Мъж простреля съсед, докато гърми по улични кучета

Пострадалият е настанен в болница с рана в корема
Обновена: 9 апр 2012 11:31 | 9 апр 2012 11:11, Красимир Ангелов
286
Мъж простреля съсед, докато гърми по улични кучета
Простреляният мъж е настанен във видинската болница. Снимка: Архив Булфото

Жител на Грамада е прострелял свой съсед при стрелба по улични кучета, съобщават от Областната дирекция на МВР във Видин.

Инцидентът е станал на 7 април. Тогава 59-годишният К.К. е стрелял по улични кучета с незаконно притежавано оръжие - ловна пушка, едноцевка, дванайсети калибър.

По първоначални данни мъжът по непредпазливост е прострелял 68-годишния си съсед, който е стоял в двора си.

Простреляният е настанен в болницата във Видин с огнестрелна рана в корема.

Оръжието и гилзата от ловния патрон са предадени от стрелеца с протокол за доброволно предаване.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато майката е ***, децата кучкари ли стават? Такива дето не знаят що е човек. Такива които цъкат минусчета на всеки, който им казва истината. Да обичаш животните повече от хората - това го може само ***.Слагай минуси изроде!!
199
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Злобата никога не е довела до нещо добро. В случая поредния злобар, прострелва човек. Кои са по важни - хората или злобарите?
198
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да си кучеубиец, значи си психар, коплексар, злобар, садист, .... и ***, разбирасе, щом не можеш да схванеш, че бездомните кучета са в резултат на безотговорни хора.
197
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По канал 1 -- нов случай на ухапване тази сутрин - на ученичка в центъра на София.Градът за хората ли е, или за кучетата; за кучкарите обичащи повече *** от хората или за децата. След като изчетох повечето коментари си направих извод , че кучкар = стара мома, комплексар, злобар, и всякакви други същества непроумели, че човешкият живот и неприкосновеност стоят над животинските.Аз лично приравнявам кучкарските-античовешки = кучешките.
196
1
 
18
 
! Отговори
ДОНИ преди 12 години
ЗАЩО НЕ УНИЩОЖИТЕ ТЕЗИ КОИТО ВИ ТЪПЧАТ ОТ ГОДИНИ,МОЖЕ БИ ТОВА ВИ ИЗНАСЯ,А СТЕ СЕ ЗАХВАНАЛИ С КУЧЕТАТА И АЗ НЕ ГИ ПОНАСЯМ ,АМА ТЕ НЕ СА ВИ ВИНОВНИ ЗА ЦЯЛАТА МИЗЕРИЯ КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ВЪРХУ НАРОДА.КАТО НАСЪСКАНА ГЛУТНИЦА СТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ...УЖАС ,Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ *** СЕ В ПАРЛАМЕНТА ТАМ СЕ ЦЕЛЕТЕ ,АКО ИСКАТЕ НЕЩО ДА СЕ ПОСТИГНЕ...ЕВАЛА ЙОЙО
195
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕВАЛА ЙОЙО.......АМА НЕ ИМ СТИСКА ЗАЩОТО СА БЪЗЛЬОВЦИ
194
3
 
8
 
! Отговори
НАИА преди 12 години
Добре казано йойо,дано вникнат малко в това което си написал.Цялата тази омраза се е натрупала и хайде сега да я излееме върху кучетата ,ама ще се оправим ли тогава или ще си останем пак тъпкания народ с промити мозъци,който свежда глава пред терора ....ХАЙДЕ БЕ ОБЪРНЕТЕ СЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И КЪМ ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ
193
5
 
18
 
! Отговори
ЙОЙО преди 12 години
ЗАПАЗЕТЕ ТАЗИ ЖАР И ОМРАЗА, И Я ИЗЛЕЙТЕ КЪДЕТО И Е МЯСТОТО,А ИМЕННО ВЪРХУ ТЕЗИ ,КОИТО НИ ОГЛОЗГВАТ ОТ ГОДИНИ НАРЕД....ТОГАВА МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА.КАТО УБИЕМ КУЧЕТАТА ЩЕ НИ СЕ ВДИГНАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ,ЩЕ НИ СЕ СМЪКНАТ ЛИ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА....СТИГА БЕ .ОСТАВЕТЕ КУЧКАРИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА,И НАБЛЕГНЕТЕ НА ДОСТА ПО ГОРНИТЕ НИВА ОТ ТАМ НИ ИДВАТ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ, ВСЕ ПАК ТЕЗИ ХОРА ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ИСКАТ СЪЩОТО КАТО ВАС И ТО Е ДА НЯМА КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ НО НЕ И ПО ТОЗИ НАЧИН.
192
1
 
