 4e sam poznal. Nqmam dumi.
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все си мислех, че някоиМУЗИКАНТИ" не са чак толкова прости!
31
6
 
29
 
! Отговори
До хммм преди 12 години
Не знам защо си мислиш, че в Белгия всичко е наред.НямА такова нещо!Две години без правителство.В болниците им състоянието е същото като тук.Лекарски грешки.Убийства на емигранти.Умишлени и от мед. лица!Не съм казала ,че в чужбина е рай.Племенниците ми живеят в Брюксел от години и знам там как стоят нещата.В Брюксел е сбирЩина от емигранти.Нещо не ме разбра май ти.Просто казах ,че и там е същото като тук.Нищо ,че е Белгия.ВСИЧКИ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ В ЧУЖБИНА Е РАЙ ЗА ВСИЧКИ!
30
3
 
21
 
! Отговори
иван преди 12 години
Какво безсилие на държавата бе....мислители....да сложат полицай във всеки дом и да гледат дали бай Иван няма да утрепе жена си ли?
29
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В последно време жените стават мишена на убийства .Яна,Мирослава,а сега и данъчна инспекторка.Преди няколко дни при опит за обир на пощенски офис,жените проявили неистов героизъм.Казват ,че те са доста по адекватни и запазват самообладание ,което е присъщо за силния пол.Жените-божествените полицайки.Да се убиват деца и жени означава огромно падание .Държавата безсилна пред убийците.
28
1
 
33
 
! Отговори
ай-бай преди 12 години
Прави впечатление,че агресията е предимно мъжка проява.Защо ли ? Дали трудно изживяват кризите в живота ,или държавата е отпуснала много юздите ?Жалко за жената ! "Врагът в моето легло...",без доверие към никого ...и така стана.
27
10
 
20
 
! Отговори
do 24 от хмм преди 12 години
А Брейвик - мароканец ли е?А неонациската банда дето убила 8-9 турски г. в Германия - и те ли са мароканци?И какво като са мароканци, нали са белгийски граждани, били като ***, а защо не са ги интегрирали?А да сочат с пръст могат!И ако теб те смачкат от бой в Брюксел, по-добре ли ще ти стане, ако разбереш, че са мароканци, а не белгийци.Не казвам, че в България не стават изродщини,не трябва да мълчим, но и да говорим каква ,,клоака" било все едно извън Калотина почва рая...ЕЕ, недейте така.
26
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицейски фантазмагории! Как стана така, че в убийствата напоследък винаги извърштелят е сред най-близките? Според мен истината е, че полицията не може или не иска да разкрие истинските убийци или дори че ги прикрива. Другата причине м е, че просто ги мързи да търсят и най-лесно е да са обвини близък човек.
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРОСТОТИЯ ДО ШИА , БОЛЕН МОЗЪК ,С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛА ТАЗИ ЖЕНА СМЪРТЪСИ , В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ , ТЕЗИ *** НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ХОДЯТ МЕЖДУ ХОРАТА, И ДРУГА ДА ВЗЕМЕ И С НЕЯ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ,ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА НИЩО ДРУГО
24
6
 
25
 
! Отговори
Миролюб Бенатов преди 12 години
Тази година много ударно започнахме с откриването на трупове. Не може ли да изкараме поне една седмица без да открием труп? Иначе всичко друго е на шест в България.
23
2
 
50
 
! Отговори
ТРАГЕДИЯ преди 12 години
Заради глупавите предразсъдъци сега вместо да е дете на разведени родители синът им е дете на убиец и убита. Бог да я прости и жалко, че не винаги свободия дух и размум надделява над догми, очертания на поведение и криворазбрано достойнство...
22
3
 
19
 
! Отговори
до хммм преди 12 години
Момчето в Брюксел беше осакатено от мароканци.Те там са като *** в БГ.Крадци и убийци.Само ,че не ги осъдиха защото са непълнолетни.А беше жестока картинката.Гледах видеото от камерите в метрото.Трима -четирима го метнаха момчето на релсите и избягаха.Добре ,че един човек се хвърли и го изтегли точно преди да дойде влака.Лицата на мароканците се виждаха къвсем ясно на записа.Но съда и там не струва.Записа "не бил сигурно доказателство"!?!?