29-годишна жена нападна с нож и ограби дядо

Възрастният мъж от с. Храбърско й дължал 20 лева
Обновена: 15 мар 2012 10:53 | 15 мар 2012 10:53,
22
29-годишна жена нападна с нож и ограби дядо
29-годишната Милена отмъкнала 250 лева. Снимка: архив, Dnes.bg

Задържаха 29-годишна жена, нападнала с нож и ограбила възрастен мъж от с. Храбърско заради дълг от 20 лева. Тя е регистрирана многократно в полицията за кражби и палеж, съобщиха от МВР.

Сигналът в полицията бил подаден вчера сутринта около 10.30 часа. Кметът на селото съобщил, че вечерта възрастен мъж е станал жертва на побой и грабеж в дома си.

Той поканил на гости в дома си своя позната на име Милена. Около 20.30 часа двамата се спречкали, младата жена го ударила в областта на гръдния кош и главата, опряла кухненски нож в гърдите му и измъкнала от джоба на панталоните му 250 лева. Възрастният мъж получил парите като социални помощи.

Полицията задържала Милена на домашния й адрес. При последвалото претърсване в дома й бил намерен и иззет ножът, а при извършения личен обиск - и половината от отнетата сума.

Нападателката не отрекла факта, че е заплашила и нанесла побой на своя съселянин, аргументирайки се с мотива, че мъжът й дължал 20 лева.

Милена е задържана с полицейска мярка за 24 часа. Срещу нея е образувано бързо полицейско производство и предстои искане за налагането на 72-часова мярка задържане под стража.

Работата по пълното документиране на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: дядоМиленаграбеж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 20 - има логика, но и тя защо прави ножки на вересия?А иначе - дядката да си е платил на време. Явно е имал пари. Не много, но все 20лв. може да отдели.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая е правила ножки на дядото ама той се опитал да излене тарикат и да не си плати. За това хора като ви се *** си плащайте или се оправяйте както можете.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Парите ги получил като помощ от социалните да се храни,че бил гладен,ама се оказа,че този пергишин бил гладен за секс!!!
13
5
 
9
 
! Отговори
МИМИ преди 12 години
Било му е готино на старчето- АМА кога плаща -пищи.....Е ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ ДА НАЙ СТАРАТА ПРОФЕСИЯ- ДА НЕ УМРЕМ ОТ ГЛАД.
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жената си е взела 230лв.лихва!!!
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя лъже,всички *** от стари времена, та до сега, работят на принципа -пара на длан п...а на мегдан!!!
10
11
 
4
 
! Отговори
иво преди 12 години
според мене е нивинна - все пак найстена е дължал 20 лева
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
интересна новина.Бойко като не дава парите там където трябва , така щее... Омръзна им на младото поколение да искат от старите , и те да се чувстват като надути пуяци. Хем ще искат услуга, хем няма да плащат.....хайде хайде........... оставете жената на мира и арестувайте похотливеца.Само си представи какво ли е било. Тя ще го удря и заплашва , а той ще я гледа в очите ..защо ли..
8
8
 
6
 
! Отговори
hei преди 12 години
земи парите на дъртия похотливец, като не ще да си плаща , после го убий и нарежи в банята, после запали сладко скара и цигара , и изкарай една 4удесна , романти4на нощ с 4аша кръв пред камината . :)
7
1
 
10
 
! Отговори
снимката преди 12 години
60 лева и 20 стотинки...това вече е "дежа вю"..
6
1
 
3
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
няма допирна точка между това, което твърдяхте, че е и това, което е в действителност.29 е скропионско жило, а не е нож
5
1
 
23
 
! Отговори
тцтц преди 12 години
според вас какво е правела 29 годишната жена при стареца ? Явно не дъртака не е искал да си плати за услугата под предлог че не вдига самолета. А горката труженичка си е изгубила работното време в напразни опити :) еми не може така..
4
1
 
32
 
! Отговори
Един луд преди 12 години
Интересно! Какво ли точно е правила тая на 29 години вечерта в дома на стареца? Лично аз не смятам за нормален човек, който ще нападне и бие някой друг заради дълг от 20 лева и накрая ще му вземе 250 ? Според мен става дума за някаква 'жрица' и е задоволявала по един или друг начин стария, друг е въпроса дали трябва соц. помощ да отива за това...
3
0
 
17
 
! Отговори
недей така преди 12 години
..........***...........и при теб ще дойде може би...
2
1
 
25
 
! Отговори
богдана преди 12 години
....полудяваме бавно - дори по-бързо , мисля....и неусетно почти...
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
милена милена