6
 
! Отговори
бяс преди 12 години
Забраниха лова и се почнаха
191
14
 
4
 
! Отговори
ВАЖНО преди 12 години
За антифриза: Отровният антифриз подходяш за кучета е на базата на Етилен Гликол (Етан-диол-ди-етилен-гликол)!!!Другият не става.
190
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като няма ДЪРЖАВА така ще става.!!!
189
9
 
7
 
! Отговори
bob77 преди 12 години
Ами така ще стане като не се захванат професионалистите да ги изтребят хората ще започнат да стрелят по тях и нищо чудно да пострадат и невинни.
188
5
 
12
 
! Отговори
олеле преди 12 години
ужас, тук е пълно с ненормалници на вас догодина и пеперудите ще ви пречат
187
5
 
9
 
! Отговори
Баровец с Г55амг преди 12 години
Айде този *** в затвора.Стреля по-кучете и хора с незаконно оръжие.Селянин от Видин какво друго може да се каже.Ако го пуснат се надявам съседите да го линчуват тоз ***.
186
10
 
5
 
! Отговори
DO SI4KI... преди 12 години
TREPANE MU E MAIKATA. TAKA NEMA BOKLUCI NEMA I GADNI PESOVE SHTO SERAT NASEKUDE I SEAT BOLESTI BNA DECATA.TAZ BOLEST E TENIA I EGADNA.
185
10
 
7
 
! Отговори
ВЪВ ДЕИСТВИЕ преди 12 години
Ястно е че хората сами ще се справят със кучециганският проблем . Бъдете малко съобразителни и хвърляите отрова само около кофите за *** или *** гета . ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА
184
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който стреля по улиците или хвърля отрова по улиците, да бъде незабавно евтаназиран, като особено опасен за хората.
183
1
 
8
 
! Отговори
до 221 преди 12 години
221,най-голямият враг на хората са .... хората.Означава ли това, че хората трябва да изчезнат, както си написал?
182
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОЛКОТО ДА ТРОВЯТ И СТРЕЛЯТ ,НЯМА ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА ГЛОБЯВАТ СЪС СОЛЕНИ ГЛОБИ ТЕЗИ КОИТО СИ ИЗХВЪРЛЯТ КУЧЕТАТА ПО УЛИЦИТЕ.КАКВО СЕ ЛАЕТЕ ЕДНИ ДРУГИ , В КРАЙНА СМЕТКА И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ УЛИЧНИ КУЧЕТА. НО ТЕЗИ МЕРКИ СА НЕДОПУСТИМИ ,КАК ЩЕ СЕ СТРЕЛЯ ПО УЛИЦИТЕ ИЛИ ЩЕ ХВЪРЛЯТ ОТРОВИ НАЛЯВО И ДЯСНО.ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГРАДЯТ ПРИЮТИ И ТАМ ДА СЕ ПРИБЕРАТ ВСИЧКИ
181
9
 
2
 
! Отговори
BRAVO 214 преди 12 години
TAKA SE DEISTVUVA A NE S RAZNITE MU TAM PRIKAZKI. KOI E PO-VAJEN BE *** NEDNI DETO ZASHTISHTAVATE GADOVETE SHTO IZPOHAPAHA NARODA? NEKA I VAS DA IIZPOHAPIAT I DA VI SKUSAT DEBELITE ZADNICIDETO LAPAE PARI OT EVR. PROGRAMI ZA ZASHTITA NA POMIARITE. PROFESORA GO UBIHA TAKVIZ GADOVE I NITO DIMA ZA NEGO A ZA POMIARITE SAMO HUBAVO. V KOIA STRANA KUCHETATA SA PPO-VAJNI? SAMO U NAS I TO BLAGODARENIE NA STOTICITE PTKACHALI. SICHKI TAKVIZ OTKACHALKI DA SE REGITRIRGAT I ARESTUVAT.