Закопчаха Тишо Боксьора във Великобритания

Според The Sun българинът е сред най-издирваните престъпници в света
Обновена: 21 яну 2012 09:27 | 21 яну 2012 09:27,
68
Закопчаха Тишо Боксьора във Великобритания
Снимка: архив Булфото

Жесток български ганстер, известен с това, че режел пръстите и ушите на жертвите си, е бил арестуван по сигнал на британския вестник The Sun, съобщава онлайн версията на британското издание, цитирана от БТА.

43-годишният Тихомир Георгиев, заподозрян за убийство, е бил в списъка на най-издирваните престъпници от Интерпол, след като избягал от съда в България. Той е задържан по силата на европейска заповед за арест.

Британският вестник установил, че престъпникът работи в спортен клуб в Бърмъндзи, и информирал полицията.

Георгиев с обръсната глава бил по къси спортни гащета, когато полицаите нахлули в залата. Докато го отвеждали, се заканил на репортера от The Sun.

Още по темата

Вестникът разказва, че Тихомир Георгиев, заподозрян в редица престъпления, включително убийство, се е измъкнал от България, където е бил пуснат под гаранция в очакване на съдебен процес.

Георгиев, известен в подземния свят като Тишо Боксьора, е бивш човек на българския мафиотски бос Златомир Иванов - Златко Баретата, който контролираше голяма империя, свързана с наркотици, проституция и пране на пари, пише вестникът. Георгиев се опита да се измъкне от закона, като свидетелства срещу Баретата

Заподозрян е, че е убил един от собствените си наркодилъри за неподчинение. Пуснат под гаранция от 20 хиляди лири, Георгиев успява да избяга в Лондон преди края на процеса.

Той прекарва месеци, живеейки по улиците, преди собственикът на спортен клуб в Бърмъндзи Джон Рууни да се смили над него. Без да знае за връзките му с престъпния свят, Руни го наема като спаринг партньор в клуба и му дава стая, където да спи.

На 7 декември Георгиев участвал дори в турнир по бокс и бил сниман на плаката, рекламиращ събитието.

Скотланд ярд е потвърдил, че 43-годишен мъж е арестуван по подозрение за убийство в България и е задържан под стража в лондонски полицейски участък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
far преди 12 години
ha zadarjan v kvartala na fenovete na millwall da e rejel tam prasti i ushi nemashe da isakra i tri dena, a sega v bg kak e plampal kvo li 6te go 4aka ????
53
0
 
5
 
! Отговори
ss преди 12 години
днес излизам до магазина гледам българин на първа страница много горд се почувстваб :Д:Д:Д
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо не схващам. Нали миналата година същия беше защитен свидетел на прокоратурата срещу Златомир Иванов - Златко Баретата
51
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега англичаните ще го екстрадират и нашите ще го пуснат под домашен арест
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ 46 ти си страшен ***.Не знам каква смешна мутра си само знам,че си страшен ***.Седиш в Бг.,защото нямаш пара да отидеш никъде.Такива като теб смешници(мутри),вече замряха сега са бизнесмени,а ти "Софийска мутро" ходи да се гръмнеш.Хвана ли са твоя приятел ако го познаваш наистина,защото е пълен *** и ***.Спал е по улиците там и тоя добре,че го е съжалил,ама той поне е лаком *** и е дал да го снимат на плакат.Да изгние сега в затвора му пожелавам най искрено.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еееей,туй българина горд Аврупеец и евро-атлантик начи.Убеден при т'ва.Нек'ви джурналя на жълти вестници го наклепали.Абе серсеми,той човека затуй забегнал от тъмен ***,препитание да дири,справедливост.Толкоз време миткосвал по улиците немил-недраг,като хъш,ама не пъпис.Боксирал се човека,може някое ушенце да е гризнал-като оня бе,Тайсъна.И тез веднага-рязал уши,убивал...Няма таквиз работи,той кротък,хрисим,на мравката път прави...
48
3
 
9
 
! Отговори
Бат Жоро преди 12 години
' Пуснат под гаранция от 20 000 лири, Георгиев успял да избяга в Лондон преди края на процеса. 'Откога гаранцията в България се плаща в лири???
47
3
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Да го пратят да излежи присъдата си в турски или арабски затвор!Гаранция ви давам,че няма и да си помисли да продължи да прави престъпления!А дето убил собствения си наркодилър за неподчинение , ами дилърът е бил достатъчо глупав и е показал,че не е доволен от шефа си!Аз да бях,щях да симулирам,че съм много доволен за да не се съмнява в мен,и при първа възможност щях да го гръмна в топките, да не умре а да страда!Като съм добър съм по-добър и от майка Тереза, но като съм лош,съм по-лош и от Хитл
46
2
 
20
 
! Отговори
arhar преди 12 години
' Пуснат под гаранция от 20 000 лири, Георгиев успял да избяга в Лондон преди края на процеса. '..............................................................................................Хайде сега Л. Груев да каже името на ' независимия ' съдия, който го е пуснал под гаранция ! Ама така да му каже името, че да се чуе чак в Брюксел и Страсбург ! Или сега Л. Груев ще ни каже, че Цветанов е виновен ?Ето затова никой не вярва на съдебната система в БГ !А въпросният ' независим ' съдия има ли си хотелче на Черно море или на Бяло море ?
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бъгарския Съдя и Прокурор сега да поемат всички разноски по депортирането му и да му извартят една хуууубава *** на този лош престъпник дека си не мие патката.
44
3
 
16
 
! Отговори
Боби преди 12 години
То хубаво че са го задържали там, ама тук ще го пуснат.Мотиви винаге ще се намерят - я че киха в килията заради "алергия",я че е много зле - заради клаустрофобията... Бе кво да изброявам и да им давам гениални идеи на продажните съдии...
43
0
 
20
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Само са се мъчили хората в Англия да го залавят.......Като го върнат сега в България до 1 месец ще бъде пак на свобода, че пак няма да има достатъчно доказателства......
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък се уплаших че са хванали Винету! Пък те барнали аверчето. Олекна ми.
41
8
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Издирван за убийство се снима за плакат на боксов мач.....смятай колко е лабаво там че така се е отпуснал.
40
0
 
31
 
! Отговори
муню преди 12 години
и ТНЕ SUN е жълт вестник ама репортерите и журналистите си вършат работата,а не са страхливи мишки като нашите в БГ.ходят,разследват и действат хората.еваларка:))))
39
2
 
27
 
! Отговори
Police преди 12 години
Бравона британската полиция.Ехаа цял свят полицията работисамо нашата бездейства
38
0
 
26
 
! Отговори
Съдията преди 12 години
Охааааааааа......Такива най ги обичам.Сега ще вади пачките ......иначееее лошо,лошо ....отива в затвора.
37
0
 
54
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Сега е редно съдията пуснал го под гаранция да плати разноските по депортирането. И е крайно време НАП да се заеме с такива съдии и прокурори които явно са свързани с престъпниците. Някой сеща ли се за проверен съдия или прокурор от данъчните?
36
4
 
2
 
! Отговори
. преди 12 години
Jestok Bulgarski Gangster haahaahahhah she me ubiete !!!
35
0
 
26
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
Малеееее, тоя сега като го запраскат с едни жестоки присъди, подписки, едни домашни арести, и условни до живот без право на ползване, не ми се мисли, ама да се връща по бързо, че някой трябва хотел да завършва, откъде пари ако не от тези без достатъчното доказателства.