Макарони, натъпкани с тютюн, изловени на Лесово

Контрабандата била укрита в две коли с българска регистрация
17 фев 2012 14:55,
23
Макарони, натъпкани с тютюн, изловени на Лесово
Снимка: Reuters

Митничарите на Лесово са иззели 15 кг нарязан тютюн при проверки на два автомобила, влизащи в страната от Турция.

От първата кола, "Форд Галакси", със сливенска регистрация, са иззети 5 кг нарязан контрабанден тютюн за цигари в полиетиленови торби, които са били укрити в пакети от макарони.

Другите 10 кг контрабанден тютюн били в торби от по един килограм. Той е открит в ръчен багаж и между лични вещи при проверка на "Опел Астра" с ямболска регистрация.

Близо 55 кг контрабанден тютюн са иззети от митничарите на ГКПП Лесово само от началото на февруари.

И шестимата нарушители са български граждани, които първоначално са обявили на митническия пункт, че пътуват с туристическа цел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Statiata e s tsel da pomisli naroda che tolkova e stegnata kontrabandata, che v makaroni sa pocnali da palnat za da mine.
20
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
кажете за откритите наркотици..а не да ни занимавате с глупости
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не вътре в самия макарон,бе,в празни кутии от макарони.Тва наистина такова голяяяяяяяямо престъпление,как ли са се справили тия герои!!!Да бъдат наградени!!!!!Даже това е малко....Трябва В.М.песен да им посвети,даже!
18
0
 
3
 
! Отговори
Има ли значение? преди 12 години
Това е борбата с престъпността в България. Тея 5 кила струват има няма 200лв, ми те митничарите си плащат повече като си викнат ***... Сега ако им лепнат и по 2 год. затвор за всеки хванат килограм + 50 000 лв глоба и измислят яко име на акцията например акция "Болонезе" ще успеят да убедят част от пенсионерите над 70, че именно тези бандити са виновни, за това че пенсията не стига за лекарства, па камо ли за хляб и други такива "глупости". Това е желязната ръка на закона!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
5 КИЛА ТЮТЮН! БРИЕЙ!ТВА МНОГО СРАШНО БЕ! БРЕЙ,ЧЕ ЧИСТА ДАРЖАВА! СЛИВИ СА СМЕТ!
16
0
 
11
 
! Отговори
До Днес.бг преди 12 години
Не се излагайте тази статия,ставате жалки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
0
 
11
 
! Отговори
торкемада преди 12 години
Докаде стигнахме да крием тутюна в макарони!!!!!!!
14
6
 
0
 
! Отговори
69330 преди 12 години
Вие може и милиарди да сте ама с този ви навик ще станате десетки.
13
0
 
8
 
! Отговори
Житан преди 12 години
От както недоразумението Дянков направи цигарите по 4-5лв, няма сила която да противодейства на контрабандата.Преди това си купувах кутията цигари по 2лв.,а сега си купувам тютюн и си ги правя сам срещу 70стотинки...и колкото да се напъват против нас пушачите стават още по -жалки,щото ние сме милиони и имаме стотици хиляди начини да си запалим по цигара с кафето сутрин и с ракийката вечер....А те нека се правят на велики колко си искат! Екзюпери е казал за такива като тях---ДА ГО ДУХАТ!
12
1
 
12
 
! Отговори
Случайна преди 12 години
Върхоооовни сте просто! То и за това се иска талант - заглавието да няма нищо общо с написаното, а ако може да подвежда, че и направо да лъже, още по-добре. Ако не друго, поне сте се научили как да компенсирате липсите си. И снимката добре сте я подбрали, ама да я бяхте пипнали малко така с фотошопа, че тез макарони много празни изглеждат.Боже, Боже, като си помисля, че за това ви плащат!... Отчайващо е направо.
11
2
 
6
 
! Отговори
Ivo преди 12 години
Bravo na Mitnicharite..... dokato nameriha tova MINAHA 5 TIRA . za tqh ni6to ne kazvatttttt..............................
10
0
 
14
 
! Отговори
nqkoi si преди 12 години
преглеждам новините в днес.бг,24 часа,Стандарт......и се чудя аз ли съм объркал сайта или ежедневниците в Бг масово....ПОЖЪЛТЯВАТ !!! Алоооо,Джурналистите...това ли са важните и злободневни теми бре ? Имам чувството,че някой плаща здраво за да се пишат подобни глупости.Кой ли ще е той ?
9
0
 
14
 
! Отговори
аз преди 12 години
ЧАКАЙ СЕГА.............тютюн?!....или нещо друго?!..........да не е било енфие за лечков......за синусите бе , хора..........
8
0
 
26
 
! Отговори
Valerko преди 12 години
Айде сега напишете и кой е внесъл 1 литър контрабандно вино скрито в шише от минерална вода.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
такова заглавие са праснали все едно са гонили и хващали макароните поединично
6
0
 
26
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Такава новина, все едно марихуана са заловили...
5
0
 
24
 
! Отговори
SHE преди 12 години
-1) Тютюн за цигари в полиетиленови торби, които са били укрити в пакети от макарони.-2) Макарони, натъпкани с тютюн.Между 1 и 2 разлика от тук до небето.... ;)
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ми напомня за аферата с анфетамина за лична употреба поне за тютюна може да се твърди така и като чета че шефката на НЗОК и пмошничката и взели около 30 000лв "бонуси" та се чудя чий мустак са дръпнали митничарите от Лесово и кой сега е престъпника
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тютюн в макаронимного творческоако комунистите (БСП) загубят и следващите избори тия престъпници ще почнат да тъпчат контрабанден тютюн в издълбани макови семена от зор
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимка: Reuters...Е затова са световно известни. Виж само как са уловили момента...